Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 10

• 67 661
  • 766
  •   1
Отговори
# 480
Ананасче, ама това е много по-щадящо и направо е като угощение спрямо другото. Кое препоръчвате, момичета? И още един въпрос - хляб без мая позволява ли да е соден? Или по-скоро това са арабските питки плоските? Да търся рецепта освен.

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 15:17 от Кукумицина

# 481
Куку, при първото и второто ми сиропуване се захраних по книжката. При третото използвах това от сайта за да направя разликата между двете захранвания. Мисля,че това от книжката е по - добрия вариант защото,  приемаш всякакъв вид храна- пилешка супа,месо ,хляб,яйце, кисело мляко.Това от сайта си е пълен глад и след като приключи не си готов да се храниш нормално и можеш да върнеш кг. Аз ти препоръчвам книжката. Мисля, че и Диря се захранва по този начин...За хляба не се претиснявай много,аз ям Вита пет зърна.

# 482
Има логика наистина. И аз се питах как да премина безболезнено към нормално хранене после, защото едва накрая се появяваше по-апетитно хапване. Чудно ми е защо обаче на официалния сайт на Гарабитов е публикувано по-трудното захранване. След малко отивам на пазар да осигуря важни продукти.  Mr. Green

# 483
Здравейте момичета!
Стискам палци за мноого минусчета!
Куку,браво чудесно се справяш.след .първия път няма да ти е толкова притеснено.
Ако искаш да увеличиш резултата,послушай ананасчето,за нейната идея за удълженото захранване.и да,аз захранвам само по книжката,и мн ми харесва захранването там.другото визуално не ми хареса и дори не съм го пробвала.
Ананасче,.аз самата също усещам как ставам върл фен на удълженото захранване,дори стигайки до измишльотини от рода на 2сиропни-5захранване ,(2/5), за които считам че имат равен или почти равен резултат с 3/3. И го измислих Понеже и при мен се получава при пълна версия прилошаване,обичайно в трети ден, а на работа не мога да си го позволя.с главоболието мога да се справя,но прилошава ми много гадно,чак полягвам.но съм с мн ниско кръвно,може и затова да е.но..
В тази връзкаи покрай твоята идея за 14 дни захранване ,(за което благодаря) и която силно одобрявам, следващото ми сиропуване ще е 2/14:))
Аз не гоня 5-6кг,а само три-затвърдих си ги,но тази седмица пак не успях да почна,ще видя кога.и щее по книжката.

# 484
Диря, аз мисля последните дни на захранването да ги повторя няколко дни, но да редувам примерно пиле, риба и т.н. Да не е едно и също всеки ден. Така че ми се струва много полезно удължаването.

Тази сутрин си направих фреш от грейпфрут и някакси стана по-гъстичък, заради жилките и люспите, нали са повече в него. Точно чаша 200, гледах да го изпия горе долу за 2-3 мин през сламка, може би трябваше по-бавно, не знам дали не е грешка. Стана ми много тежко и чак сега след половин час ми е малко по-леко на корема. Седнах да пия кафето. Чудя се на обяд как ще изпия 400. Но ще ги пия бавно, минали, не минали 7 минути (както се препоръчва).

# 485
Куку,не се насилвай.и аз първия път изпих 400 мл и щях да се пръсна.пий колкото ти е комфортно,то не е лекарство.идеята е да не ядеш/пиеш повече от посоченото количество за деня.
Ама ти не си ли на оризов ден днес,какви са тия фрешове?

# 486
Вчера бях.  Peace
Ами направила съм си тоя път фреша в шише и седи в хладилника. Че малкият докато спи няма как да бръмча с машината. То се е видяло, че няма как да го пия супер пресен.

Тия фрешчета малко ме избиват на  smile3550  Laughing Нормално ли е?

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 18:03 от Кукумицина

# 487
Аз днес си купих сиропа от аптеки Медея 1 л. за 36.40 лв.

# 488
Аз днес си купих сиропа от аптеки Медея 1 л. за 36.40 лв.
Браво! Като почнеш - да пишеш!  Wink
За Червенкова не бих те окуражила, трудно е и за мен нямаше резултат. На втората врътка пилето на закуска така ме отврати, че после дълго не исках да ям пиле. Свалих едва 2 кг, които върнах за нула време. Иначе бях мноооого ентусиазирана, признавам. Даже и мъжа ми навих заедно с мен.
По-добре разделно хапвай, или нисковъглехидратна. Това е най-лесно изпълнимо за мен поне. И след режима поне известно време ще гледам така да се храня.

Да се похваля, че след 1ви ден захранване съм -400г!

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 16:56 от Кукумицина

# 489
Куку,как си днес?
Лунна,и аз не ти препоръчвам червенкова.една колежка сума време се мъчи на нея,визуално грам не свали.
Ананасче,плодче,как сте?

# 490
Добро утро, Диря!
Днес съм в застой, но това е нормално след вчерашния минус. Чувствам се чудесно, засега захраването ми минава леко и приятно. Абе, много съм доволна на този етап! Simple Smile

# 491
Чудесно,куку.
Аз също на захранването се чувствам добре.
Повтори девети и десети ден няколко пъти след пркключване,за още повече минуси.нататък вечеряй до 19.30 и нека да е леко.прави един ден седмично сироп,за да пазиш резултата. Това според мен е най добрия вариант.

# 492
  Здравейте!
След 10-ти ден -4.300. Оризът го прескочих и започнах 14 дневно захранване. Днес ми е трети ден.Ще се тегля след първата седмица.
 Куку, издържа въпреки болките от гастрита-Браво! Ще видиш, че второто ти сиропуване ще протече много по-леко.
Не се изкушавай сега при захранването. Очакваме с нетърпение финалния резултат.

# 493
Момичета, благодаря ви много!
Диря, ще следвам съветите ти. Мисля и кростренажор да включа след захранването. Тогава ще имам повече сили.
Ананасче, браво за резултата! Машина си. За гастрита - много е неприятно, но ето вече съм много по-добре. Стомахчето вече е пълно. А и си знам - отпивам малка глътка концентрат от сиропа, ако нещо се появи и действа.
Днес есенното ми яке, купено пролетта, ми беше широчко. Но ми стои много по-добре, разбира се. Колко малко му трябва на човек.  Crazy Flutter bouquet

# 494
Момичета,от днес и аз съм с вас,първи сиропен.старт 58,цел-колкото дойде,все ще е по-добре:)))
Куку,Добре е идеята с кростренажора.
Аз сериозно се зарибих за салсата,ходя  четири пъти седмично,а утре ще си получа и обувките за танци:)
Ананасче, възхищавам се на волята ти,браво,ти си ток,сто поредни сиропувания направи,)
Лунната,реши ли кога ще се включиш?

Общи условия

Активация на акаунт