Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 16

• 251 319
  • 737
  •   1
Отговори
# 495

Ром в магазина:
-Трима вафли и двама сока.
-Какви?
-Няма смисъл.

hahaha

Ром в кафене: едно кафе с два захара и една руса фанта.

# 496
  • Германия
Последните вицове ме подсетиха за следния:

- Какво е смелост?
- Да отидеш в бар в Столипиново и да си поръчаш един голям ром и малък сок от манго.

# 497
  • волно калдъръмче
Айшето и Фатмето вадили моркови. Айшето се провиква:
- Вай, тоз кат на мойто Асан!
- Такъв голям ли, ма  Shocked
- Не ма, толкоз мръсен  Crazy

# 498
  • на правилното място, в точното време
Мъж искал да купи подарък за рождения ден на новата си приятелката, но тъй като излизали съвсем отскоро, дълго мислил какво да вземе и решил, че чифт ръкавици носят най-подходящото послание: романтичен и не твърде интимен подарък.
Заедно с по-малката сестра на любимата си, той отишъл в най-скъпарския магазин и купил чифт бели ръкавици. Момичето пък купило боксерки за себе си. По време на опаковането обаче, продавачката се объркала и разменила двете покупки. Без да провери съдържанието на пакета, мъжът го изпратил на любимата си, заедно със следната бележка:
“Избрах това, защото забелязах, че не носиш нищо, когато излизаме вечер. Аз лично, харесах едни по-дълги, с копчета, но понеже сестра ти носеше къси, се убедих, че се свалят по-лесно. Цветът е малко деликатен, но не се притеснявай - продавачката ми показа своите, които носела от 3 седмици - бяха съвсем леко зацапани. Помолих я да ми покаже как й стоят твоите и установих, че са наистина страхотни. Бих искал да присъствам, когато ги слагаш за пръв път, но нямам съмнения, че доста други ръце ще ги докоснат, преди да успея да те видя отново. Когато ги сваляш, не забравяй да подухаш малко в тях, защото ще са леко овлажнели от носенето. Помисли си само, колко хиляди пъти ще ги целуна през предстоящата година!!!
С много любов!
P.S. Най-новата мода била да се носят леко подгънати - така, че част от вълната да се вижда.
 Laughing

# 499
  • Countryside
Ох, последния виц и този със свирката  Joy

По темата:
Попитали радио Евреван: какво е добър търговец?
Отговор: да купиш нещо от арменец и да го продадеш на евреин с печалба.

Седили се арменец, евреин и арабин. Съдили се, съдили се и накрая осъдили съдията на 10г.

# 500
На вратата се звъни. Собственикът отваря, а отвън няма никой. Пуска домофона и пита:
- Кой е?
- Майсторът съм, за дограмата.
- А ... ?! Ами то дойде вече един, даже работи вече човекът.
- Абе същият съм бе, ама паднах...

# 501
Двама строители проверяват звукоизолацията на стените в един апартамент.
- Пешооо, чуваш ли ме?
- Не крещи бе, аз те виждам...

Влиза един мъж в бар за ловци и казва:
- Готов съм да се хвана на бас с всеки, на бутилка водка, че ако съм със завързани очи и ми донесете убито животно, мога да позная какво е животното, на колко години е, и с какво е убито. Ловците се навили. Завързали му очите и носят едно убито животно. Човекът го опипал и казва:
- Елен, три годишен убит с двуцевка модел.....
Бурни аплодисменти, подават му бутилка водка... Изпил той бутилката и пак му завръзват очите. Носят ново животно.
- Дива патица, на 7 месеца, убита с дребни съчми номер ....
Пак бурни аплодисменти и нова бутилка водка.
Това продължило до късно през нощта. Човекът се насвяткал и незнайно как се прибрал в къщи....
На сутринта се събужда и не може да си спомни нищо. Пита жена си:
- Кво става, къде съм бил снощи?
Жената сърдито отговаря:
- Не знам къде си бил и какво си правил, обаче цяла нощ си държиш ръката между краката ми и викаш: "Таралеж, 40 годишен, убит с брадва по главата!!!!!!!!!"

В началото бог създаде Земята!
После си почина и създаде мъжа!
Почина си отново и създаде жената!
От тогава нито Господ, нито мъжа имат почивка!

# 502
За всички, които търсят голямата и чиста любов - тежа 120 килограма, висока съм 180 см. И се къпя всеки ден. Очаквам обажданията ви!

# 503
Скрит текст:
В началото бог създаде Земята!
После си почина и създаде мъжа!
Почина си отново и създаде жената!
От тогава нито Господ, нито мъжа имат почивка!

Laughing Това ме подсети.

И създаде Бог света и каза, че това е хубаво.
И създаде планините, равнините, реките, моретата ... и каза, че това е хубаво.
И създаде животните, птиците, рибите и всички живи твари и каза, че това е хубаво.
И взе шепа кал и създаде мъжа и каза, че това е хубаво.
И взе едно ребро от мъжа и създаде жената и каза ...
- Е, нищо, ще се гримира!

# 504
# 505
  • на правилното място, в точното време
Много мразя, когато стана през нощта да пия вода, без да се усетя да изям 4 кюфтета,с руска салата и половин торта.

# 506
Пепеляшка се оплаква на феята:
- Това, че в 12:00 каляската ми се превърна в тиква - преглътнах, че конете се превърнаха в плъхове - преглътнах, че кочияшите се превърнаха в гущери - преглътнах, но това, че Айфонът ми се превърна в Самсунг ми е*а майката!

# 507
Единствена жена, която знае какво ще облече утре, е монахинята!

# 508
- Добър ден. Искам да се запиша на фитнес.
- Добър ден. Във връзка с новогодишни обещания ли?
- Да...
- Много добре. Имаме специален еднодневен курс, с включени четири селфита!

Малка обява:
- Търся веган за естествено поддържане на тревни площи...

Какво се разбира под възпитание?
Възпитанието е учебен процес, в началото на който учат детето да говори, а в края - да мълчи.

# 509
  • Sofia
Снегът си отива.
С него и асфалтът....

Общи условия

Активация на акаунт