Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 16

• 251 320
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Люлин
Питат жена:
– Как сте в секса във вашето семеиство?
Жената отговаря:
– Ние двамата с мъжът ми сме в пълен сексуален синхрон!!!
Репортерът (много учуден) пита:
– Как така?
Жената:
– Ми как – аз не искам, той не може!!!

Laughing Laughing

# 481
Прибира се една жена от пазар, при което я срещат двама гамени, от тези бруталните индивиди, които са от най-извратените кръстоски, а единият я посреща с думите:
- Ей, лелче, може ли да си толкова грозна и дебела, ей сега ще те пребия от бой!
След него се включва и другият:
- Не само бой ще ядеш, аз и ще те чукам докато те бия!
Жената, разбрала, че няма какво да прави и предвид безизходицата им казала:
- Момчета, така и така ще ме биете и ебете, защо не ми помогнете с тези торби до вкъщи, а после там на спокойствие ще си свършите работата?!
Съгласили се гамените и тръгнали към дома й. Стигат, отварят вратата, а пред тях застава един огромен, здрав, космат българин, от тези, по които можеш да се увериш, че Дан Колов не е бил само мит... На който жената рекла:
- Данчо, тези ме спряха на улицата и ми казаха, че съм толкова грозна и дебела, че ще ме пребият и изнасилят! Този каза, че ще ме бие, а другият, че ще ме изнасилва, посочила тя. След което бай Данчо хванал първият и му ударил една глава и онзи припаднал, а после хванал другият и го завлякъл в една стая....
Тук е момента, да поясня, че за да добиете представа как изглежда кура на бай Данчо, е нужно да си представите детска ръчичка, стиснала портокал! При което след няколко минути крещене и реване от стаята, бай Данчо излязъл и се обърнал към жената:
- Марче, я ми дай макетното ножче, че този ми е тесничък и не може да му влезе...
А от стаята през сълзи се чуло:
- Чичо Данчо, като човек те моля, върни се и опитай пак!!!

# 482
Много тъп виц.

– Как се казваш ?
– Селена Гомез.
– Абе не те питам с кой елен си дошла, а как се казваш…!

# 483
Много тъп виц.
Скрит текст:
– Как се казваш ?
– Селена Гомез.
– Абе не те питам с кой елен си дошла, а как се казваш…!

Напомня ми на имената от серията "Как дойдох": Соня, Сотир, Пешо....  Laughing

Разговор между приятели.
- Ти вярваш ли в любовта от пръв поглед?
- Как да ти кажа... На моите години, с това лошо зрение, като че ли предпочитам да ги опипам нещата...

