Дългото чакане след трансфер 51

• 78 343
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Armira съжалявам, поне имате шанс за догодина. Да сме живи и здрави другото ще се нареди. При неуспешен опит докторите конентират ли с вас къде е проблема или просто оставят нещата до следващия път?
Moonika честито, за мен също потвърдената бременност е тази на прегледа. Тестът си е по скоро ориентировъчен. На мен също ми се наложи да обясня на доста хора в офиса, че правя ин витро - шефката ми в чужбина, тази тук, HR, хората ми в отдела, направо не ме питай как на всички обяснявам какво е станало и като отида в офиса как ме гледат и на всички обяснявам как съм. Ако можех щях да си го спестя Simple Smile
Аз днес цял ден лежах (но на плажа де, на сянка на една шатричка) и едвам издържах, прочетох цяла книга, направо не ме свърта на едно място

Последна редакция: пн, 27 юни 2016, 19:36 от vesi21

# 31
  • Пловдив
Веси, нищо не се оставя за следващия път, скоро ще ходя при доки за да обсъдим нещата.
Доктора и клиниката не сменям обаче Peace

# 32
Момичета, днес ми е 4 ден след трансфер и сега получих изведнъж много силна болка. Чак краката ми изтръпнаха. Пих два парацетамол преди малко и чакам да подействат. Направо се притеснявсам

# 33
  • София
А защо парацетамол?

# 34
Това ми изпусаха от мемориал ори болка

# 35
  • София
Явно са различни терапиите.
Дано всичко бъде наред. Стискам палци  Praynig

# 36
Добро утро момичета,
в неделя пусках кръвен тест на 9 ден и резултата беше 144, днес след 48 часа повторих и резултата е 301,4 ... това добре ли е? Дали мога да се успокоя поне малко? Най-странното за мен поне е това е че продължавам да имам доста силни ПМС, до кога ще е това?
И също искам да ви попитам сега да си запиша час ли, незнам какво трябва да правя, пациентка съм на д-р Стаменов Simple Smile
Благодаря ви предварително и много успех на всички Simple Smile
П.С. Само искам да вметна че когато човек вярва и се бори нещата се случват точно когато най не ги очаква Simple Smile Много късмет Simple Smile

# 37
Нини, тихичко честито!

# 38
nini_5553, честито Simple Smile Идеално ти се удвоява чхг-то. ПМС имах до 13-а седмица, така че не го мисли. Ако не ти е изписан Но-шпа, си купи и ще успокои матката. Щом си пациент на Стаменов, трябва да отидеш пред кабинета да му съобщиш и той ще ти каже на кой ден те иска за преглед; обикновено е около 10 дни след теста. Освен това го попитай за лекарствата кое и как да продължиш. След това записваш час на регистратура и си мътиш доволно Simple Smile

# 39
Много ви благодаря за всичко момичета, толкова съм ви чела и толкова съм вярвала че чудото ще се случи благодарение и на вас. На моменти напълно загубвах надежда тъй като всичките ми предишни опити са завършвали с 0 на кръвния .
От все сърце го пожелавам на всички да се случи  Peace Heart Eyes Simple Smile

# 40
Много ви благодаря за всичко момичета, толкова съм ви чела и толкова съм вярвала че чудото ще се случи благодарение и на вас. На моменти напълно загубвах надежда тъй като всичките ми предишни опити са завършвали с 0 на кръвния .
От все сърце го пожелавам на всички да се случи  Peace Heart Eyes Simple Smile
Много хубав резултат. Всичко да е наред до термин.

# 41
  • София
Нини, мисля, че резултата е страхотен за толкова ранене ден, така че имаш всикчи предпоставки за успех! Дано нещата вървят гладко и занапред bouquet

Аз съм 4ти ден от трансфера и нещо леко почнах да се сговнясвам отсега. Нямам никаквъ симптоми, освен тук таме лек пмс болки, които са си изцяло от прогестреоновите препарати.Даже гърдите не ме болят Confused В офиса съм и съм с свалила облегалката на стола и съм си каиля краката на едно ниско столче и така бачкам, вкъщи не ме свърта въобще, за лежане и дума не може да става. На предните ми 2 трасфрера лежах по един ден, този път няколко часа ми се събират, но така или иначе, не мисля, че това ще е причината за неуспех.

