Ин витро център Стефанов - тема 5

• 65 069
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро! Колко,лева ви излязоха вливките преди трансфер?Колко време бяхте в клиниката?
Зависи какво количество ти е изписал док. Вливането е 100 лв. От там нататък според броя на ампулите имуновенин или друго лекарство.
1 ампула Имуновенин на цена между 12,50 и 14,50 лв / бр

Престоя може да е 4 до 6 часа... и пак зависи как го понася организма ти.

# 556
Добро утро! Колко,лева ви излязоха вливките преди трансфер?Колко време бяхте в клиниката?
Зависи какво количество ти е изписал док. Вливането е 100 лв. От там нататък според броя на ампулите имуновенин или друго лекарство.
1 ампула Имуновенин на цена между 12,50 и 14,50 лв / бр

Престоя може да е 4 до 6 часа... и пак зависи как го понася организма ти.
Да,аз останх последна, че ми стана лошо и забавиха капката. Приготви се за цял ден, пък каквото дойде.

# 557
При мен успяха да влеят 10-15 ампули,  а искаше 40.Организма ми не понесе имуновенина и опита после беше неуспешен,  а левкоцитите къде отидоха не питай и се подух. Сега без вливки съм бременна  в 30гс..Ти имаш ли НК клетки?

# 558
На мен вливките не ми се отрасиха никак зле. Стоях около 4 часа. Само да кажа, че очаквах да ме сложат да лежа, но бях на стол през цялото време Simple Smile

# 559
Как на стол, не си ли била на кресло?

# 560
А на почти всички ли изписват тези вливки?Аз все още незнам дали ще имам,но исках да се ориентирам за цената,да съм подготвена финансово.Те преди трансфер се правят нали?Аз сигурно в понеделник ще разбера със сигурност.

# 561
Аз нямах медицински показания за вливка доктора ми предложи за всеки случай да се презастраховаме и каза,че избора е мой.Реших да го послушам.Много добре понесох вливката.

# 562
На всички препоръчва и остава избора на двойката, защото все пак си е не малка сума.При някои 25 ампули, при други 40 в зависимост от случая.

# 563
Да тия вливки влизат в схемата за успех,  тъй като не можело да се изследват всички видове НК клетки,  но може би тябва да се почне с по малка доза да не се хвърлят едни пари н вятъра,  а и много често и след пол тест се прави пак вливка. Имуновенина е мин 500лв самата вливка. Яд ме бе,  че след като са разтворени ампулите в банката  не стават и да се подарят на който има нужда.

# 564
Благодаря ви момичета.И успех на всички.

# 565
  • Стара Загора
Някой знае ли дали  тези НК клетки /естествени убийци/ имат връзка с щитовидната жлеза и антителата ТАТ и МАТ.   Т.е . ако те са ок, то и НК клетките трябва да са в норма Rolling Eyes Аз четох из нета , ама нещо не успях да си обясня нещата.

# 566
Някой знае ли дали  тези НК клетки /естествени убийци/ имат връзка с щитовидната жлеза и антителата ТАТ и МАТ.   Т.е . ако те са ок, то и НК клетките трябва да са в норма Rolling Eyes Аз четох из нета , ама нещо не успях да си обясня нещата.
Не съм чувала да имат връзка. Аз имам високи тат и мат, но пък НК клетки дори не съм изследвала. А и тези неща са отречени от доста от водещите световни специалисти в тази област. В Турция знам, че въобще не ги изследват и за тях са без значение.

# 567
Спермограма 1%. Днес бяхме на преглед
 Изписа л-карнитин ,тристен андрозитол потенциатор и сперман. Горкият ММ май се е постреснал. Направо незнам какво да му кажа. И сега ще подаваме док за фонда. Найстина ли са 3 безплатни опита? Защото доктора така каза. Или аз пак грешно съм го разбрала

# 568
Спермограма 1%. Днес бяхме на преглед
 Изписа л-карнитин ,тристен андрозитол потенциатор и сперман. Горкият ММ май се е постреснал. Направо незнам какво да му кажа. И сега ще подаваме док за фонда. Найстина ли са 3 безплатни опита? Защото доктора така каза. Или аз пак грешно съм го разбрала
Да, три са, но за всеки се чака около година за съжаление. И ние бяхме с 1% , а сега съм бременна с близнаци. Успех и на вас!

# 569
Добро утро момичета.Имам пак въпрос.От клиниката издават ли болничен за пункция и трансфер?

Общи условия

Активация на акаунт