Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 10

• 66 893
  • 766
  •   1
Отговори
# 180
Огнена диря,весело и приятно моренце! Ако качиш,после сироп.....започва да ме изнервя това постоянно качване на 1-2 кг След това отново се налага сиропуване....

# 181
Здравейте!
В момента съм 65 кг, идеалното тегло за ръста ми е 55 кг.
Купих си един литър сироп и от вчера съм на него.
Снощи прегреших с храна - ядох малко хляб с кьопоолу и няколко сурови бадема.
Днес твърдо реших да се въздържам от храна докъдето стигне единият литър сироп.
Сутрините тичам по около 20 мин и правя преси.....нямам възможност за повече спорт. Отделно, сутрините водя детето на отдалечена ясла, а вечер търча да го взема и се прави предълъг преход до заветните люлки.
Чета, че пишете за някакви течни прегрешения.
Какви са те?
Аз пия по едно кафе с мед рано сутрин и още едно със захар през деня.

# 182
  • София
Хайде да се запиша и аз в темата! Стартирам от днес за втори път.🌹 Юни направих 12 дни, захранване 5 дни, свалих 7 задържах 4 кг. Сега смятам до края на Богородичните пости да карам. Имам 7 кг за сваляне. Хайде хубав ден!☺

# 183
Привет момичета,
скачам директно с двата крака в темата Simple Smile)

Стигнах 90 кг, не мога да облека нищо друго освен една пола... и се претривам между краката, когато ходя... лудница. Въпреки това, основният ми проблем не са килограмите, т.е. да и те трябва да си отидат, но в момента тръгнах да правя това най-вече за да се пречистя. Вече 20 месеца не се пазим, а резултат с две черти... все още не се вижда на хоризонта + това доста често бях болна тази година, болят ме ставите, гърбът... обездвижих се и т.н. Не пуша, не пия, но пък ям  Mr. Green

Та, така. Днес ми е първи ден.
Започнах сутринта с английска сол (едно пакетче в поне 800мл вода) и в общи линии, каквото изпих... такова и "изпиках" след час или два.
В момента пия втората си половин литрова чаша със сиропа. Не съм мерила, направих си го да ми е добре на вкус - лимон, лют пипер и безумно скъпата сладост (мислих, че съм преживяла тези 50+ лв, но явно още не съм  Crazy) с преварена вода.

Ще се отчитам от време на време и ще се връщам да ви чета.
Хубав ден!

# 184
Вчера беше добре, бих го нарекла даже лесен ден.
Заболя ме малко глава вечерта, но отшумя сравнително бързо.

Втори ден:
Събудих се с 2.5литра по-малко течности в мен (продължавам с "пикаенето" през ануса) и с бял език  Crazy

До тук съм изпила близо литър от вълшебната смес, но днес я направих с по-малко лют пипер.

Чувствам се много добре! Щастлива съм и... може да отида на басейн дори  Mr. Green

# 185
Вчера отново беше хубав ден, изпаднах даже във вид еуфория - цял ден бях много усмихната, въпреки че не отидох на басейн, но за сметка на това танцувах и подскачах като малко дете Grinning

Трети ден:
Събудих се с 1 литър по-малко течности в мен и отново с бял език.
Изненадващо за мен, след двата дена "пикаене" тази сутрин изхвърлих кленовия сироп в кремообразен вид.

Сънувах много неща, които няма да разказвам, но част от един сън беше поле с печени пилешки кълки, а аз месо почти не ям Crazy

Чувствам се добре!  Hug (себе си, щото ви няма във форума : )))

# 186
Сънувах много неща, които няма да разказвам, но част от един сън беше поле с печени пилешки кълки, а аз месо почти не ям Crazy
Grinning Grinning Grinning

# 187
Здравейте момичета!
Прибрах се от морето на 55.2кг,ама и с вируса с повръщането.по-добре да бях здрава ,ама..това ми било писано.не иЗлизайте в чужбина без здравна застраховка-таз година се наложи да я изпопзвам два пъти,първо настъпих  един морски таралеж,баси гадното,три дена и след доктора си вадих тръни от петата,а после и тоя вирус ме довърши тотално. Така че аз съм болна..но слаба:)
Лебед,добре дошла в отбора.
За първо дете ли работите?
Спорд мен 90 за старт за бебе не е ок.тук сигурно си чела вече,че програмата работи, опитай две серии яко прочистване с пълна версия,и пак ще говорим.това с полето с кълките и мен ме изкефи.Simple Smile))
Ананасче,вили дим,как сте,държите ли фронта?Simple Smile

# 188
ognena_dirq, привет и на теб и на Vili Dim. Simple Smile

ognena_dirq, а според мен, няма значение на какви килограми е човек, защото бебе-правенето винаги е прекрасно удоволствие Mr. Green

Вчера бях на басейн, плувах малко, около 30 минути. Доволно се натоварих дори и за това време.

