Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 10

• 66 892
  • 766
  •   1
Отговори
# 165
Браво мацки!
Да кажа и аз,няма йо-йо ефект,стига да използвате факта,че след диетата стомаха се посвива,забележете,че се наяждате с половината храна,която сте изяждали преди сиропуването.е,ако вземем да се награждаваме с храна,защото нали отслабнах,ура!,няма да задържите резултата,но диетата няма да   Ви е виновна:)
Да се отчета и аз,2 дена на сироп и седемдневното захранване си правя аз за поддръжка, и днес ми е 4ти ден захранване.дръпнах към две кила надолу,защото кантара нямаше батерия и не засякох точно от колко стартирах,но сега съм на килограми,на които не съм била от 10 години:)
Дерзайте,струва си!

# 166
Браво, ognena_dirq! Чудесен резултат!

Аз съм решила да опитам един ден седмично да карам само на коктейла, да видим как ще ми се отрази. И не искам да се връщам към сладкото и тестеното...

Иначе след захранване ден 5: + 600 гр. (ама вчера се вкарах в доста нарушения, та не се учудвам).

Последна редакция: ср, 27 юли 2016, 12:30 от Vili Dim.

# 167
  • Варна
Ох, моето захранване върви много зле...Днес ми беше 5-ти ден от 10-дневното. Нямам прегрешения, но нямам възможност да покривам всичките хранения. Сутрешното е ОК, вчера супата беше безвкусна, както винаги (въпреки, че този път я направих уж по-нормална - с морков, тиквичка, зелена чушка и лук, сложих и малко червена печена чушка, уж да овкуси...). Следобедната закуска я пропускам, защото не ми остава време и вечерите само плодов фреш. Днес трябваше в супата да имам и картоф, но не успях да направя нова...бях направила две порции от вчерашната и днес успях да преглътна само 1 лъжица. ММ е болен и изцяло се нагърбих с детето и всички домашни задължения след работа. Дори маслини не успях да си купя за утре и ще карам само на малко краставица и сирене за обяд. Вече ми се повдига от плодове направо...Между храненията се наливам с вода, защото нямам повече сироп и усещам, че нямам никаква енергия... Sad Дори забравих да се изтегля...

# 168
Meybelline, спокойно. Винаги има следващ път, ако трябва, храни се нормално, че с този стрес само ти липсва да припаднеш от глад...

При мен след захранване ден 6: + 300 гр.

# 169
Кураж,vili dim.  Тегли се и след като свършиш,при мен се видя резултата крайния няколко дни след като свърших захранването.
Мейбълин, замести нещо ако нямаш, пък и без сироп през захранването аз не издържам, не знам ти как успяваш да се справяш.Също след 5-ти ден сложете си сол и подправки в супата,не е страшно,а Ащо да ви е гадно.ако нямате някоя храна,заместете с нещо друго,пак леко и в количество.в единия ми случай на трети ден захранване малкия хвана разтройство  и влязохме в болница в инфекциозното,бяхме за две седмици. А сега,какво да правя с моето захранване? Отде 2 маслини,сто грама супа и прочее?в болницата даваха някаква храна и за мен умряла,примерно сутрин попара,обяд постен зелен боб с подправките,сол и всичко.и аз реших-давах една купичка на детето и да ми в пълнят до половината,тоест една шепа храна като количество.като имаше супа,не ядях топчетата и така откарах цялото захранване,и запазих резултата.само моя мъж ми правеше коктейл в къщи в двулитрово шише и ми носеше.. Така че ако нямаш маслина,и половин домат ще  свърши работа, или постно ястие,чушки, зеле,и друга лека храна,не беше проблем и солта явно,но поне ми беше вкусно.

# 170
Ognena_dirq, аз не се притеснявам  Grinning тази сутрин, след последния ден захранване, бях + 100 гр, т.е. общия ми резултат е минус 3.2 кг - започнах 60.4 кг, сега съм 57.2 кг (имайки предвид, че не съм била супер стриктна през цялото време). Ама то в нашия офис все някой празнува нещо и черпи... та диетите са голямо предизвикателство!