Връщам лентата назад и честно казано изпитах срравнително силна болка при псотавянето и наместването на спекулума и защипванеот нс шийката, а травматичния трансфер носи риск от контракции и отместване на ембрионите Confused Та да ви питам, вие намирате ли връзка между лекич и безболезнен трансфер и успеваемостта?

Успех на всички момичета bouquet

# 42
Много благодаря на всички за хубавите думи и пожеланията. Много се вълнувам! Още не мога да осъзная, че вече има нещо живичко в мен. Моля се всичко да е наред и да продължава да расте. Знам, че важното е да ми се удвоява ЧХГ-то и че става на 72 часа, но ако си пусна по-рано тест, дали ще има индикации или трябва е наистина на 72 часа?
Обадих се в клиниката, за да съобщя на доктор Баев. И той е много доволен, тези дни ще отида да потвърдим резултата и с него. Нямам търпение!

Buena esperanza показателите от теста са ми на 14тия ден, а за ембрионите - имплантирахме 2 петдневни.

nini_5553 честото и на теб, мила. Напълно споделям вълненията ти!

# 43
Buena esperanza и на мен би ми било интересно да обсъдим тази тема. Дано останалите момичета се включат.
Скрит текст:
Моят трансфер мога да го оценя като болезнен колко силно не знам. Нямах такива очаквания често казано. Всички споделят как това е най-хубавата част от процедурата, а на мен ми беше ужасна. Аз ли мам много чувствителна шийка или е нормално не знам. Последните пъти дори като ми взимат  проби за изследвания ме боли и чак имам зацапване.
Проблемът при мен тръгна няколко часа преди трансфер. Не знам какво ми стана, но след като се събудих сутринта ме обвзе някакво притеснение. Бях толкова спокойна предните дни. Буквално се вцепених. Коремът ми се стегна и не успях да се отпусна. По принцип съм много слаба, както док каза матката ми е залепена за корема Laughing Последните години може би, защото съм станала много чувствителна, усещам как всяка стресова ситуация ми се отразява първо на корема и получвам един вид контракции. Онази сутрин се случи нещо такова и по никакъв начин не успях да се успокоя. Инжекция но-шпа изобщо не я усетих освен, че ми парализира половината Д и единия крак Laughing Спекулумът го понесох, но самото почистване и сега споменавате защипване, може и това да е имало не разбрах, ме боля зверски. За щастие поне катетърът влезе нормално. Само се молех по-бързо да свършва и хич не можах да влезна в "хубава приказка", която док и акушерката ми разказваха за ембриончето и всичко, което правят. През целият час докато лежах после усещах още болка, все едно всичко ми беше разразнено. Дните до теста също изпадах в такива състояния и се чудех по какъв начин да се успокоя и да ми мине корема. Непрекъснато пиех но-шпа, но то не ми действа особено по принцип. На коментара с док случайно стана въпрос за моето "ошакване" и той ни обясни, че наистина имат влияние такъв тип състояние и се получават разни движения в мускулатурата на матката, които може да имат ефект върху имплантацията. Така че трябва истинско спокойствие. Решила съм да взема сериозни мерки при следващия трансфер, защото чувството на вина е убийствено. В момента пробвам едни капки за успокоение, но не усещам желания ефект Confused
Нини, тихичко честито и успешен пухкав финал Hug

# 44
Нини, мисля, че резултата е страхотен за толкова ранене ден, така че имаш всикчи предпоставки за успех! Дано нещата вървят гладко и занапред bouquet

Аз съм 4ти ден от трансфера и нещо леко почнах да се сговнясвам отсега. Нямам никаквъ симптоми, освен тук таме лек пмс болки, които са си изцяло от прогестреоновите препарати.Даже гърдите не ме болят Confused В офиса съм и съм с свалила облегалката на стола и съм си каиля краката на едно ниско столче и така бачкам, вкъщи не ме свърта въобще, за лежане и дума не може да става. На предните ми 2 трасфрера лежах по един ден, този път няколко часа ми се събират, но така или иначе, не мисля, че това ще е причината за неуспех.

Връщам лентата назад и честно казано изпитах срравнително силна болка при псотавянето и наместването на спекулума и защипванеот нс шийката, а травматичния трансфер носи риск от контракции и отместване на ембрионите Confused Та да ви питам, вие намирате ли връзка между лекич и безболезнен трансфер и успеваемостта?

Успех на всички момичета bouquet

При мен трансфера беше болезнен, но успешен така че просто изчакай

Общи условия

Активация на акаунт