Четвърти ден:
Кантарът ми е смотан и отчита при всяко качване различни стойности - усреднявам на:
500мл по-малко течности след трития ден и - редактирам - кремообразна структура на изхода (буквално количеството е само от сиропа - колкото влязло, толкова и излязло) Blush.

Добре съм, имах две залитания и едно причерняване от бързо качване на стълби, но нищо тежко и затормозяващо. Днес го раздавам айляк, цял ден в леглото с книжка.

Хубав неделен ден, момичета!

Последна редакция: нд, 14 авг 2016, 16:22 от Лебед

# 189
Огнена диря,да настъпиш морски таралеж е много стресиращо и болезнено..срещала съм го в йонийско море ,на безкрайните калабрийски плажове(мислих,че е мъртво,защото риба ,медузи и водорасли няма)радвам се ,че се завърна във форума!Оздравявай бързо!
 Сънят на лебеда е като част от филм на Кустурица... #Crazy
 Последната седмица хапнах неща които бях забравила,че съществуват Laughingи от утре мисля да направя 3 или 5   дни на сироп със 7 дневно захранване.
 Диря,ако пием диуретик през 1.ден, отслабването няма ли да започне по - рано newsm78.Например 1-2 фурантрила.

Последна редакция: нд, 14 авг 2016, 20:11 от ананасчe

# 190
ognena_dirq, привет и на теб и на Vili Dim. Simple Smile

ognena_dirq, а според мен, няма значение на какви килограми е човек, защото бебе-правенето винаги е прекрасно удоволствие Mr. Green

Вчера бях на басейн, плувах малко, около 30 минути. Доволно се натоварих дори и за това време.

Четвърти ден:
Кантарът ми е смотан и отчита при всяко качване различни стойности - усреднявам на:
500мл по-малко течности след трития ден и без ходене по голяма нужда.

Ако наистина първата ти цел е пречистване,трябва да пиеш разхлабителен чай -задължително!
Добре съм, имах две залитания и едно причерняване от бързо качване на стълби, но нищо тежко и затормозяващо. Днес го раздавам айляк, цял ден в леглото с книжка.

Хубав неделен ден, момичета!

# 191
Лебед,какъв сироп пиеш?Първото ми сиропуване беше с Мадал бал,второто със сиропът на Здравница.Повреме на второто, сестра ми ме пита - яде ли ти се нещо определено  Отговорът ми беше Не! Пие ми се Мадал! Странно е ,но наистина беше така..пиеше ми се от един хубав коктейл Мадал бал.Разликата е огромна .Това е като реклама #CrazyГарабитов треа ме наеме за рекламно лице Joy Joy Joy

# 192
ананасчe, ползвам - Мадал бал. Планувах разтоварване с плодуване, но така или иначе стигнах върха на своята кило-класация + това, се чувствах отпаднала и реших да се метна на 10 дневна детоксикация (така си го наричам това, което правя в момента). Една приятелка го прави 6-та година за пречистване (по два пъти в годината), кожата ѝ е вълшебна. От както го прави, при нея има... бих казала обратен ефект спрямо килограмите. Смъква, но после качва и отгоре и в момента е с близо 20 кг отгоре. За това не го приемам като метод за отслабване, а основно за пречистване. Аз смъквам много лесно килограми, но три пъти по-бързо ги качвам Simple Smile Не го мисля за сега, карам ден за ден Simple Smile

# 193
Привет мацки.
Лебедче,не споря никак за бебе-правенето,хехе:))исках да кажа,и то през собствен опит,че кила от бременност и след хормонално лечение се свалят НАЙ трудно,и няма нищо общо с нормалното житейско вариране на теглото.всъщност аз станах мадал-балка именно след хорм.лечение,и съм супер доволна
Ананасче,и моя мъж ме базика,че гарабитов трябва да ми плаща процент:))
Идеята за диуретика е добра,не бях се сетила.браво!

# 194
  • Варна
Лебед, странно е, че приятелката ти има йо-йо ефект, че и отгоре, след пречистване. Принципно, идеята е, че клетките се изчистват от токсините, което забързва метаболизма и трябва мнооого да се постараеш, за да си върнеш килограмите, че и да натрупаш. Тя щом наддава, това означава, че се храни доста неприемливо и успява пак да се наблъска с токсини, за да спре тялото й да се чисти ефективно и да трупа. Но и аз познавам хора, които се подлагат на диети, за да свалят нещо, което след това да им даде поле да се отдават на хранителни фиести известно време преди да си наваксат толеранса  Laughing Хора всякакви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт