Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 10

• 66 857
  • 766
  •   1
Отговори
# 90
От къде поръчвате, питам не за Мадал Бал, а за друг кленов сироп Simple Smile
Аз поръчах от Здравница.
https://shop.zdravnitza.com/bg/podsladiteli/32-originalen-kanads … op&results=21

# 91
Здравейте,момичета:)
Включвам се и аз от днес,много ме мотивирахте...
Планирам 14 дни пълна версия.
Катрин, пожелавам ти успех! Аз също съм на тази версия, днес ми е 10-тият ден. Остават още 4. Повярвай, че след 5-6-7 ден храната спира да ти липсва и ще се почувстваш много удоволетворена от резултатите. Само моля те , не си позволявай някакви дребни хапвания ,защото те  ще провалят целия процес.

# 92
Благодаря bouquet А ти от колко кг започна и колко си свалила до сега?

# 93
ананасче:
Много благодаря!

# 94
Току що си хапнах невероятно вкусна крем супичка  Laughing Направих си повечко, да имам и за следващите дни със съответните добавки. Момичета, отдавна не съм правила по-успешна диета, целта е вече да запазя сваленото,  чувствам се много добре!

# 95
ананасче:
Много благодаря!
Първото ми сиропуване беше 10 дневно през което свалих 11,800  кг.
Сега стартирах от 76кг на ръст 1.74, но не се тегля защото не искам да се депресирам.След 14 ден ще напиша колко съм свалила,но мисля, че ще са малко защото предното сиропуване беше преди два месеца.

# 96
Ден 4 сутринта: още - 600 гр. Снощи готвих за децата и мъжа и ми беше супер трудно... дано наистина след 5 ден да стане по-лесно!  Praynig

# 97
ананасче:
Поздравления,изключително добър резултат!Аз съм правила режима 2 пъти до сега,първият път 9 дни-минус 4,5 кг.,вторият 11 дни-минус 6кг.,като и двата пъти
резултатът беше незадоволитен за мен,бях се настроила за повече но не ми се получиха нещата...Отчитам като грешка че и двата пъти буквално се наливах със сироп,пиех го вместо вода и общото количество за деня беше около 6 литра...Сега ще намаля количеството на сиропа на половина и се надявам да подобря резултатите...

# 98
Момичета, удържам фронта днес, но имам проблем с хемоглобина и пия добавки желязо, които пише да се пият на пълен стомах и не знам дали да ги спра или да ги приемам със сиропа. Исках да ви питам за този кленов сироп с вкус на ягода и малина...търсих го навсякъде в София и не го открих. Моля ви споделете, ако сте го купували, къде мога да го намеря освен онлайн. Знам, че не е препоръчително да се спортува или да има голямо натоварване докато сиропуваме, но ми е интересно дали се движите доста, докато сте на сиропа? Предишният път не приемах достатъчно количество от напитката и ми прилошаваше, но сега ще си поправя грешката. Успех на всички!

# 99
ананасче:
Поздравления,изключително добър резултат!Аз съм правила режима 2 пъти до сега,първият път 9 дни-минус 4,5 кг.,вторият 11 дни-минус 6кг.,като и двата пъти
резултатът беше незадоволитен за мен,бях се настроила за повече но не ми се получиха нещата...Отчитам като грешка че и двата пъти буквално се наливах със сироп,пиех го вместо вода и общото количество за деня беше около 6 литра...Сега ще намаля количеството на сиропа на половина и се надявам да подобря резултатите
Първият път пих  Мадал бал и мисля, че той е мнооого по-добър от обикновения кленов сироп.Много засищащ и действа очистително,след 6-тия ден дори спрях да приемам чай сена.Пия по 5 коктейла и 2,5-3 л.  трапезна вода.Когато ми стане зле си добавям малко лимонов сок във водата-действа освежаващо.Този път не успях да спра кафето и пуша цигарки LaughingЗахранването го направих 1:1 по метода на Гарабитов.
5 литра от коктейла наистина е много.Мисля, че два са достатъчни,но тук има момичета с по-голям опит и знаят повече.

# 100
ананасче:
резултатът беше незадоволитен за мен,бях се настроила за повече но не ми се получиха нещата...Отчитам като грешка че и двата пъти буквално се наливах със сироп,пиех го вместо вода и общото количество за деня беше около 6 литра...Сега ще намаля количеството на сиропа на половина и се надявам да подобря резултатите
Първият път пих  Мадал бал и мисля, че той е мнооого по-добър от обикновения кленов сироп.Много засищащ и действа очистително,след 6-тия ден дори спрях да приемам чай сена.Пия по 5 коктейла и 2,5-3 л.  трапезна вода.Когато ми стане зле си добавям малко лимонов сок във водата-действа освежаващо.Този път не успях да спра кафето и пуша цигарки LaughingЗахранването го направих 1:1 по метода на Гарабитов.
5 литра от коктейла наистина е много.Мисля, че два са достатъчни,но тук има момичета с по-голям опит и знаят повече.
На същото мнение съм,Мадал Бал е много по-добър,но за дълго сиропуване излиза солено...
Сега пия този на Здравница,кафе и цигари нямам и намерение да спирам,тъй като основната ми цел е отслабване Wink

# 101
Ден първи мина нормално, имах само леко замайване и обща отпадналост.Изпих 2 литра от сиропа и пакетче от онази гадост магнезиев сулфат.
Днес сутринта -3.3 кг,голямо щастие:)
Успех на всички!

# 102
Браво, Катрин, чудесен резултат!

При мен ден 5 сутринта: само - 100 гр.  newsm78 луда работа... да видим дали не е просто временен застой. До момента съм -2.5 кг, но установих, че май не пия достатъчно сироп и вода, та ще наваксвам тези дни.

# 103
Vili Dim,благодаря!
И твоят резултат е добър,продължавай не се отказвай!

# 104
  • София
Здравейте!
Аз продължавам сиропуването и утре ми е осми ден. Стартирах от 91,5 кг, а тази сутрин кантарът показа 87,1. Пия по 3 литра сироп и малко вода (между половинка и литър). Нищо не ям, а въпреки това кантарът мърда като охлюв Simple Smile  Видях по-нагоре пише, че не трябва да се спортува много, а пък аз правя по половин-един час упражнения... newsm78  Може да не съм прочела, но какво е допустимо като упражнения? 261uu

girlnextdor ,  аз също пиша магистърска теза, но съм по майчинство и така или иначе ми е разсеяно.  Wink newsm30  Misc Baby Bottle smile3541

Общи условия

Активация на акаунт