Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 10

• 66 884
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
Искате да кажете, че е трябвало да ви дойде по-късно? Така ли да разбирам? Simple Smile

# 151
  • София
На мен също явно ми е позакъсняло, но аз не съм го следила и чак сега си видях календарчето.
И да ви питам нещо друго - може ли да  се замени с нещо сокът от зеленчуци, защото ми се счупи сокоизтисквачката?

# 152
Искате да кажете, че е трябвало да ви дойде по-късно? Така ли да разбирам? Simple Smile

Дойде ми 2 дена по-рано от очакваното.

# 153
Mama.zaek, замести зеленчуковия сок с плодов,то ръчно кой зеленчук можеш да си направиш,освен може би домати,но не се препоръчват на този ранен етап.

# 154
  • Варна
Какви са рисковете, ако след 10-дневно гладуване, направя 5-дневното захранване от първа страница? В официалния сайт пише, че дори 3 дни захранване са ОК (отново след 10 дни глад, става дума)...

# 155
Какви са рисковете, ако след 10-дневно гладуване, направя 5-дневното захранване от първа страница? В официалния сайт пише, че дори 3 дни захранване са ОК (отново след 10 дни глад, става дума)...
Здравейте.Мейбълин,
В кой точно сайт го прочете това?
Рисковете според мен са да върнеш сваленото.принципа е колкото дни сироп-толкова захранване плюс един междинен на ориз..нали затова са тридневно,петдневно, то иначе щяха да сложат едно тридневно за всички варианти сироп.поне и през призмата на собствения ми опит,в сиропните дни сваляме,в захранващите задържаме сваленото.
Аз също съм с вас,днес ми е трети ден.но кантара ми се оказа без батерия,и не знам на колко почвам

# 156
След ден 1 захранване (сокове): - 300 гр. Един въпрос: когато се захранвам, мога ли да продължавам да пия от коктейла, ако съм гладна по някое време, или съм само на вода?  newsm78

Преди малко си направих ябълков сок, и после хапнах кайсии. Много е странно усещането  Grinning и направо се изморих от храната. Да видим как ще изкарам днес да тичам след децата навън.  Grinning

Снощи си приготвих и супичката за днес и утре, сложих лук, морков, чушка, зеле, магданоз и червено цвекло. Добре изглежда, макар че без подправки не знам как ще е. Може да сложа малко лимонов сок за вкус.
P.S. Обядвах вече  Simple Smile беше ми мноооого вкусно!

Последна редакция: сб, 23 юли 2016, 13:48 от Vili Dim.

# 157
Villi dim,пиеш коктейла добавъчно при нужда ако си гладна.

# 158
  • София
И на мен супичката, която си спретнах аз ми хареса - лук, зеле, морков магданоз, обаче сложих и картоф и си го хапнах днес. Вярно, нямаше подправки, но пак беше прилично.

# 159
След захранване ден 2: + 100 гр.

Днес обядвах 100 гр.цвекло, 3 маслинки, 100 гр.супа и 50 гр.сирене - лелеее, все едно бях на ресторант  Grinning хем вкусно, хем се нахраних доволно.  Grinning

# 160
След 3 прочистващи дни на английска сол, фреш от портокали и грейпфрут, пъпеш и сини сливи, риба - днес започвам сиропа - мисля по около 3 литра на ден. Сега съм минус 2 кг, вече 74. Сложих малко чили и ще гледам по-рядко да кърмя през деня и ще следя как се отразява на беба.  Peace

# 161
След захранване ден 3: застой.  Grinning

# 162
  • София
Вече се тегля на друг кантар и в крайна сметка днес съм 87,2 Simple Smile 
Пети ден на захранване - обядът ми се стори като пир.

# 163
След захранване ден 4: + 100 гр.

Имам въпрос: забравих да си взема за офиса храната, приготвена днес за обяд (зеленчук, супа, сирене и маслини). Дали ще е проблем, ако просто си купя други, и пропусна супата???  newsm78

# 164
Здравейте, след  14 дневното сиропуване, заместих ориза(поради непоносимост) с още един ден на плодов сок. Днес ми е 5 ден от захранването. Тегля се всеки ден и общо -1,300. Нямам плюсове, което навярно показва ,че се захранвам правилно. При предното ми сиропуване в процеса на захранване също свалих кг. Не пия от сиропа, наливам се с вода #Crazy
 Момичета 3 литра сироп не е ли много голямо количество?
 Катрин как си? Продължаваш ли?

Общи условия

Активация на акаунт