Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 10

• 66 911
  • 766
  •   1
Отговори
# 210
Лебед,как реши,че не ти желаем деца?нали затова ти обяснявах и за гърба.нейсе!
На въпроса ти-до тоалетна се ходи през целия период,но нарядко.аз съм имала дупка и до 4 дни.
Ако не ходиш,да,трябва ти слабителен чай.
И на които  не си задала-и е важен,и ананасчето те пита -не разбрах колко дни го правиш."докато свърши сиропа","златната течност" не е отговор.
Ето в тази ти част сиропуването ти е несериозно.отпред на всяка тема,в сайта на гарабитов,в книжките на сиропа и сигурно на 10 поста се говори за захранването.навсякъде в гореизброените източници пише златното правило"колкото дни сироп,толкова захранване". Също пише как,с какъв ред храни,колко и другото златно правило-сироп се пие и през захранването.
Следователно колко дни си,по колко пиеш и ще имаш ли останал сироп за захранването?
Ето направи си схемата и ще си ок.
Ананасче,благодаря ти много!и много се радвам на твоя резултат!

Последна редакция: вт, 16 авг 2016, 20:15 от ognena_dirq

# 211
Последно се спирам на 7 дена.
Сиропът и да свърши след основната част, винаги мога да си взема още едни 500мл.

# 212
Днес последен 7-ми ден
Чувствам се добре, езикът ми беше съвсем леко бял, всъщност, почти колкото в нормална сутрин.
Ходенето до тоалетната е същото - кремообразно без примеси. Чела съм за всякакви неща, зелено, черно, слуз и какво ли не и очаквах нещо подобно, но... на изхода имаше само това, което е влизало през входа, вероятно защото не пия, не пуша и с редки изключения се храня добре.
Сиропът ми е писнал, въобще не ми се пие. Даже още не съм си го приготвила, но за сметка на това си направих чаша ментов чай и след малко ще му се насладя Grinning
Радвам се, че ми е последен ден само с него.

От утре захранване.
В подробното ръководство към сиропа, същото като на този сайт http://madalbal.bg не се споменава за междинен ден с ориз и въобще си има някои уж дребни, но всъщност съществени разминавания с описаното в http://www.garabitov.bg включително и това, че пълната версия е от 7 до 10 дена и при захранването изобщо не се споменава за сироп.

За сега съм решила да направя междиния ден с ориз, въпреки че не го разбирам и ще трябва да търся повече информация за какво е точно той.

# 213
За 7 дена съм изцедила 5,5-6 литра от себе си.

Чувствам се добре, устните са ми много сухи, кожата на ръцете също.
Днес изхождането беше по-близко до разстройство, вероятно заради билковия чай вчера.

Започвам захранване с междинен ден (все още ми е странно защо може ориз, а не може плод), ще се отчета направо накрая на захранването.

# 214
За пръв път влизох в сайта на мадал бал,верно там пише 4дена захранване!!!баси и смешните търговци.аз от тях съм купувала сироп,или те,или гарабитов,който ми падне, но нали към имам книжка ,  винаги захранвам по нея и не съм гледала захранването по сайтове и тук в темите
Лебед ,има смисъл междинния ден,ако са ти дали книжка със сиропа,там е добре обяснено.
Момичета,има едно китайско проклятие-да доживееш интересни времена.
Верно,много интересно живея напоследък.операцията на малкия поне мина супер, но аз реших днес да се прегледам в токуда за тая кашлица, за която джи пи то каза,че е бронхит,/и аз съответно си го преместих в другия крачол/
в токуда в момента в който ми  стана снимката и изследванията казаха че е двустранна пневмония плюс емболия и ме включиха на системи. И...Кой ще гледа малкия, кой ще ме замести на работа.,и прочее...абе лудница:)
.поне ще  се наспя довечера.
Само лебед ли е на пангара?
Ананасче,ти докъде си?
Други няма ли?

# 215
Оле, ognena_dirq да се оправяш по-бързо!
Дадоха ми книжка, която е почти едно към едно с това на сайта им.

Този междинен ден мина много добре при мен. Направих си една доза ориз, който мисля, че беше, колкото кафена чашка, но нали кафе не пием у дома... и... може и да съм прекалила, та стана много голямо количество. Изпих цялата вода, но изядох половината от него и то с голямооо удоволствие Mr. Green

# 216
благодаря за пожеланията.
Лебед,ти ме замисли.моята книжка е от гарабитов. Почвам да се чудя дали не са повече от един вариант, вид.пращали са ми с някои сиропи,но излишните екземпляри  съм ги подарявала.всички мои получени книжки бяха еднакви,на корицата има едно момиче в скок.
Момичета,вашите книжки същите ли са,и само  един модел ли са ви пращали?

# 217
Здравейте и от мен!
Получих  сиропа като подарък и днес ми е първи ден. За жалост нямам книжка и се ориентирам съвсем бегло по писаното тук. Направих си 5 дози с 10 лъжици сироп, изстисках 2 огромни лимона и добавих джиджифил (четох, че може да замени лютия пипер). Освен това през деня съм пила и 1 кафе. Засега не чувствам глад, но съм леко замаяна.

Четох в някое от мненията за някакъв слабителен чай - може ли да ми разкажете повече. Също да ме поправите, ако бъркам в нещо.