# 484
и Станка  Mr. Green

# 485
Мацко колко кила си?
- 60 и кусур.
Е колко е тоя кусур?
- 40... 

# 486
  • Люлин
Ето и пълната версияна случката, която diditop постна:

Чичо Добри леля Добринка

Леля Добринка живеела в Люлин...за да и е гадно...Работела чааак някъде около завод „Електроника“, пак за да и е гадно. За да е изтормозена и каталясала всеки ден. Най-често пазарувала от Кирков, за да мъкне по-дълго пазарските чанти и ....да й е гадно...
Една мразовита ноемврийска вечер, леля Добринка вървяла, огъната като въдица, под тежестта на житейските кахъри. Вятърът прежулвал лицето й и тъкмо пресмятала колко сол ще трябва на туршията, когато от тъмното пред нея изскочили двама младежи.
Пъпчиви,дрогирани и премръзнали...
- Шшшш, краво! Ела тука ма!
- Ела тука штиебамайката, дърта брантийо! - заговорили тийнейджърите  на леля Добринка.
Жената нищо не отвърнала само ускорила крачка.
- Ама, краво, щи седна на лицето ма! Щъ ебъ в устата докат фръкнеш! Щъ изнасиля, курво!
- Ще смачкам, ма - заканил се през зъби по- едрия от двамата. - Щи потроша ребрата, щи права главата поликлиника, ма! Ела, ма, ела ти размажем тъпата мутра дебела.
Леля Добринка спряла, осъзнавайки прекрасно, че с двайсетте кила зелки няма шанс да избяга.
- Добре де, разбрах. Ти искаш да ме изнасилиш, а ти искаш да ме пребиеш, нали така? Айде помогнете на леля ви Добринка да качи зелето в къщи, ша ви сипя по една ракийка, ша ви резна по една салатка и кой за каквото е дошъл...Става ли?
Тийнейджърите се спогледали и веднага се съгласили. Нямали други ангажименти за вечерта и приели предложението, като веднага притичали да отменят с торбите уморената жена.
Чичо Добри, съпругът на леля Добринка от 36 години, бил огромен, необезкосмен българин, който щом свършел работа в касапницата на пазара се отдавал на единственото си хоби - да прелива виното от дамаджаните по шишетата и обратно. Тъкмо се секнел в окървавената престилката /не я свалял и вкъщи/, когато се звъннало на вратата. Чичо Добри заклатил сто и шейсетте си кила да отвори.
- Добринке, к'ви са тия двамата, ма? За к'во не ме извика ми плащаш на хамали да ти качват зелето?
- А, тия не са хамали, Добри, не са. Ей тоя - казала леля Добринка, като посочила по-хилавия - иска да ме ебе, а другия - посочила тя по-ячкото момче - иска да ме пребие...
Чичо Добри врътнал ключа и въздъхнал тежко. Хванал тийнейджърите за яките и ги помъкнал навътре.
- Тоя ли беше бияча? - попитал, докато заусуквал яката на едрия до задушаване.
- Тоя...тоя, Добри...Каза, че ще ми скача на главата...
Добри си поел дълбоко въздух и набил с цялата си тежест една глава на побойника. Младежът се свлякъл в несвяст. Чичо Добри го вдигнал и започнал да го навива като персийска пътечка за пране. Скочил му веднъж трупешката и след като се уверил, че побойникът вече няма нито един здрав зъб, повикал с жест изнасилвача да го последва в спалнята.
- Тоя ли беше ебача ма, Добринке?
- Тоя...тоя Добри... Каза, че таковаа... докато фръкна....

Чичо Добри не казал нищо повече и директно засурнал обезумелия от ужас младеж към спалнята.
По пътя, изпод престилката, измъкнал своя трийсе и един сантиметров  член, деформиран от вени и хематоми и започнал да го подготвя за предстоящата любовна игра... Тук е мястото да добавим, че главата на чичо добревия  инструмент била подобна на детска ръчичка стиснала портокал /както се казва/.
Виковете, които се чували от съпружеските покои били ужасяващи. След двадесетина минути чичо Добри се показал зачервен и плувнал в пот. Огледал са за жена си и се провикнал:
- Добринкеее, я ми дай онова швейцарското ножче ма, дет ми го подариха кумовете, да цепна няколко сантима, че нищо не става!
Младежът, изнасилвач, през сълзи, със задавен глас, проплакал:
- Чичо Добри бе, ...чичо Добри.... Като човек ти се моля.... Нека опитаме още един път!!!
Автор: неизвестен
Източник: интернет

# 487
Влиза химик в аптека:
- Имате ли дезоксиаденозилхидроксокобаламин?
- Да, имаме, това е витамин B12.
- Е да де, все му забравям тъпото име!

# 488
Инструкции за даване на хапче на котка

1. Вземете котката и я сложете да легне върху лявата си ръка, както се държи бебе. Поставете десният си палец и показалец от двете страни на устата на котката и притиснете бузите й докато държите хапчето в дясната си ръка. Когато котката отвори уста, хвърлете хапчето вътре. Позволете на котката да затвори уста и да преглътне.

2. Приберете хапчето от пода и котката иззад дивана. Сложете котката върху лявата си ръка и повторете процедурата.

3. Измъкнете котката от спалнята и изхвърлете олигавеното хапче. Вземете ново хапче от опаковката и сложете котката да легне върху лявата си ръка, държейки здраво задните й лапи с нея. Отворете челюстите й и натъпчете хапчето в гърлото й с десния показалец. Дръжте устата на котката затворена поне 10 секунди.

4. Извадете хапчето от аквариума и свалете котката от гардероба. Извикайте съпруга/съпругата си от двора.

5. Клекнете на пода така, че котката да е приклещена между коленете ви и дръжте здраво предните и задни й лапи. Не обръщайте внимание на гърленото ръмжене. Накарайте съпруга/съпругата да хване здраво главата на котката с едната ръка и да напъха дървена линийка в устата й с другата. Пуснете хапчето по линийката и разтъркайте енергично гърлото на котката.

