Бъдете сред първите, които ще опитат новите течни каши на Nestlé

• 12 924
  • 104
  •   1
Отговори
# 60
Бих я пробвала с удоволствие. Първо като следобедна закуска и ако беба одобри по време на пътешествията.

# 61
Бих дала течна каша за следобедна закуска или по време на път:)

# 62
Като сутрешна закуска със сигурност. 
За следобедна предпочитам плод. А за път - нещо за самостоятелно гризкане...

# 63
Кашата бих я давала като следобедна закуска, когато сме навън или напът. Както всичките ви продукти съм сигурна в качеството и вкуса на течнта каша!

# 64
Здравейте, бих дала за следобедна закуска новите течни каши Wink

# 65
Синът ми е на 1,10 и е доста злояд и по цели дни яде две-три неща основно пасирани.Ако спечеля вашите каши ще мога да разнообразя храненето му и да спестя време от готвене и да излизаме по-дълго на разходки  Heart Eyes.
Бих му ги давала и в трите варианта-и за закуска и за вечеря и за из път.Той е много капризен клиент така,че ако той хареса кашите ви ще имат страхотен успех!

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 09:32 от AniMM

# 66
  • велико търново
Здравеите бих давала на мои та усмивчица течнитите каши за следобедна закуска за из път.

# 67
Имам близнаци, които днес стават на 8 месеца и от скоро давам каши. С удоволствие бих пробвала тези, бих ги давала сутрин или следобед.

# 68
Аз съм давала на детето си каши когато беше по-малка и с удоволствие бихме пробвали и новите течни на Нестле.Мисля си,че най-ще ми е удобно когато сме извън къщи,някъде на път,на разходка или дори на гости,но ако детето си ги харесва без да се замисля бих дала и за следобедна закуска.

# 69
Досега не съм давала течни каши на моя син.Би било чудесна идея за разнообразяване на следобедната закуска.Предполагам,че ще му се услади и стане любима в горещите дни.

# 70

Здравейте,
казвам се Дани. Роден съм и живея с мама и тати в гр. Плевен. На 1 годинка съм и бих се радвал да опитам за следобедна закуска от Вашите течни каши!
Поздрави!

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 17:51 от Anita123

# 71
  • София
Доста често пътуваме в провинцията и винаги се чудя какво да дам на сина си по време на път, за да не омажем цялата кола. Тези течни каши звучат много обещаващо с удоволствие бих ги пробвала.

# 72
С удоволствие бих дала от течната каша на детето си когато сме на път или за следобедна закуска на вън.  Heart Eyes

# 73
  • Велико Търново
За следобедна закуска и на път бих дала течна каша на детето си.

# 74
  • София
Добре е да имам от течната каша в къщи. Ще я давам според обстоятелствата - сутрешна или следобедна закуска, или на път - както ми се наложи.

Общи условия

Активация на акаунт