Боледуване на децата ни - тема 41

• 61 496
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
Дани, не е много лесно за намиране ако не познаваш района. на централна гара ли ще пристигнете? после с градски транспорт ли сте? кажи да те ориентираме, с Аш ще ти спретнем един маршрут.  Simple Smile
ако ще ползвате градски транпорт, имай предвид, че децата в софия пътуват с карти, издаването им е безплатно, но ако нямат започва заяждане от контрольорите, а ти едва ли ще имаш време да се занимаваш с вадене на карта.

# 16
  • shumen
Аш,Силве,с кола ще сме.Този път баща му на Дени каза,че ще ни кара.Искал и той да чуе какво ще каже и този доктор.Само ме притеснява,че той е много припрян и няма да го намерим лесно.Той каза,че знае къде е Пирогов,но доктора каза не там,а в кабинета му.
Хоупче,нали смених личния лекар на Дени и сега новата ни праща при Момчилов.Искала да чуе още едно мнение,а и нейните пациенти всички с такива проблеми ги пращала при него.

# 17
  • София
Адресът не ми се вижда труден за намиране. Ако се стигне до цар Борис III (най-лесно от околовръстното по Бъкстон ми се вижда), като се стигне (влезе в) локалното на Цар Борис, в дясно втората пресечка (перпендикулярна на булеварда) е Царица Елеонора.
Съжалявам ако обяснението ми е неразбираемо Embarassed

Значи сбито:

Пътувате по околовръстното, завивате по бул Бъкстон.
Края на Бъкстон влиза в локалното на цар Борис.
Влизате в локалното на дясно и втората пресечка е вашата улица.
Според мен лесно и бързо ще го намерите  Peace

Последна редакция: вт, 28 юни 2016, 12:21 от miamim

# 18
Аш,Силве,с кола ще сме.Този път баща му на Дени каза,че ще ни кара.Искал и той да чуе какво ще каже и този доктор.Само ме притеснява,че той е много припрян и няма да го намерим лесно.Той каза,че знае къде е Пирогов,но доктора каза не там,а в кабинета му.
Хоупче,нали смених личния лекар на Дени и сега новата ни праща при Момчилов.Искала да чуе още едно мнение,а и нейните пациенти всички с такива проблеми ги пращала при него.
Чудесно, че ЛЛ е заинтересована от детето. Те слязоха ли и двата тестиса?

# 19
  • shumen
Хоупче,той само единия не е слязъл.Според лекарите тука и д-р Оги няма нужда от операция,защото не го напипват въобще къде е,но Момчилов каза,че ще го погледне и на ехограф пак и ще реши какво да правим.
Миамим,благодаря.Сега преди малко се обади бившия и каза,че е питал някакъв колега,който му е казал,че това е по посока Пазарджик,Пловдив,но нищо повече.

# 20
  • София
Дани, моят син е опериран заради едностранен крипторхизъм от доц. Георгиев - детски хирург в Пирогов. Тестисът не се виждаше на ехограф и не се напипваше, но доцентът каза, че е там и го оперира, намери тестиса и го смъкна в скротума. Всичко мина за един ден. Ако искаш да ме питаш нещо, с радост ще ти отговоря.

От бул. Цар Борис III не можеш да направиш ляв завой към Красно село, ако идвате от Пирогов или Руски Паметник. За да влезеш в кв. Красно село от бул. Цар Борис III, трябва да дойдеш от Околовръстния път. Т.е. като идвате от Хемус, няма да влезете в София, ще се качите на Околовръстното и ще карате докато стигнете бул. Цар Борис. Завивате надясно по Цар Борис. После на пресечката с бул. Гоце Делчев завивате надясно към Красно село. На първия светофар пак завивате надясно по ул. Дойран. Карате по Дойран до 20-та поликлиника (тя е вдясно). Клиниката, за която говориш, се намира в уличките зад 20-та поликлиника.

Друг начин е да влезете в София по Ботевградско шосе и да карате към Стадион "Васил Левски". Подминавате стадиона, стигате НДК и хващате бул. България (НДК остава вдясно). Карате по бул. България, докато стигнете бул. Гоце Делчев. Завивате по бул. Гоце Делчев надясно и на първия светофар завивате наляво по улица Дойран. После маршрутът съвпада с горния.