6. Свалете котката от корниза и вземете ново хапче от опаковката. Отбележете си да купите нов корниз и пердета. Внимателно съберете парчетата от вазата и ги отделете настрана, за да ги залепите по-късно.

7. Увийте котката в пешкир и накарайте съпруга/съпругата си да притисне котката така, че единствено главата на котката да се показва изпод мишницата му/й. Вкарайте хапчето в единия край на сламка, отворете устата на котката с молив и духнете хапчето в устата й от сламката.

8. Прочетете листовката на хапчето, за да се уверите, че не е вредно за хора и изпийте чаша вода или сок, за да си подобрите вкуса. Превържете ръката на съпруга/съпругата си с лейкопласт и почистете кръвта от килима със студена вода и сапун.

9. Приберете си котката от бараката на съседа. Вземете друго хапче. Вкарайте котката в долапа и затворете вратата върху врата й така, че главата й да остане отвън. Отворете устата на котката с лъжичка. Изстреляйте хапчето в гърлото й с ластик.

10. Вземете инструменти и монтирайте обратно вратата на долапа. Сложете студен компрес на бузата си, като междувременно проверите актуалността на ваксинацията си против тетанус в медицинския си картон. Изхвърлете съсипаната фланелка и си вземете нова от спалнята.

11. Повикайте пожарната да свали котката от дървото от другата страна на пътя. Извинете се на съседа си, който се блъсна с колата в оградата в опит да избегне търчащата котка. Вземете последното хапче от опаковката.

12. Вържете предните лапи на котката за задните с помощта на "свинска опашка", след което я вържете за кухненската маса по същият начин. Вземете работните ръкавици от бараката. Отворете устата на котката с клещите за зегерки. Натъпчете хапчето в устата на котката, след което и половин пържола. След това, държейки главата й вертикално, излейте поне 100 грама вода в гърлото й, за да сте сигурни, че е преглътнала хапчето.

13. Накарайте съпруга/съпругата си да ви закара до Пирогов. Стойте мирно, докато докторите ви зашият пръстите и извадят остатъците от хапчето от дясното ви око. На връщане към къщи минете през магазин за мебели и си поръчайте нова маса.

14. Обадете се на ветеринар и си запишете час за домашно посещение.

# 489

Joy Joy Joy Mr. Green
Който има котка добре знае точка по точка за к'во иде реч.   tooth

# 490

Joy Joy Joy Mr. Green
Който има котка добре знае точка по точка за к'во иде реч.   tooth

Описанието е близко да съвършенство  Laughing

# 491
- Тате, на колко години трябва да стана, че да мога да се прибирам когато си ща?
- Не зная, синко, аз също не съм доживял тия години...

# 492
  • through the wormhole
-Срещна ли някакви трудности в Лондон с твоя английски?
-Аз не, но англичаните...

Марийка казала на Иванчо:
-Аз съм модерна жена... Не мия, не чистя, не пера, нищо не правя!
Иванчо ѝ рекъл:
-Не си модерна, ма! Просто не си бита!

Съблякох внимателно блузата ѝ и тя ми каза:
-А сега ми събуй обувките и полата!
Събух ѝ обувките и полата, а тя ми каза:
-Сега ми свали сутиена и другото бельо!
Свалих ѝ сутиена и бельото, а тя ми каза:
-Друг път да не си посмял да ми обличаш нещата! Разбра ли?!

Концерт с пиано и цигулка... В публиката мъж заговаря дамата до себе си:
-Аз лично предпочитам цигулката пред пианото!
-О, вие музикант ли сте?
-Ами не, хамалин!

Ром в магазина:
-Трима вафли и двама сока.
-Какви?
-Няма смисъл.

# 493
  • на правилното място, в точното време
Малко момиче към баща си:
- Ами ако си хвана гадже... Няма да знам какво да го правя... Какво ядат? Колко често трябва да ги разхождаш?
_-----------
Едно време какви жени имаше само! Лъжехме, че сме спали с тях! А, сега... спиш с нея и се молиш никой да не разбере... Simple Smile
_---------
В ресторанта.
Тя:
- Скъпи, виждаш ли онзи там, пияния?
- Да, кой е той?
- Преди 10 години ми предложи, но аз му отказах!
- Ееее... той... до кога ще празнува?!
--------
Най-доброто пожелание за Новата година:
- Кяр, берекет и на оная работа късмет!  Simple Smile

# 494

Общи условия

Активация на акаунт