Ин витро център Стефанов - тема 5

• 65 012
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
  • Сливен
Часове дават за края на ноември.Ти как си?

# 661
  • Димитровград
Dani4ka66 чудесни новини Hug Hug Hug
Най-накрая започнаха полужителните резултати Heart Eyes
На всички с отрицателни резултати една голяма Hug и горе главите, чудото ще се случи.
А на всички ни в процедура успех и само полужителни резултати baby_neutral baby_neutral Heart Eyes Hug

# 662
  • Сливен
Благодаря ти добре съм но тук нещо не съм мн доволна от местните гинекологи имам чувството ,че като кажа че съм за ин витро и се приключва с вниманието Sad
И затова искам да си отида при нашият лекар само да успея да се освободя от работа ,че колежката ми въобще не става Sad

# 663
  • Димитровград
И така...фактури се събраха:) изписа ми 18 ампули мерионал 51лв бройката сутрин и вечер по една в корема и цетротиде 3 броя, но за тях не ми каза кога ще ги слагам, но са по 60лв бройката и прегнизолон и естрофеин. Утре съм на преглед и кръв, после понеделник и вторник, а аз вторник ще си бия последната мерионал....после не знам какво следва . Събирам прашец от всякъде само дано да стане  
P.s. мерионала е 150 единици
Момичета този преднизолон защо го изписва? Прочетох упътването и е за лекуването на доста различни болести.....
Искам да попитам живот и здраве всичко да е наред след последната инжекция мерионал какво предстои, много пари ли са, че да знам как да се подготвям финансово, защото тези от общината свършиха?
Някой друг стимулиран ли е с мерионал....до сега не съм срещала името из форума newsm78, но щом е преценил док значи така е трябвало да бъде. Не можах да се престраша да си ударя инжекцията и мъжа ми ми ги слага, ама мястото около пъпа взе да намалява и почнах да повтарям, а на същото място наболява #Crazy

# 664
Dani4ka66  браво,страхотна новина!От първия път и в десетката Wink

# 665
  • Стара Загора
Мили момичета,не знам какво смятах,но днес като се събудих погледнах календара и сметнах че днес ми е 14 ден от Инсето.Отидохме и направихме кръвен тест.71.67   mIU    EFP
Още не мога да осъзная какво се случва!!!!!!Насрочихме преглед за 08.11.  Hug Hug Hug
Честитоооо!  Grinning Страхотна новина - нека ей така до края на годината всички се поздравим с две чертички  Heart Eyes

# 666
Мили момичета,благодаря ви за прекрасните думи Hug Hug Hug  Това наистина бе най-прекрасния подарък за рождения ми ден на 25!!!След 12 години дойде и моето чудо,дай боже здраве и безпроблемна бременност.
С цялото си сърце се моля и стискам палци да повлека крак и да имаме само положителни резултати от тук на татък Hug Hug Hug

# 667
Даничка честито.Желая ти безпроблемна бременност.

# 668
Честито Даничка! Лека и безпроблемна бременност!  Hug

# 669
  • Димитровград
Вчера бях на преглед след 5 дена слагане на мерионал и док се хвана за главата...имам 20 яйцеклетки. Намали ми 150единици мерионал и започнах да слагам цитротид, а от неделя мъжа ми е на въздържание. Ох дано всичко приключи благополучно baby_neutral baby_neutral Heart Eyes

# 670
Вчера бях на преглед след 5 дена слагане на мерионал и док се хвана за главата...имам 20 яйцеклетки. Намали ми 150единици мерионал и започнах да слагам цитротид, а от неделя мъжа ми е на въздържание. Ох дано всичко приключи благополучно baby_neutral baby_neutral Heart Eyes
дано всичко да е наред и моя мъж от неделя е на вздържание аз имам само 4 яйцекледки в понеделник сам пак при доктора

# 671
  • Димитровград
VILI456 И АЗ в понеделник съм пак при док. Сутринта на кръв и в 15:40 на преглед, но много ме болят яйчниците. Четири яйцеклетки си е чудесно, в крайна сметка ни трябва само една да се захване:)

# 672
VILI456 И АЗ в понеделник съм пак при док. Сутринта на кръв и в 15:40 на преглед, но много ме болят яйчниците. Четири яйцеклетки си е чудесно, в крайна сметка ни трябва само една да се захване:)
Нормало е да те болят аз имах 25,повече лежане и почивка.
Успех ви желая и на двете  bouquet bouquet bouquet

# 673
  • Димитровград
Благодаря за късмета и  дано всичко се случи Heart Eyes

# 674
и аз съм в понеделник сутринта да кръв и след обед в 2 имам преглед в вторник ще имам вливка с имуновен но докторя ще каже в понеделник колко анпули и какво следва след това

Общи условия

Активация на акаунт