Ин витро център Стефанов - тема 5

• 65 016
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Даничка, успех! Все пак е добре според мен да се започне с по - щадящите методи като инсеминация.

# 631
Благодаря ви момичета!!!! Hug Hug Hug Да първа Инсеминация ми е,Дай Боже и успешна.....макар че се опитвам да се подготвя и за ---,трябва да съм реалист все пак,макар надеждата да умира последна, Simple Smile)).
Малко остана,още 4 дни.Но както казах силно вярвам на док,така че дори да е отрицателен продължаваме напред с пълна сила Hug Hug Hug

# 632
А как се решава кой от двата варианта да е на естествен или стимулиран,от какво зависи?
Доктора ще каже какви са опциите и вие ще помислите и прецените, все пак и всяка една процедура си е с различна цена, така, че ще изкоментирате всичко и ще вземете решение Peace
Сладка съжалявам, че не са искали да направят фактура за по-голяма сума, все пак ги попитай дали не може някое от нещата които плащаш да се впише като друга манипулация, която минава пред общината.
Даничка всичко ще е наред, чакаме да се похвалиш с едно хубаво ЧХГ bouquet

# 633
След пункция,колко пъти ви се обаждаха да ви информират за яйцеклетките?В петък ми бе пункцията,в събота ми се обадиха и до там.Вчера и днес никой не ми е звънял.

# 634
След пункция,колко пъти ви се обаждаха да ви информират за яйцеклетките?В петък ми бе пункцията,в събота ми се обадиха и до там.Вчера и днес никой не ми е звънял.
Ще ти се обадят да ти кажат кога ще е трансфера. Не се обаждат всеки ден.

# 635
Ще ти се обадят да ти кажат кога ще е трансфера. Не се обаждат всеки ден.
Благодаря!

# 636
dani4ka66 силно стиснати палци за успех  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

sladkatakaka1988 какви са тези мисли, трябват ти повече положителни мисли! Май ме забрави мен с двете яйцеклетки и бременна  Grinning Разликата между класическата стимулация и лимитираната е в броя на фоликулите, разбира се че ако имаш 10 зрели и оплодени яйцеклетки можеш да замразиш ембриончета и да направиш още няколко ЗЕТ и шансовете ти се увеличават, но пък лимитираната стимулация е по щадяща организма и не скапва яйцеклетките (което е малък риск при по високите дози лекарства) и ако всичко друго ви е наред и стане от първия път, какво те интересува дали си имала 10 или 2 яйцеклетки.
Отделно от това ти настояваш по финансови причини за такава процедура, никой не те задължава да я правиш. Съберете още средства за класическа процедура, ако ще си по-спокойна, но не започвай нищо, с такова недоверие и съмнение.

Успех на всички момичета в процедура! Стискаме ви палци и чакаме да ни зарадвате!
Поръсвам момчешки прашец за желаещите! Бананчето да ръсне и близнашки, да има за всеки според желанието!  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 637
dani4ka66 силно стиснати палци за успех  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

sladkatakaka1988 какви са тези мисли, трябват ти повече положителни мисли! Май ме забрави мен с двете яйцеклетки и бременна  Grinning Разликата между класическата стимулация и лимитираната е в броя на фоликулите, разбира се че ако имаш 10 зрели и оплодени яйцеклетки можеш да замразиш ембриончета и да направиш още няколко ЗЕТ и шансовете ти се увеличават, но пък лимитираната стимулация е по щадяща организма и не скапва яйцеклетките (което е малък риск при по високите дози лекарства) и ако всичко друго ви е наред и стане от първия път, какво те интересува дали си имала 10 или 2 яйцеклетки.
Отделно от това ти настояваш по финансови причини за такава процедура, никой не те задължава да я правиш. Съберете още средства за класическа процедура, ако ще си по-спокойна, но не започвай нищо, с такова недоверие и съмнение.

Успех на всички момичета в процедура! Стискаме ви палци и чакаме да ни зарадвате!
Поръсвам момчешки прашец за желаещите! Бананчето да ръсне и близнашки, да има за всеки според желанието!  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Още ми е малко рано,но си вземам от прашеца. newsm79

# 638
  • Димитровград
И така...фактури се събраха:) изписа ми 18 ампули мерионал 51лв бройката сутрин и вечер по една в корема и цетротиде 3 броя, но за тях не ми каза кога ще ги слагам, но са по 60лв бройката и прегнизолон и естрофеин. Преди малко си сложих първата инжекция мерионал Party . В петък съм на преглед и кръв, после понеделник и вторник, а аз вторник ще си бия последната мерионал....после не знам какво следва newsm78. Събирам прашец от всякъде само дано да стане bouquet baby_neutral
P.s. мерионала е 150 единици
Момичета този преднизолон защо го изписва? Прочетох упътването и е за лекуването на доста различни болести.....
Искам да попитам живот и здраве всичко да е наред след последната инжекция мерионал какво предстои, много пари ли са, че да знам как да се подготвям финансово, защото тези от общината свършиха?

Последна редакция: вт, 18 окт 2016, 19:28 от sladkatakaka1988

# 639
Успех на момичетата в процедура.И без да се шашкате.Когато аз се притесних,че само 3 са се оплодили Salilinda ми каза същото,че е важно една да се хване и да е докрай.Започнах да се надявам и мисля само в тази посока и ето ако всичко е наред за Коледа ще получа най-големия си подарък от съдбата.Ако някоя от вас ще се самофинансира и ще ползва Менопур да ми пише на лични.

# 640
А как се решава кой от двата варианта да е на естествен или стимулиран,от какво зависи?
Здравей те момичета вече трети ден бие менопур вие как се чуствахте боля ли ви като влиза лекарството на вас кой ви биеше инжекции те

Аз сама си ги биех.Леко ,като пощипване усещах,но нищо др.
  по колко си биеше с какви игли и спринцовки че не усещаше нищо аз си бия гонал 50 единици и 2 менопур и 1 час преди това екапептил на 12 часа

# 641
Здравей те момичета вече трети ден бие менопур вие как се чуствахте боля ли ви като влиза лекарството на вас кой ви биеше инжекции те

по колко си биеше с какви игли и спринцовки че не усещаше нищо аз си бия гонал 50 единици и 2 менопур и 1 час преди това екапептил на 12 часа
С иглите, които ми дадоха от клиниката-те нали дават спринцовка,дебела и тънка игла.С тънката игла си го слагах.

# 642

С иглите, които ми дадоха от клиниката-те нали дават спринцовка,дебела и тънка игла.С тънката игла си го слагах.

аз сама си ги купувах е не е като пощипване сигурно са дебели иглите

# 643
  • Стара Загора
Здравейте! Този месец на 03-ти правих инсе и вчера сутринта правих тест, за съжаление отирцателен. Има ли други, които очакват чудото този месец Simple Smile

# 644
Момичета,колко минути продължава трансфера,има ли болка?Това с пълния мехур малко ме стряска,каквато съм пикла.

Общи условия

Активация на акаунт