С две думи за мен: по принцип никога не съм била много слаба, но и не съм имала наднормено тегло. Преди 2 години получих хормонално разстройство, вследствие на което загубих цикъл за около 6 месеца, през което време качвах неимоверно килограми без да променям нищо в режима си. Заприличах на идеална бременна жена, само дето не бях (имам двама сина и никога не съм изглеждала така бременна - качих първия път 12, втория път 8 кила). Не съм фен на традиционната медицина и не пих хормони, а хомеопатия (съвсем скоро стигнахме до удачен препарат). Нещата мисля, че тръгнаха в правилна посока, коремът ми поспадна и вероятно ще продължа постепенно да отслабвам. Преди през годините поне веднъж годишно си правех лек режим - само сурови плодове и зеленчуци за колкото дни издържа (стигала съм до 40), но в тези две години не успях нито веднъж... Смятам, че със сиропирането се "срещнахме" тъкмо навреме и че прочистването на тялото ми ще дойде като естествено продължение на хормоналния баланс Simple Smile

Поздрави и успех на всички

# 218
Привет ралка,добре дошла.
От това което казваш,ми звучи ок и смятам,че диетата ще ти помогне.
Можеш да пиеш и билков чай,подсладен със сиропа.
Засечи  си от колко кг стартираш, обиколки на кръст и дупе,ако те интересуват,и успех!
желаем ти много минуси

# 219
  • Варна
Аз веднъж се опитах да пия вода от накиснато ленено семе, както бях чувала, че се препоръчва по време на сиропуването, но ми беше много гадно и лигаво и се отказах. Но аз и нямам проблеми с перисталтиката, тъй че като сиропувам не приемам и слабителни чайове.
Лебед, то така, една кафена чашка ориз (около 50гр) става, колкото половин кило сварен ориз на вид. И аз никога не го изяждам целия, като със зор ям на закуска подсладен със сироп и на обяд овкусен с лимон...еми много ми е гаден, не мога Simple Smile

Ралке здравей, поздравления за участието Simple Smile Според мен си направила добро количество коктейл. Моят съвет е да не го пиеш на дози (по 300мл през 2 часа, примерно), ами да си цмокваш по 3-4 гълтока всеки път като ти пристърже или прималее. Така по-леко се изкарва. И не забравяй, че трябва да пиеш поне 3л вода отделно от сока. Успех!

# 220
Лебед, кафе и алкохол не пиеш, месо и сладко не ядеш Joyне знам с брашното как си и полуфабрикатите..... Басиии вегана си Joyкак ги натрупа тези 90 кила bouquet

# 221
  • Варна
Имам познати, които не ядат нищо вредно, но имат проблеми с инсулина и други хормони, поради което са са доста едри...

# 222
От всички лекарства и системи,с които ме тъпчат в болницата ,имам апетит и само ям.
Категорично като ме изпишат ще ми се наложи сиропуване.

# 223
Благодаря за посрещането!

Днес ми е 5-ти ден - предишните прекарах далеч от компютър и интернет, та затова чак сега пиша. Наистина не се ограничавам в "пиене на доза под час", а си пийвам когато ми се прииска. Не съм изпитвала глад, няма проблем и с ходенето до тоалетна. Лекото замайване (все едно съм изпила една бира) ми е дори приятно - е, не можах да се катеря смъжа и децата си по чукарите и кротко си стоях в подножието на планината, но и така ме устройва. Малко по-малко енергична съм - днес ми се видя зор да дойда с колело до работа, а го правя всеки ден... Имам усещане за плака по зъбите (мисля, че някой го нарече сухота в устата), мъжа ми каза, че дъха ми е неприятен и имам потребност често да си мия зъбите. Като цяло се чувствам много добре и съм очарована, че дори "на почивка" не се поблазних да хапна или пийна нещо. Определено съм намалила тегло, но нямаше как и къде да се тегля, а и за мен не цифрите са важни, а начина, по който се чувствам и изглеждам Simple Smile Иска ми се да изкарам пълната програма (т.е. 10 дена) и засега ми се струва напълно постижимо. Пишете ми дали има някакви трикове за лошия дъх (нямам развалени зъби или венци и не виждам друга причина освен неяденето/пиенето на сироп). Също - колко време е удачно да мине до следващ цикъл (след захранването) - планувам почивка през септември и би ми било много приятно пак да пия сироп и тогава.

За пълнеенето - основен фактор за него са въглехидратите и според мен не е изключено един "тестящ" веган да е пълен Wink

Успех на всички!

# 224
Здравейте и от мен,

За начало,мъжко съм  Mr. Green .Реших да споделя малко инфо, да съм полезен за следващите.

4-и ден ми е днес,като колко ще продължа не знам.По принцип може да опитам и 10 дена ,но не знам дали ще успея ,затова колкото толкова  Simple Smile
Пия коктейл от кленов сироп в съотношение 2 суп.лъжици в 300мл вода +лимонов сок на око и черен пипер.Единственото ми прегрешение  е кафе с  мнооооого малко 1/4 чаена лъжица захар.

За 3 дена съм -3кг. като стартирах от тегло 114.6кг.Целта ми е отслабване основно.За сега се чувствам много добре,малко замаян и не толкова енергичен,но това е нормално понеже организма е в калориен дефицит.По мой сметки днес ,след 4-ия ден ще съм изпил 500мл кленов сироп който се равнява на около 2000 калории.А аз се нуждая около 2500/ден или засега съм -8000 калории ,който организма ги е набавил от натрупаните мазнини.Някъде май бях чел че 7000 калории се равняват на 1кг подкожни мазнини,което идва да каже че съм свалил 1.2кг мазнини и останалото е вода.
Купих си още 500мл кленов сироп за следващите 4 дни,като съм готов и за трета покупка.Опитах се да пия сутрин по 1 хап мултивитамини,но нещо ми става лошо и спрях.

Иначе лошия /металическия / дъх е нещо нормално .Случва се защото в организма настъпва кетоза,или запасите от сланина се преобразуват в  гориво за организма.

Общи условия

Активация на акаунт