Звездни компромати - 290 част

• 132 517
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
На мен пък ми хареса само синчето на Джъд Лоу - има сладка муцунка.  Grinning
От другите - никой засега, много са ми едни тийн-бозави.  Tired

А за Стефани и синът й - вече на нищо не се учудвам, след като с очите си видях как майка влиза да търка гърба на 30г. син в банята.  Sick ooooh! Ужааааасно. И тук вината е изцяло на майките.  ooooh!

# 376
  • София
Една романтична история, която продължава вече 43 години -
Английският актьор сър Майкъл Кейн, рицар на Британската империя, вижда родената в Британска Гвиана индийка Шакира Бакш за първи път по телевизията в една реклама за кафе. Бил толкова поразен от нея, че решил да я открие на всяка цена и да се ожени за нея.

Ето ги преди и сега -
Скрит текст:

# 377
  • Rock & Roll feeling ...

За мен това е извратено... Ама какво разбирам аз. Може би съм голяма консерва. А да си представим обратното - баща на възраст се натиска със невръстният си син, дали пак щеше да е преекпонирано.

Не знам какво е - тяхни си разбирания за близост и изразяване на майчино-синовна обич или извратения,но така и не мога да приема тези целувки по устата между деца и родители,братя и сестри... Разбирам,че въпреки странното граничещо с гадно усещане,което ми създават, между правещите го е наистина чисто и лишено от всичко,което на мен ми прилича,но ... Rolling Eyes

Този тертип го има и при Джоли, освен известните целувки с брат й, ето тук с баща й https://www.youtube.com/watch?v=3BPhbGm6QEg ( в началото ) Когато гледах това клипче, разбрах че при тях просто е такова разбирането  Tired

# 378
  • Варна
Синовете на Стефани са ми откровено отблъскващи.
Също като взаимните им снимки.

# 379
Ех, Джоли каква красавица беше... Дано качи някое кило, че много се измъчвам да я гледам така   Rolling Eyes

# 380
Ау, не знаех за Кейн. Heart Eyes

# 381
  • София
В една група във ФБ Виктория Терзийска беше качила снимка с бебето в слинг (аз изобщо не я познах). После снимката излезе в дир-а и тя се нервира защо някой й продал снимката на жълтите сайтове. Много странно ми стана що си мисли, че някой ще даде пари за нещо такова и може ли на тези години да не знае, че в нета всичко е публично в някаква степен. А и дир не е типичен жълт сайт и даже трябва да се радва, че са й обърнали внимание.

# 382
Че тя дойде и тук беше публикувана снимката, а от детето се виждаха само краката. Като не иска да я вижда никой, да не я публикува. На мен ми излезе на стената, защото някой от моите приятели я беше харесал.

# 383
  • Пловдив
Да ви развеселя следобедно...с тъпотия  Mr. Green Поредният безмислен поп фолк текст...на Фикито Stop
http://lyricstranslate.com/bg/fiki-vertoleta-%D0%B2%D0%B5%D1%80% … D0%B0-lyrics.html

Джей Ло
Скрит текст:

# 384
  • в Кошера
Скрит текст:
Да ви развеселя следобедно...с тъпотия  Mr. Green Поредният безмислен поп фолк текст...на Фикито Stop
http://lyricstranslate.com/bg/fiki-vertoleta-%D0%B2%D0%B5%D1%80% … D0%B0-lyrics.html

Творчество, достойно за поклон!  Mr. Green

newsm20

# 385
Да ви развеселя следобедно...с тъпотия  Mr. Green Поредният безмислен поп фолк текст...на Фикито Stop

Джей Ло
Скрит текст:

Е, кой ги пише тези тъпи текстове ?! ooooh!

# 386
  • Sofia
велик текст,представих си го Фики как го срича ,докато го наизусти  Joy

# 387
  • Пловдив
А де...кой ли ги пише?Фен-ове предполагам Mr. Green

Доли,не се мъчи...пусни си клипа! Crazy

# 388
  • Once there was a Hushpuppy...
Лея, идеално изглежда и сега жената на М.Кейн. Разбирам защо я е открил и се е оженил, много красива! Peace

# 389
Ай па ся и вие! Кой го бил писал...ми авторско му е парчето.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт