Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 10

• 66 904
  • 766
  •   1
Отговори
# 195
Maybelline, напротив, тя е много разумен човек, просто така ѝ се отразява на нея. Всички сме различни и за това и резултатите са различни при всеки. За себе си също знам, че след гладуване тялото ми веднага започва да компенсира и да натрупва дори и от "въздух"  Mr. Green, за това се въздържам от такива драстични режими.

ognena_dirq, о, въобще не ме интересува дали ще качи килограми, които няма да мога да сваля - в момента искам да видя 2 чертички, всичко друго е на заден план Heart Eyes

Вчера вечерта, въпреки че цял ден си бях в нас, усещах доста слабост в крайниците.

Пети ден:
Слабостта в крайниците продължава, трудно качвам стълби, вдигам ръце и т.н.
С още 500мл съм по-малко, отново с бял обложен език и за сега без посещение на WC.
Започнаха съмненията и за сега не знам дали да правя 7 или 10 дена, както бях планувала в началото, сиропът ще реши дилемата - в зависимост от това кога ще свърши Laughing

# 196
Maybelline, напротив, тя е много разумен човек, просто така ѝ се отразява на нея. Всички сме различни и за това и резултатите са различни при всеки. За себе си също знам, че след гладуване тялото ми веднага започва да компенсира и да натрупва дори и от "въздух"  Mr. Green, за това се въздържам от такива драстични режими.

ognena_dirq, о, въобще не ме интересува дали ще качи килограми, които няма да мога да сваля - в момента искам да видя 2 чертички, всичко друго е на заден план Heart Eyes

Вчера вечерта, въпреки че цял ден си бях в нас, усещах доста слабост в крайниците.

Пети ден:
Слабостта в крайниците продължава, трудно качвам стълби, вдигам ръце и т.н.

С още 500мл съм по-малко, отново с бял обложен език и за сега без посещение на WC.
Започнаха съмненията и за сега не знам дали да правя 7 или 10 дена, както бях планувала в началото, сиропът ще реши дилемата - в зависимост от това кога ще свърши Laughing
Лебед, начина по който правиш сиропуването е абсолютно неправилен.....така че двете чертички ще си останат мираж(не ти го пожелавам разбира се) Подхода ти към този режим е несериозен и те обрича на провал....Стигнала си 90 кг Rolling Eyes #Crazyможе би точно поради цялостно подценяване на проблема..

# 197
Ананасче,подкрепям изцяло мнението ти.
Ти мислиш ли да почваш скоро тридневкА или 5 с удължено захранване?преди щях да кажа че не ми е ок да сиропувам в жегите,а в гърция си беше жегичка,ама днес софия ми се видя като леденото кралство!водих малкия в токуда на изследвания,че утре ще го оперират от херния-/нормална/.бяха оставили прозореца отверен през нощта и в стаята сигурно беше 14 градуса,така намръзнахме ,че сега сме с дълъг ръкав.
Да се отчета,следобед 56.100 ,но се тъпча с храна защото вече ми е лошо от апчета,а съм на антибиотик и кво ли не,а под 38 градуса не ми е падала температурата днес,не съм заразна,питах джи пи то,ама тоя скапан вирус удря и в бъбреците и голяма мъка е,пАзете се,момичета!
Привет,мейбълин,как си ти,докъде я докара,задържаш ли,нови минуси има ли?

# 198
Диря, пожелавам ти,бързо възтановяване и лека операция на малкия!След 2-3 дни да сте  Ок и двамата!
Моето решение е следното:Утре стартирам с англ.сол  Shockedще хапна диня и огромни,  ароматни, добре узрели и сладки гръцки праскови -4 бр!Плодов ден-обожавам го,когато имам хубави и вкусни плодове!Това ще е като преходен ден.И започвам кленовият сироп,мисля да са пет дни, но ако се чувствам добре може и седем да направя.
  Октомври ще е дългото сиропуване с Мадал бал обаче……еееее Гарабитов няма ли да ни направи поне 20% дискаунт Joy Joy Joy Joy  Joy
 Диря,имаш ли инфо за сиропа с ягоди или боровинки?Мислиш ли,че става за разкош-само по един коктейл на ден.Май го няма в секцията диети и е само за палачинки…..и други вредности.   chef🐩

