Ин витро център Стефанов - тема 5

• 65 015
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Самия трансфер продължава не повече 10 минути,но преди това трябва да стискаш и половин час след трансфера.Не е болезнено,но лично аз видях голям зор със стискането,а рядко ходя до тоалетна.Важното е,че бързо минава и се забравя.

# 646
Самия трансфер продължава не повече 10 минути,но преди това трябва да стискаш и половин час след трансфера.Не е болезнено,но лично аз видях голям зор със стискането,а рядко ходя до тоалетна.Важното е,че бързо минава и се забравя.
Благодаря!Зора ще е в това стискане.Но трябва да го изтърпим и това.

# 647
vili456 от аптеката си искай игли като за инсулин, че бог знае какви са ти дал щом те боли толкова.

sudju4e съжалявам за негативния резултат  spoko събирай сили и напред!

# 648
Здравейте! Този месец на 03-ти правих инсе и вчера сутринта правих тест, за съжаление отирцателен. Има ли други, които очакват чудото този месец Simple Smile
sudju4e,много съжалявам за отрицателния резултат Hug Hug Hug,но не се отчайвай,нали знаеш 3 опита един след друг,кръвен ли прави?Аз правих инсе-то на 07.10. и все още чакам,в Петък ми се пада да правя кръвен....не ме питай как издържам още.
Решила съм обаче,ако е отрицателен,след процедурата да остана в Стара Загора на хотел 14 дена,до теста,защото тук в къщи не става да лежа...все нещо правя Sad
P.S. Момичета,всички силно ви  Hug Hug Hug  Hug Hug стискам палци за всички ни!!!!!!! Two Hearts EFP 1crib

Последна редакция: вт, 18 окт 2016, 20:35 от dani4ka66

# 649
Някоя от вас не беше ли споменала във форума че със морфология 4% пуснати док за фонда е забременяла естествено?

# 650
vili456 от аптеката си искай игли като за инсулин, че бог знае какви са ти дал щом те боли толкова.

sudju4e съжалявам за негативния резултат  spoko събирай сили и напред!

благодаря ти за пожеланието трябват сили няма назад щом сме тръгнали по тоя път успех на всички днес съм на преглед да видим до къде сме стигнали

# 651
  • Стара Загора
Здравейте! Този месец на 03-ти правих инсе и вчера сутринта правих тест, за съжаление отирцателен. Има ли други, които очакват чудото този месец Simple Smile
sudju4e,много съжалявам за отрицателния резултат Hug Hug Hug,но не се отчайвай,нали знаеш 3 опита един след друг,кръвен ли прави?Аз правих инсе-то на 07.10. и все още чакам,в Петък ми се пада да правя кръвен....не ме питай как издържам още.
Решила съм обаче,ако е отрицателен,след процедурата да остана в Стара Загора на хотел 14 дена,до теста,защото тук в къщи не става да лежа...все нещо правя Sad
P.S. Момичета,всички силно ви  Hug Hug Hug  Hug Hug стискам палци за всички ни!!!!!!! Two Hearts EFP 1crib

Кръвен направих вчера, да, който също беше отрицателен, спрях Утрогестана и сега чкам цикъл, да минава и да гледаме с надежда към следващия месец. При теб стимулирана ли беше?

# 652

Кръвен направих вчера, да, който също беше отрицателен, спрях Утрогестана и сега чкам цикъл, да минава и да гледаме с надежда към следващия месец. При теб стимулирана ли беше?
Стимулирана,да.Имам всички признаци че ще имам цикъл.....мисля че и при мен ще е ---.Чакам обаче
петъка за кръвен.Не знам само после дали може да се почне нова Инсеминация или трябва да мине 1 месец...дано не е второто

# 653
  • Стара Загора
А искам да Ви поптам, кои от Вас са пускали имунологични, генетични изследвания и хромозомен анализ. Чудя се все пак дали не е по-добре да се направят, за да проверим дали няма проблем на това ниво?

# 654
да, иди при доц. Русев в Малинов (София) и той ще ти пусне всичко
аз така направих

# 655
Подкрепям написаното за доц. Русев с две ръце!!!

# 656
Мили момичета,не знам какво смятах,но днес като се събудих погледнах календара и сметнах че днес ми е 14 ден от Инсето.Отидохме и направихме кръвен тест.71.67   mIU    EFP
Още не мога да осъзная какво се случва!!!!!!Насрочихме преглед за 08.11.  Hug Hug Hug

# 657
  • Стара Загора
Честито dani4ka66, чудесен резултат! bouquet

# 658
Еха, dani4ka66 страхотна новина! Да ти е леко и спокойно до термин! Аз като съм си наумила, че днес ти е теста и от обяд надзъртам да проверявам....и то имало защо!  Hug

# 659
  • Сливен
Здравейте момичета.Честито на момичетата с положит тестове и успех и късмет на момичетата в процедура.А да ви попитам сега за кога дават часове за доктора.Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт