Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 10

• 66 881
  • 766
  •   1
Отговори
# 135
Мая,съжалявам,не съм прочела правилно наистина.но аз съм сиропувала нормално,не мога да кажа  сироп и диня до какво може да доведе.нe е е точно и испанската версия..
Плами,кърито и въобще лютото минава и  в кърмата. И дори добавъчно кърмене на шестмесечно бебче не звучи ок.можеш да сиропуваш и без къри/джинджифил,и така си става.

# 136
  • София
Плами, аз от скоро сиропувам и не зная до колко ще се отрази кленовия коктейл на кърмата, но преди няколко месеца кърмата ми почти свърши заради 90-дневната. След това се опитах да я възстановя, но не успях и в крайна сметка ѝ дадох на бебка АМ и скоро след това напълно се приключи с кърменето.

# 137
Успех,mama.zaek
Katrin,не се шашкай,в пети -десети ден е така,може минусите  да са 100-200 грама дневно,само първите дни пада по кило.точно сега си стигнала до топенето на сланинките,дерзай и не се отказвай.не сме качили тия пусти кила за пет дни,та не очаквай и За толкова да паднат.дай време на тялото си да разчисти килера с провизиите:)

# 138
  • Варна
Здравейте и от мен,

Днес ми е 10-ти ден и от утре ориз Simple Smile Този път свалих 5кг за целия период, като аз съм супер стриктна и нямам прегрешения. Пия по 1,5л коктейл + 2,5л вода, на ден. До сега съм правила програмата 4 пъти, като започнах през ноември 2014 от 100 и няколко кг. Към днешна дата съм 79кг, като се надявам по време на това захранване да сваля поне още 2-3. Принципно, между сиропуванията, които са ми през 6 месеца (без това последното, понеже го пресрочих с 2 месеца) внимавам какво ям известно време, но след това си хапвам всичко и не може да се каже, че се пазя...Връщала съм 3-4кг между програмите, но генерално смятам, че йо-йо ефект няма, тъй като огромна част от тези изгубени 25кг не се възстановиха.
Много моля някой да сподели как прави въпросната зеленчукова супа, която се яде почти всичките дни на захранването на Гарабитов. Преди сварявах някакви дребни количества зеле с морков и нещо друго, но е адски гадно на вкус без сол и зехтин...Идея нямам как се прави супата за да е поносима за ядене и да отговаря на правилата за захранването. Предварително благодаря и успех на всички!

# 139
добре, благодаря - докато кърмя няма да слагам къри
кърма имам засега доста, а и се опитвам беба активно да я захранвам и да остане само вечерно/нощно кърмене

# 140
Здравейте, след 14 дни сироп и вода Laughing резултат-6.200. Супер доволна съм защото предното ми и първо сиропуване беше през май т.г. Всичко спазих и този път,само оризът смених с плодов сок. Такова отвращение получих от него, че не знам дали ще мога да го хапна и по китайски приготвен Sick. Надявам се ,че повреме на захранването ще паднат още 2-3 кг .
 Катрин, не се разочаровай това, че не си свалила един ден е нормално. Ако искаш опитай да се теглиш през няколко дни. Аз оставих за две седмици кантара в една приятелка, която живее в друг квартал, иначе нямаше да устоя и да се метна на него....Успех на всички!

# 141
За протокола: вечерната доза ориз я направих все пак с кленов сироп - мнооооого вкусно, наистина прилича на мляко с ориз!!! За друг път ще знам, пък мога понякога да си го правя, като ми се яде нещо сладко. Но само от няколко лъжички ориз и ми се поду корема.

Maybelline, в зеленчуковата супа предполагам може да се сложи лук, морков, зеле, грах, зелен фасул, броколи, цвекло, чушки, тивички, магданоз...  newsm78 Аз сигурно ще я направя на крем супа направо.

# 142
Здравейте и от мен,

Днес ми е 10-ти ден и от утре ориз Simple Smile Този път свалих 5кг за целия период, като аз съм супер стриктна и нямам прегрешения. Пия по 1,5л коктейл + 2,5л вода, на ден. До сега съм правила програмата 4 пъти, като започнах през ноември 2014 от 100 и няколко кг. Към днешна дата съм 79кг, като се надявам по време на това захранване да сваля поне още 2-3. Принципно, между сиропуванията, които са ми през 6 месеца (без това последното, понеже го пресрочих с 2 месеца) внимавам какво ям известно време, но след това си хапвам всичко и не може да се каже, че се пазя...Връщала съм 3-4кг между програмите, но генерално смятам, че йо-йо ефект няма, тъй като огромна част от тези изгубени 25кг не се възстановиха.
Много моля някой да сподели как прави въпросната зеленчукова супа, която се яде почти всичките дни на захранването на Гарабитов. Преди сварявах някакви дребни количества зеле с морков и нещо друго, но е адски гадно на вкус без сол и зехтин...Идея нямам как се прави супата за да е поносима за ядене и да отговаря на правилата за захранването. Предварително благодаря и успех на всички!
Аз сварявам лук,домат,морков,зелена чушка,тиквичка,магданоз или копър.Правя я всеки ден .Ако я хапнеш на другият ден е абсолютно блудкава и безвкусна,пълна отврат.

# 143
  • Варна
Ами то на мен всеки път ми става блудкава...то като няма грам подправка...В някои схеми за захранване май четох, че не е хубаво домат веднага, ами след няколко дни...То не знам, дали е удачно да е крем-супа..нали уж трябва да привикне стомаха да мели нещо по-едричко от течност...Но май така ще я направя, че да я преглътна по-бързо.
Забравих да спомена в предишния ми пост, че аз гледам в моята десетдневка, винаги да уцеля 2 фази на луната, по възможност едната да е пълнолуние.

# 144
Здравейте момичета.
Относно зеленчуковата супа, аз поне не съм имала възможност да си правя всеки ден по 100 грама супа,просто направих обикновена картофена- морков лук картоф  малко сол и магданоз,и първия ден не ядох парченцата картоф,на втория ден зел.супа си ги ядох.след втори ден супа може да сложите в супата овесени ядки,ориз или малко фиде.също за втори ден супа може от коприва/лапад/спанак,за които дами обичат такава супа.по принцип се препоръчва солта да се вкара колкото може по-късно в захранването,но реално я вкарваме в деня с обезсоленото сирене и обезсолените маслини,така че два грама сол два дни по-рано не са ми съборили диетата,а супа без сол ми е като ориза без нищо-буламач на квадрат.
Успех ,дами !

# 145
Здравейте, искам да ви попитам, когато сте пили сиропа имали ли сте проблем при месечния си цикъл от сорта да  ви закъснее? Благодаря

# 146
"Оризов" ден: - 300 гр. Изненадах се, че пак съм надолу, но пък ми стана готино.

# 147
Питам ви понеже, аз започнах до го пия миналия месец, когато бях в цикъл и дали има проблем този месец да  ми закъснява? На вас случвало ли ви се е?

# 148
Здравейте, 3 ден съм на сироп като си позволявам да ям по 1/2 диня. Чувствам се прекрасно и определено така мога да изкарам и 2 седмици Grinning Кантар - нямам, но определено се чувствам някак по-лека. Възможно е да съм се освободила от задържана вода. Също така пия по 1л зелен чай.

Успех на всички!

# 149
Питам ви понеже, аз започнах до го пия миналия месец, когато бях в цикъл и дали има проблем този месец да  ми закъснява? На вас случвало ли ви се е?

И аз си мислех, че ще ми се отрази на цикъла, и да - подрани ми. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт