Ин витро център Стефанов - тема 5

• 65 078
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро азз тази сутрин си бих 2 та инжекция декапептил днес последно хапче ясмин доктора не каза нищо за другите хапчета който пия витамини са дали трябваше и тях да спра немога да спа от 2 вечери мисля за тези инжекций и главата ме боли със ставането днес ако мога да го нарека ставане голямо въртене ставам лягам сиг е нормално
Добро утро!
Всичко друго си остава както си го пиеш,само противозачатъчните спираш.

# 541
Сладката, за яйчниковите резерв се съди по стойността на FSH, по задълбочени изследвания са антимюлеров хормон (АМХ) и Инхибин Б те дават много по точна представа за яйчниковите резерв и очаквания отговор при стимулация. Обикновено при нормални стойности на FSH и нормален брой антрални фоликули на ехографския преглед не се назначават АМХ и Инхибин Б.

# 542
  • Димитровград
Благодаря Sililindar Hug нормални са ми стойностите на всичките изследвания за сега и FSH. Значи няма за какво да се притеснявам...чакам вече с нетърпение 17.10 и да започвам #Crazy

# 543
Добро утро,момичета!Бия си пурегон 300,доки каза,че им една допълнителна доза и всъщност е 350.Та аз имам доза 2х50 и днес ми бе последна доза от флакона.Струва ми се обаче  ,че има още във флакона.Възможно ли е нещо да се е случило и да не изтекла дозата.Аз утре ще го покажа на доки.Но се притесних малко.

# 544
Мисля, че при всички лекарства, ако говорим за писалка остава по малко, но дозата си е предвидена.

# 545
Аз не разбрах много точно - ти остатъците сложи ли си ги?

# 546
Аз не разбрах много точно - ти остатъците сложи ли си ги?
Да и този бонус,който остава също сложих.

# 547
  • Стара Загора
Здравейте , момичета. Отдавна не бях влизала , че нещо ме гони депресията. На 11.10. имам час при доки и да видим какво ще стане. От пролетта се боря с висок пролактин . Пусках си всеки месец изледвания - висок , та висок. Тръгнах по изследвания , назначих сама  си ЯМР / кошмарно изследване , между другото/ . И се оказва ,че всичко е наред , няма причина за високи стойности на пролактина. Спрях и противозачатъчните , да не би да е от тях.
И какво се оказа - смених лабораторията и пролактина влезе в норма.... Днес сутринта лаборантката ми каза ,че и в 100 лаболатории да пусна резултат ще имам 100 различни резултата и затова обикаляме като луди за изследвания . Попитах я дали е от машините, а тя ми каза че е от "зад машинното устройство", не всеки лекар си калибровал машината правилно / каквото и да значи това/ .Направо ме разби.... а колко пари и нерви потроших , няма да ви казвам.
И сега не знам дали ще стартирам процедура ,защото не пия противозачатъчни и не знам дали доктора ще ме допусне да процедура. Извинявайте че ви натоварвам с моите грижи, ама от много време се въртя в омагьосан кръг и ми е много криво.

# 548
Миронче, скоро се чудих къде се загуби. Не се притеснявай за противозачатъчните, аз ги пих само 10- 15 дни преди да започна, тъй като повръщах от тях и ми беше много зле.

# 549
И аз мисля че няма да е проблем че не си ги пила. Успех и се успокой.

# 550
  • Стара Загора
Бананче, надявам се ти и бебетата да сте добре Simple Smile Дано скоро да се присъединим към вашата група  Heart Eyes

# 551
MIRONCE пускай пролактина без да докосваш гърдите си преди изследването и от вечерта даже. Иди без сутиен и после го сложи,  той е стресов хормон и често те оставят да полежиш и после ти вземат кръв.
Аз също не пих дълго противозачатъчни,  но ме бе яд уж се борим за дете,  а пия противозачатъчни. Изключва се възможността да стане от само себе си. Но една докторка ми каза,  че така яйчниците почивали и после ще направиш повече добри яйцеклетки. Ако е писано да стане това ще е твоят опит.
Ние се смяхме с доктора,  че лекуваме и двамата,  но резулгата е налице и от снощи не ме оставя да спя и само мърда.
Послушай го доктора,  той също не желае да му се водят неуспешни опити и ще стане.

# 552
  • Стара Загора
Благодаря ти Кристи, това за сутиена и аз си го мислех , че с тия банели бая си ги притискаме LaughingЛеко бременеене и на теб

# 553
Добро утро! Колко,лева ви излязоха вливките преди трансфер?Колко време бяхте в клиниката?

# 554
Моята вливка беше ако не бъркам за 330 лв.+ 120 лв.за слагането на системата.Стоях около 5-6 часа в клиниката.

Общи условия

Активация на акаунт