Ин витро център Стефанов - тема 5

• 65 088
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Боже колко сте напред с покупките. А аз си мислех за кошница за бебе за кола и после количка. А те струват да му се не види,  колкото преди години продадохме ладата. На мдн са ми дали един списък с дрешки,  помпа за кърма шишета,  зтерилизатор,  лекарства,  пеленки,  чаршафчета. Вие легло или кошара ще взимате?
А аз съм за секцио с тази матка къде пак кма 2 възела и никойне предлага ест като вариант.
Хайде успех!

# 526
  • Сливен
Наложи ми се тази седмица да ходя при Бузалов за колпоскопия,добро впечатление ми направи.

# 527
Сладкатакака,не си сбъркана,нормално е да се притесняваш,особено ако ти е първи опит и аз бях така.Сега съм по -спокойна,само се чудя дали да се пробвам сама да си бия инжекциите или да си търся пак сестра.
Имам питане за вливките преди или след пункцията са?
OESI аз съм такава пъзла и се престраших сама да се боцкам,отначало мъжо ми ги слага ,но така се случи че ще е наработа и нямаше накъде.
Успех на всички започнали!
Keks4e1234 и аз имам един възел дето ме притесняваше,но док ми каза че е много малък и няма място за коментиране и на теб ти пожелавам Успех,кога ще започвате?

# 528
На 24.10 по къс протокол, надявам се всичко по изследванията да е наред и да започнем най-после. Вече не се надявам на положителен резултат,но каквото стане, важното е да мине. Момичета, още веднъж ви благодаря за успокоението, наистина с вас е много по-лесно. Желая на всички късмет,на която за каквото е нужен! bouquet bouquet bouquet

# 529
  • Димитровград
Благодаря момичета. Кексче с теб стартираме с няколко дена разлика Simple Smile дано всичко ни се развие добре и скоро да станем красиви бременелки Heart Eyes baby_neutral

# 530
Момичета има ли някой който да ходи утре за заповед до София и да е от Сливен?

# 531
Здравейте!От вчера съм на менопур 75 и пурегон 300.Има ли някоя от вас да е била на такава стимулация?Как се чувствахте,някакви странични ефекти от нея?Колко дни ви продължи стимулацията?След тези инжекций,какво следва?Знам,че за всеки е индивидуално,но просто ми е любопитно.

# 532
Много често следва цитротайд и преди пунк ията овитрел. Споко аз с тази комбинациа правех най много яйцеклетки,  а инак по 3,4.Успех

# 533
Много често следва цитротайд и преди пунк ията овитрел. Споко аз с тази комбинациа правех най много яйцеклетки,  а инак по 3,4.Успех
Доки каза.че дозите са ми високи,поради факта,че съм с намален резерв.Дано има резултат.А този цитротайд ,еднократно или и там няколко дни се бие?И той ли е подкожно?

# 534
И аз съм с намален резерв. Имах 6 инжекции цитротид преди пункцията. И тя се слага като другите - в корема,подкожно.

# 535
И аз съм с намален резерв. Имах 6 инжекции цитротид преди пункцията. И тя се слага като другите - в корема,подкожно.
Благодаря!

# 536
  • Димитровград
А момичета на вас кога ви изследваха яйчниковия резерв newsm78 на мен още не са ми го изследвали!

# 537
А момичета на вас кога ви изследваха яйчниковия резерв newsm78 на мен още не са ми го изследвали!
На мен при преглед Д-р ми каза така.

# 538
  • Димитровград
Аха значи няма специално изследване за това(вижда го на ехографа). Благодаря!

# 539
Добро утро азз тази сутрин си бих 2 та инжекция декапептил днес последно хапче ясмин доктора не каза нищо за другите хапчета който пия витамини са дали трябваше и тях да спра немога да спа от 2 вечери мисля за тези инжекций и главата ме боли със ставането днес ако мога да го нарека ставане голямо въртене ставам лягам сиг е нормално

Общи условия

Активация на акаунт