# 199
Забравих да напиша,че ще пия фурантрил през първият ден.Четох днес за фазите на луната. Подходящите дни за диета са от 19 авг.  до края.👍🐩

# 200
  • Варна
Здрасти Simple Smile

Диря, не знам, аз нямам кантар, теглих се в офиса, но от 30/7 съм в отпуск и не съм се теглила. Откровено казано, не мисля, че съм качила...Не съм и прекалявала с любими неща (освен, че изядох малко повече сладолед, отколкото бях предвидила), но пък спрях успешно други, към които бях пристрастена едва ли не, като бира, семки и бисквитки. Сега, когато спрях бирата, това сложи край на алкохолната ми консумация, защото така и така в ежедневието си не пия друго. Предполагам, че само на някое тържество ще ми се случи. При мен има огромен ефект ако не ям след 17:30-18:00ч...За сега съм с успеваемост около 60% по този въпрос, но и не превишавам 20:30ч. Планирам следващо сиропуване през ноември, пак 10 дни.

Ананасче, на мен ми се беше обадил един пич по телефона, след една поръчка от сайта на мадалбал (от Гарабитов не съм поръчвала) и каза, че ще ми направят 5% отстъпка, ако попълня една анкета или 10%, ако изпратя снимки "преди"-"след"...Не се навих за снимките, за това спестих само 5лв. Simple Smile

# 201
Благодаря,ананасче,а пък диня и праскови е супер,бих казала,чак ми се дояде..
Успех!
Относно ягодовия,го видях в една аптека срещу фантастико, в студ.град,но тъй като бях след пазарлък,нямах кеш да го взема.към 20 кинта беше,на вид бутилката е колкото диемския.
Но съм се навила и ще го пробвам,и ще кажа.
Мейбълин,права си за поддръжката,в дългосрочен план,аз гледам да вечерям най късно в 20.00часа,и то най често е домат/краставица/плод, 150 грама сирене или кашкавал и 100 гр месо-риба най вече или колбас.иначе трябва постоянно да се поддържаш с кратки версии.
Я дай телефона на оня със снимките "преди-след".Simple Smile)) аз и тук бих ги качила за стимул,ама не знам как:))

# 202
  • Варна
А, въобще не го запаметих телефона му, то беше преди 1 година. Той каза, че ще ми пише имейл за анкетата, но така и не го направи. Иначе надлежно бяха уведомили куриера да ми вземе 95лв...Предполагам, че ми скочиха с тази оферта, понеже аз поръчвам само през техния сайт. От Гарабитов никога не съм поръчвала, него го ползвам само за схемата за захранване  Mr. Green

# 203
ананасчe  Laughing и от къде знаеш как точно го правя сиропуването? Ти и ognena_dirq  е по-добре да си мерите приказките, защото не знаете какво причинявате с тях. Аз съм здраво стъпила на земята, както вече разбрахте  Mr. Green, та мен трудно ще ме разлюлеете. Давайте градивни съвети и спрете да разрушавайте с недомислени изказвания мечтите на хората.

# 204
Лебед,не разбирам за какво се палиш.
Това тук е свободен форум,именно място,в което свободно изказваме мнение ,конкретно за диетите с кленов сироп.
Аз лично сиропувам активно от 2 и половина години   и съм свалила 11кг,Мейбълин е свалила около 20 кг,ананасчето забравих колко.чета и пиша във форума от две години,и съм чела всички теми в бг мама тук на мадал бал.и нич не ми звучи  сериозно да казваш,че програмата била само пречистваща и приятелката ти качила 20 !!!!двадесет !!кг и то не е било от тъпкане,хайде моля те.ако на някого му трябват красиви извинения за безволието или бездънната му уста,ок,но този форум не е подходящият .тук сме,за да сме господари на тялото си, а не обратното.
Конструктивния съвет вече ти го дадох,но ти го приемаш като критика.е добре,аз забременях с леки болки в гърба,и уж без такива проблеми.естествено,нормално е да качиш 20-30 кг при бременност,и аз стигнах 77. като родих обаче,се активира някаква болка от тази допълнителна тежест,стана мазаляк и сега НЕ мога да си позволя второ дете,колкото и да искам.
Затова ти казах че на тези кила не е ок да забременяваш.ако не успеете така,и стигнеш до ин витро и там ще ти го кажат същото.
Така че ако Наистина искаш съвети  ,питай, и за сиропуване и за забременяване,на твое разположение сме

