Дългото чакане след трансфер 51

• 78 301
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
Мерси за темата на Магнолия  bouquet
Успех на всички ! Весело лято на чакащи и бременни !

# 16
Момичета, луда съм от щастие, БРЕМЕННА СЪМ!!! Направихме кръвен тест и резултатът е ЧХГ 324, значи сме успяли! Направо не знам къде да се дяна, да са живи и здрави доктор Баев и целия екип на Афродита, не мога да повярвам, че стана от първия път!!! Нямам търпение да отидем на консултация!
След колко време ще може да си имаме снимка от ехографа да покажем на бабите?

# 17
moonika, тихичко честито Hug Дано расте все така Praynig Наистина е голям късмет да се получи от първия път. Предполагам ще те викнат на преглед след около две седмици. Сакче може да се види на стойности около 1000 и нагоре.
Скрит текст:
Лично аз ти препоръчвам обаче да изчакаш със съобщаването на вестта. Просто, защото понякога се случват лоши неща и е много неприятно да натоварваме и родителите си в последствие. Аз съм с две загуби. Първия път месеци наред успях да крия аборта. На втората бременност съобщих след като чухме сърчице, защото се надявах това да е огромна стъпка напред и да няма проблеми. Две седмици по-късно обаче се установи мисед и не беше много приятно съобщаването на тази вест. Сега с първата ни процедура също криех до последно, че правим нещо, защото не исках да натоварвам и себе си и другите с това. В крайна сметка се принудих да си кажа след трансфера поради други причини и отново беше много неприятно след отрицателния резултат.

# 18
  • София
Записвам се и аз да ви следя  Heart Eyes
Пожелавам на всички ви да сбъднете мечтата си за детенце  Hug

# 19
  • София
Мооника, прекрсен резултат, голямо честито!!! На кой ден се тества и колко ембриончета имаше?  bouquet

# 20
  • Пловдив
Ехе!!! Мони честито!!! Безпроблемна до края!!

Hug
Благодаря за новата тема!! Нека е пълна с положителни резултати!!

Аз си чакам моя до края на деня Grinning

# 21
  • София/Севлиево
Моника, браво.Успех до края.
Армира ,стиснати палчета за положителен резултат и на теб.

# 22
Успех на всички чакащи.

# 23
  • При вещиците
Запис да ви чета и пожелавам много положителни тестовве и най-важното  - живи и здрави родени деца!

# 24
  • Пловдив
Моят резултат излезе- 21.50 на 12 ден, не се е удвоил, в крайна сметка не съм бременна, успех на всички от мен!
До година пак ще пробвам!

# 25
  • София
Армира, колко беше първият? Не е ли възможно да са се закачили 2, но едното да е спряло и затова да стои същата стойност?

# 26
Армира, много исках да съм познала  Hug Догодина пак ще стискаме палци.

# 27
  • Пловдив
Благодаря ви!
Buena, едва ли...
Сигме, пак, пак Hug не се отказвам лесно аз Hug
Не съжалявам за нищо, знам че ще успея още веднъж!!

# 28
  • София
нямате ли още замразени  Rolling Eyes
защо чак догодина?

# 29
  • Пловдив
Бамби, от 9 оплодени, само две се развиха добре и ги върнахме, не останаха пак за замразяване, такъв е живота..
А, до година, защото ще чакам фонда, последен трети път.

Общи условия

Активация на акаунт