# 21
  • shumen
Аш,благодаря.Само искам да те питам колко дни ги държат после в болницата и колко време трябва да го пазя след това да не кара колело,да не бяга,да не скача.Една позната ми беше казала 6 месеца,но ми се виждат много.

# 22
  • София
Аш,благодаря.Само искам да те питам колко дни ги държат после в болницата и колко време трябва да го пазя след това да не кара колело,да не бяга,да не скача.Една позната ми беше казала 6 месеца,но ми се виждат много.

Постъпихме в болницата и операцията се проведе сутринта. Следобед се прибрахме вкъщи. Няколко дни го пазих да не се нарани. Той нямаше две годинки тогава. Болеше го малко, но болката премина на следващия и по-следващия ден.

За преминаване в операционната нямах притеснения, тъй като го почерпиха с някакъв седатив и той изведнъж стана много мил и кооперативен. Сестрите ми го върнаха после почти облечен, погушкахме сме, поспахме няколко часа, докторът ни прегледа и си тръгнахме. В стаята имаше още няколко деца и беше по-добре, че прекарахме нощта вкъщи. Тъй като вие пътувате от по-далеко, вероятно може по Каса да ви отпуснат две "нощувки" в болницата (не зная, не съм сигурна) - най-малкото за предната вечер и вероятно за вечерта след операцията, за да не пътувате веднага с детето на дълъг път. Аз не бих препоръчала да пътувате наобратно още същия ден.

# 23
Да се вмъкна само с коментар за д-р Георгиев от Пирогов - той оперира племенника като малък, с отлични впечетления сме от него-много добър специалист и човек.
Хоуп, четеш ли ме Grinning...не само плюя дофторите. Като има за какво, и ги хваля...някой само де Mr. Green

# 24
Да се вмъкна само с коментар за д-р Георгиев от Пирогов - той оперира племенника като малък, с отлични впечетления сме от него-много добър специалист и човек.
Хоуп, четеш ли ме Grinning...не само плюя дофторите. Като има за какво, и ги хваля...някой само де Mr. Green

Не...прескачам постовете ти  Hug

# 25
  • shumen
Аш,благодаря.Аз и не мисля да пътуваме веднага след операцията,ако се наложи такава.Ако не ни разрешат да останем в болницата,имам познати,при който може.
Тете,Аш,благодаря.Дано и ние останем с добри впечатления от докторите.

# 26
Дани, стискам ви палци всичко да мине по мед и масло  Hug Hug Hug

# 27
  • shumen
Лъки,благодаря.
И да се оплача.От днеска е болен официално моя син.Сутринта му нямаше нищо и го пуснах на ДГ,но на обяд се обадиха да го вземем,че носа му е запушен.Баба му ходи и го взе,че аз бях 2 смяна и го завела при педи и айде пак АБ.Бил с гнойна храчка.Изписала е Риномер за носа и Сумамед.При нея Т нямал,но в 4 вдигнал 38.5 и майка ми му дала Парацетамакс,но не я смъкнал от него,а вдигнал още.Към 9 му дала Нурофен и чак тогава спаднала,но сега пак вдига и съм на тръни направо.

# 28
  • София
При нас както нещата се бяха уж оправили, днес от детската градина ми казаха, че е кашляла докато спи. Заведох я при педиатъра и - бронхо спазъм (нямам представа какво точно е това нещо, ще прочета). Та ни изписа Вентолин сироп + Проспан. Доколкото съм запозната, първо трябва да се даде Вентолина (на строго определен час), след това другия сироп. Ама има ли някаква схема, или когато го дам другия? Трябва ли да е след някакво точно определено време след Вентолина?

# 29
  • shumen
Миамим,да се оправя скоро детенце.
Моя сега пак гори от Т и се чудя какво да дам.Парацетамакс,Панадол не му действат,а Нурофен му е даден към 10 часа.

Общи условия

Активация на акаунт