Сега важното е да си задържа килограмите. След някой и друг месец пак ще карам няколко дни на сироп, и ако и тогава смъкна още 3 кг - резултата ще е повече от задоволителен! Всъщност кога мога пак да мина на сироп?  newsm78

# 171
  • Варна
Благодаря ви. Аз успях да изкарам без да съгреша. Тази вечер храненето беше зеленчуци на пара - направих си картоф, морков и броколи без нищо - супер вкусотия Simple Smile Аз съм общо минус 7кг. Висока съм 176см и в момента тежа 77кг, а преди 2 години стартирах на 103кг. Много ми е приятно да влизам в дрехи размер 38, при положение, че носех 44. Взех си и един уред за антицелулитен масаж и смятам да започна да правя една серия от упражнения, които отнемат по 30 мин на ден. Решена съм да ги вместя някъде в графика. Не искам да се връщам назад....Все пак с умиление си спомням дните, когато бях 62 кг...дали някога ще бъда пак...не знам.

# 172
Добър резултат,мейбълин!
Щом си свалила толкова много за две години и имаш хъса да издържаш да си стриктна,не виждам защо да не станеш пак някой ден 60 кг:))
Vili dim,можеш да направиш следваща серия след 6седмици. Но ако съобразим с това,което каза,-изкушения на които не издържаш в офиса,и с целите ти-само 3 кг,по скоро си направи следващия път три дни сироп един междинен и три дни захранване,стига да си стриктна.така ще свалиш 3кг, и е по-лесно да издържиш без изкушения.няма смисъл да се мъчиш с пълна версия но в нея да вкарваш шоколадови бонбони и прочее-седемдневка стриктно и резултата ще ти е същия.

# 173
  • Варна
Благодаря, Диря Simple Smile

Вили, в твоята ситуация може би е ОК, да правиш по 1 ден седмично на сироп, на всяка фаза на луната. Събират ти се 4 дни в месеца и смятам, че за 2 месеца ще се отървеш от 3те кг.

# 174
Благодаря за идеите, момичета!!! Да, аз мислех за нещо от типа 5+1+5, ама може и с 3+1+3 да пробвам, да видим какво ще стане. За фазите на луната - няма да мога да ги следя... Sad

# 175
Страхотно се справяте момичета! Аз съм на 4 ден и съм с 3 кг надолу. Нямам прегрешения с храна, но имам с напитки Sad Всеки път това ме проваля...липсва ми солта, а и сега лятото ми е още по-трудно да издържа само на сиропа, докато всички около мен пият мента със спрайт (не съм прегрешавала с нея, само с любимия айран). Не знам какво се случва този път с приготвянето на сиропа, но всеки път го правя или много сладък или с много червен пипер и изобщо нямам желание да го пия. Решила съм от утре да издържа без прегрешения. Имам огромен проблем с ходенето до тоалетна, можете ли да препоръчате някакъв чай? Успех на всички!

# 176
Здравейте момичета. Как приготвяте пилешката супа? Добавяте ли картоф или фиде?

# 177
Aнанасче,слагала съм картоф и фиде,малко подправки и сол,но бистра супа,без застройки и олио.
Girl nextdoor, опитай с ментов чай,но 2-3 за деня.ако не стане,някой слабителен.

# 178
  • Пловдив
И на мен хич не ми харесва сиропа, като му сложа червен пипер. Правя си го без него, но сутрин си изтисквам пресен джинджифил и го пия като шот.  Mr. Green
Скрит текст:

# 179
И аз не понасям люто,и съм си сиропувала без черв.пипер,и без джинджифил.
Пуу,бях стигнала 54, ама последната седмица зор преди отпуск,ядях навънка,обедвах пица,сандвич ,квото има,и пак на 55-56.кг.Утре заминавам на море,тръгвам 56.100,дано не се върна ..както беше рекламата,с единн голям плюс.Simple Smile
Успех на всички

Общи условия

Активация на акаунт