Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 10

• 66 858
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
Успех на всички!браво момичета!!
Аз съм правила захранването от книжката която подаряват с мадал бал и в която захранването е малко по-различно от това на сайта на гарабитов.
Момичета не мислете че мадал бал ви излиза скъпо,вярно е че накуп цената му изглежда солена,но пък при една пълна версия ,както каза ММ, какво му е скъпо,ти цял месец не яде.Simple Smile)всъщност като ядем,харчим повече:)
Аз карах чистите сиропни дни на мадал бал,и половин литър ми стигнА,освен това е засищащ а и си ходех до тоалетна с него,и само с билков чай от мента/разрешен през сиропуването/.добавъчно при захранването пих дием-ския,който е по блудкав,но пък тогава вкуса вече ми беше писнал и по-редкия сироп ми дойде добре. Така че 55 кинта мадал бал и 15 за диемския,и друго лимоните само,сметнете за 3 седмици дали е много.
Успех и много минусчета на всички

# 106
На мен 500 мл ми стигна точно за 7 дни, пиех по 1,5 л. на ден. Отделно 1 лимон излиза по левче при цена 5-6 лева за килограм. Като за гладуване не излиза много евтино. Но си струва! Само вметна,  иначе обожавам диетата.

При мен захранването продължава, кантара също мърда надолу. Отдавна не съм била на тези килограми!

# 107
mama_zaek успех с магистърската и браво за волята! 8 ден звучи супер...не се отказвай! Аз се провалих и направо се мразя вече от тази липса на воля. Днес по лунната диета се отслабвало (като се пият само течности) та сметнах, че е добра възможност да почна днес отново. Такова поражение усещам, като се сетя колко пъти почвам...прахосвам Мадал Бал и се отказвам заради слаба воля Sad Успех момичета!

# 108
  • София
girlnextdor, ще се справиш, пък и луната наистина въздейства, така че този път съм сигурна, че ще преминеш бариерата Simple Smile

# 109
Привет, момичета! Ден 6 сутринта: още 500 гр. надолу. Мисля утре да ми е последен ден на сироп, не искам да смъквам рязко много килограми (знам, че не е ОК за организма). Мисля, че ако продължа да свалям по малко и при захранването, ще съм доволна от резултата (щом успях да си сложа днес халката без зор, значи съм добре! Laughing). После ще гледам да внимавам какво ям, пък може по-натам да пробвам някоя от другите версии със сиропа.

Един въпрос: как се справяте със захранването, като сте на работа?  newsm78 При мен няма никакви условия за цедене на сокове и т.н. - мисля да купя някакви био сокове без захар и да карам на тях.

ognena_dirq, захранването в книжката същото като това в сайта на Мадал бал ли е?

# 110
Vili dim,захранването в книжката е към сиропа мадал бал,разликите са дребни със захранването от сайта на гарабитов.не знам кое беше качено в началото на темата,но в гарабитовското пилешка супа май имаше към 6-ти ден захранване,а в това от книжката е чак десетия ден.но и двете са с мадал бал,така че едва ли е фатално на кое сте.
За соковете на работа наистина е проблем.не мисля че някакви готови, уж био и с консерванти ще свършат работа.аз сум си носила потрокали ,и тези сокоизтисквачки ръчните от лефчето и нож.портокала на две и цедя.от два портокала излиза чаша сок.

# 111
Хайде, хайдее и аз се включвам от утре! Искам да изкарам 10 дена. Правила съм я няколко пъти тази диета и винаги има резултат!

Успех на всички сиропуващи!

# 112
ognena_dirq, мислех си за портокали, но доколкото знам, портокаловия сок не е добре да се приема на гладно (дразни стомаха), и затова не смея. Особено след 1 седмица на сироп. Та ще го мисля.

# 113
Мая, успех! Утре  е 14-ти последен ден.В четвъртък ще се тегля  Simple Smile.Днес не се чувствах добре-липса на енергия. Мисля да пропусна оризовият ден, като го заместя с плодови сокове. При предното сиропуване успях да изям само две лъжици от него, получих пълно отвръщение. #Crazy
 Катрин,Миши как сте?

# 114
Браво ананасче!
Vili dim,спокойно ползвай портокалов сок.за първи сокове за захранване се препоръчват от портокал , ябълка или моркови.псобено портокала как освежава...но другите два едва ли ще приготвиш в работни  условия. Или на някое кафене да си поръчаш фреш..други варианти на работно място не се сещам.

# 115
Браво ананасче!
Vili dim,спокойно ползвай портокалов сок.за първи сокове за захранване се препоръчват от портокал , ябълка или моркови.псобено портокала как освежава...но другите два едва ли ще приготвиш в работни  условия. Или на някое кафене да си поръчаш фреш..други варианти на работно място не се сещам.
Огнена диря, чела съм твои постове от предни теми, които са ми били много полезни и стимулиращи, за което ти благодаря bouquet. Регистрирах се и пиша тук с цел  -ако мога и аз да помогна на някой да повярва, че наистина има ефект от сиропуването...…За мен най голямото удоволетворение в момента е, че успях да издържа 14 дни, и доказах на себе си и семейството ми,че имам Воля…..а минусите в кг-след ден.Успех на всички.

# 116
ананасче: Голямо БРАВО за волята,чакам с нетърпение да споделиш резултата!Иначе аз продължавам,в края на ден 3-ти съм:)
Този път няма ала-бала,заинатила съм се якоооо...Включих и ходене от днес към 8 км и стриктно спазвам не повече от 3 л сироп за оптимални
резултати.Успех на всички и не се отказвайте че вас си чака!

# 117
Привет, момичета!Общ резултат за 3 пълни дни -4.700 кг.,голяма радост...
Хубав ден на всички!

# 118
Браво, Катрин!!! Продължавай все така.

При мен ден 7 сутринта: още - 300 гр. Чувствам се добре, даже не ми се яде, малко слаба се чувствам и имам гаден вкус в устата.  Laughing Утре съм на ориз.

# 119
Привет, момичета!Общ резултат за 3 пълни дни -4.700 кг.,голяма радост...
Хубав ден на всички!

Страхотен резултат!
Ако не е тайна, от колко килограма си почнала? Може и на лични.

Общи условия

Активация на акаунт