Звездни компромати - 290 част

• 132 500
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Тази Калина сега като я гледам и ми струва, че залага на естествена визия и ако не се беше съсипала с тоя силикон, можеше да е симпатична. Имаше едно изказване, че силикона й е на 10 години и сега не би си сложила, та може и да го е осъзнала като грешка, ама късно.

# 406
  • Gotham City
Усмихната Моника е това, което ме преследва в кошмарите  newsm43 bishop

# 407
А Моника е толкова тъпа горката, че чак вдлъбната. По визия скоро ще задмине Анита Мейзер, която въпреки впечатляващата си външност, не създава впечатление да е зла и подмолна.

# 408
  • Rock & Roll feeling ...
Ами докато съществуват хора, които, хем не слушат чалга, хем първи на балкона да се забавляват с нелепите текстове и да ги споделят с останалите, няма да има отърване от тази паразитна музика.
Мен не ме интересува нито фики, нито мики, нито шики, нито за какво се борят  Rolling Eyes
Добре, че поне слагате спойлери.

Да,точно те са проблемът !  Laughing

Обществото масово трябва да го отхвърли и постави на мястото подобни нелепия.
Иначе не е особено от значение,дали ти го подминаваш или аз се гавра.

------

„Аз вече нямам търпение за някои неща, не защото съм станала арогантна, а просто защото съм стигнала до точка в живота си, когато не искам повече да губя време за това, което не ми харесва или ме наранява. Нямам търпимост към цинизма, към прекомерния критицизъм и изисквания от всякакъв вид. Загубих желанието да се харесвам на тези, които не ме харесват; да обичам тези, които не ме обичат и да се усмихвам на тези, които не ми се усмихват. Вече не прекарвам и една минута с тези, които лъжат или искат да манипулират. Реших да не съжителствам повече с претенциозността, лицемерието, нечестността и евтините похвали. Не се нагаждам към общото клюкарстване. Мразя конфликтите и сравненията. Вярвам в един свят на противоположностите и затова избягвам скованите и непоколебими в увереността си хора. В приятелствата мразя липсата на лоялност и предателството. Не се разбирам с тези, които не знаят кога да направят комплимент или да кажат окуражителна дума. Преувеличенията ме отегчават и ми е трудно да приема хора, които не харесват животните. И най-вече нямам търпение за хора, които не заслужават моето търпение.“
- Мерил Стрийп

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 23:08 от Relief

# 409
Прекрасна ми е Мерил Стрийп, и като че още по-благородно става излъчването й с възрастта  Heart Eyes

# 410
  • Once there was a Hushpuppy...

------

„Аз вече нямам търпение за някои неща, не защото съм станала арогантна, а просто защото съм стигнала до точка в живота си, когато не искам повече да губя време за това, което не ми харесва или ме наранява. Нямам търпимост към цинизма, към прекомерния критицизъм и изисквания от всякакъв вид. Загубих желанието да се харесвам на тези, които не ме харесват; да обичам тези, които не ме обичат и да се усмихвам на тези, които не ми се усмихват. Вече не прекарвам и една минута с тези, които лъжат или искат да манипулират. Реших да не съжителствам повече с претенциозността, лицемерието, нечестността и евтините похвали. Не се нагаждам към общото клюкарстване. Мразя конфликтите и сравненията. Вярвам в един свят на противоположностите и затова избягвам скованите и непоколебими в увереността си хора. В приятелствата мразя липсата на лоялност и предателството. Не се разбирам с тези, които не знаят кога да направят комплимент или да кажат окуражителна дума. Преувеличенията ме отегчават и ми е трудно да приема хора, които не харесват животните. И най-вече нямам търпение за хора, които не заслужават моето търпение.“
- Мерил Стрийп

Heart Eyes

По-хубаво и смислено изказване на човек, които е постигнал вътрешен мир на бях чела на скоро. Тази откровеност ми е толкова близка, че ми се прииска да познавам М.Стриип.

# 411
  • Добрич
и друга нейна мисъл ми е много на сърце /цитирам по смисъл/

"Радвайте се на остаряването. Това е привилегия, която е отказана на много други!"

# 412
Eddie Redmayne
Скрит текст:

# 413
# 414
# 415
  • ГО
Тъкмо гледах реклама с Роси Кирилова. Нещо си е правила на лицето. Лифтинг ли, ботокс ли си е боцкала, ама не е добре крайният резултат. Нито може да говори, едно сковано й седи лицето, а около очите е трагедия.

# 416
  • Пловдив
Папараци пак са изловили Том и Тейлър Laughing Погледът на Том кърти
Скрит текст:

# 417
Папараци пак са изловили Том и Тейлър Laughing Погледът на Том кърти
Скрит текст:
Нахилен сякаш е доволен от хонорара който ще вземе за снимките

# 418

2016 FRIENDS REUNION - Tribute To Director James Burrows

Не мога да повярвам колко много са остарели. Дейвид, въпреки че е една година по-възрастен от Мат, младее най-много. Много мъчно ми стана. Сякаш не беше чак толкова отдавна.

# 419
  • Rock & Roll feeling ...
И до ден днешен държи първото място в Америка за най-гледания комедиен сериал ! Само като му чух интрото и настръхнах ! Незабравим и неомръзващ  Heart Eyes

Между другото почти целия каст са евреи без Дженифър . Както и Дейвид Крейн и Марта Кауфман .

Общи условия

Активация на акаунт