# 205
Лебед,не съм искала да те обидя или засегна! Но наистина четейки твоите постове, човек остава с впечатлението, че имаш несериозно отношение към сиропуването! Само факта ,че имаш запек  означава,че не пиеш слабителен чай,който е много важен фактор за прочистването. А това,че ще продължиш до когато свърши сиропа ...какво е?Има определени дни за сиропуване 3.5.7.10.14.

Преди да започна сиропуването изчетох всички теми. Страшно много ме мотивираха постовете на  и огнена диря .Много точна и постоянна в целият процес на сиропуване и  винаги помагаща със съвети! Така,че тя е голяма част от моят успех, а той е 18кг.  Направих от 10 май т.г. един 10 дневен и юли 14 дневен.Сега съм 68 кг на ръст 1.74.
 Реших да продължа да пиша тук ,защото знам,че има много хора които четат и все още се чудят дали да започнат и дали има ефект.Хора ИМА ефект и си заслужава да сиропувате само ако спазвате всичко правилно.Ако наистина го желаете и се настроите психически за това.🐸

# 206
# 207
ognena_dirq, точно, защото е форум мога да изразя и аз своето мнение и го правя. Не правя този режим за да смъкна килограми - правя го за детоксикация, смъкването на килограмите приемам като страничен ефект, който е напълно вероятно да е временен - подчертавам за мен, защото многократно съм смъквала килограми и винаги съм ги възстановявала. Това, че възприемам сиропуването като метод за пречистване, а не просто като някаква диета според мен е правилно.

Бих искала да се върнете и да си припомните основните принципи на това пречистване. Пречистваш тялото си, мислите си, душата и ставаш по-щастлив и съответно по-благ човек.

ананасчe Тук може всеки да си казва мнението, но да заклиняваш някой с подобни думи, уж заличени след това с нещо в скоби, за мен е недопустимо.

...така че двете чертички ще си останат мираж(не ти го пожелавам разбира се)
Ананасче,подкрепям изцяло мнението ти.

Не се паля, защото няма как да ви възприема на сериозно, но ако беше някое крехко цвете на мое място, можеше и да се скърши. Приключвам с тази тема.

Относно времето за сиропуване чувала съм Гарабитов да казва, че 10 дена е добре да бъде първото пречистване и 14 дена при хора над 150кг, та не са просто определен брой дни, а са дни свързани с твоето лично състояние. В началото на темата пише 7-10 дена, което винаги съм възприемала за от 7 до 10 дена, това си е моя грешка и благодаря за корекцията.
Относно запека... запек нямам. Не съм имала запек от много години. Изхождам много малко количество кремообразна структура, което е приблизително равно на сгъстения вид на сиропа, който съм поела.
Не знам при вас как е, но при мен няма какво друго да излезе, поне така си мисля и за това не смятах, че имам нужда от разхлабващи чайчета.

Според вас трябват ли ми и защо?

Шести ден
Чувствам се добре и отново се събудих с бял обложен език - бих казала, че от два дни е по-малко бял.
Изхождането е същото като в предните дни.
Отново съм с 500мл по-малко.

# 208
Както бях написала,прочела съм всички теми!Таково заядливо същество като теб не е имало....Май имаш нужда от духовно пречистване!!!!!🙈🙉🙊

# 209
Наистина не се заяждам, а зададох въпрос след като уточних, каквото имах за уточняване и наистина ми се искаше да получа отговор и то от теб, точно, защото си изчела толкова много Grinning

Общи условия

Активация на акаунт