Боледуване на децата ни - тема 41

• 61 364
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
Не,Рали,не можах да я сменя!
Дано поводите ми за посещение при нея са по-малко тази година  Praynig
Дано, искрено ви го желая  Hug Защо ми се върти, че имаше нещо такова в закона, че ако се касае за педиатър, може по всяко време на годината  newsm78 Може и да са го отменили всъщност, или аз да бъркам  Thinking

Дани, Лисе, благодаря ви  Hug

# 46
  • София
Лисе, ето тук може да видиш за разни бабини методи за борба с хлебарките:

http://insecta.bg/hlebarki/2011/hlebarki/unishtozhete-hlebarkite … -skupi-preparati/

Чувала съм също, че ако си вземеш котка, няма да имаш хлебарки, но нямам опит от първа ръка.

Дани, то няма какво да се предаваш или не - щом има гной и висока температура, много ясно, че трябва да се направи нещо  Cry Tired Tired  Вероятно може да коментираш варианта АБ капки с докторката следващия път, за да не даваш винаги орален антибиотик, когато се появи гной и детето е с температура. Просто си разсъждавам  newsm78.

Рали, още месец, месец и малко, и ще ни кажеш пола на Бебо (щях да кажа девойката BlushHug Hug Mr. Green

# 47
Аш, този път като че ли не бързам толкова да разбирам, аз много исках да имам момиченце, което е факт, сега само да е живо и здраво, каквото сме го направили - такова   Mr. Green Ама мен ме устройва да е девойка  Hug

# 48
Оф, докат се дотътра до тук Mr. Green
 Аш, да ти е жив и здрав малкия разбойник...купи ли торта на дЯтето, м? Laughing

Рали, каквото-такова, важното е да е живо и здраво човечето!

Дани, бързо оздравяване на Дени...

# 49
  • София
Рали, да е живо и здраво, най-напред  Hug

Тет, мерси! Не съм купила торта още, но съм с концепция за тортата, което е на 50% свършена работа.  Joy Ще бъде с Мики Маус (сега сме на тази вълна  bowuu )

# 50
Че кво се моташ бе, жена...то време не остана..айде, айде, поръчвай... Tada

# 51
  • shumen
Рали,каквото и да е да е живо и здраво само.
Тет,благодаря.
Аш,този път го води майка ми на лекар и се съгласила на АБ веднага.Аз,ако бях щях да я питам за АБ капки сигурно,че нали скоро беше пак на АБ.

# 52
  • София
Бързо оздравяване на всички болни.
Ashia, със заксънение - честит празник, да е жив и здрав малкия.
Благодаря на всички за разясненията за Вентолина  bouquet
Днес след обяд ще отидем пак на слушалка, да видим оправят ли се нещата. Давам го стриктно на 6 часа. Дано да е по-добро положението, че да започна да го давам на 8.

# 53
  • Варна
Дани,
съболезнования и от мен.
Дребният днес е по-добре, почти не кашля, обаче пак текна жълт сопол. До онзи ден беше малко и бистър, днес е много и жълт. Т.е. не тече, не му се запушва носът, но подсмърча от време на време и като го издуха е ужас, явно се задържа някъде навътре.

# 54
Да ни е честита чисто новата трета сливица Whistling Плаче ми се Confused

# 55
Да ни е честита чисто новата трета сливица Whistling Плаче ми се Confused
Я пък ти...толкова ли бързо порастват newsm78

# 56
Явно.Първа към втора степен.В повечето случаи пораствала,както разбрах от докторката.

# 57
Да, чела съм за рецидиви и че няма гаранции, че няма пак да израсте....ама наистина много скоро след операцията Shocked Поне не е висока степен..първа към втора, най-ниското не е ли това? Абе неприятна работа..ужас просто... Crazy

# 58
  • София
Уми, много неприятно. Като пораства, защо предлагат да се оперира?

...Дребният днес е по-добре, почти не кашля, обаче пак текна жълт сопол. До онзи ден беше малко и бистър, днес е много и жълт. Т.е. не тече, не му се запушва носът, но подсмърча от време на време и като го издуха е ужас, явно се задържа някъде навътре.

Месечинке, промивай яко. Имаш ли помпа, за да го изтеглиш?

Миамим, благодаря.  bouquet

# 59
  • Варна
Аш,
имам, но вече не ползвам, той се издухва сам много успешно. Инструктирала съм дядо му да пръска ФР и да чисти, но той много не си пада по тези гимнастики. Довечера като се прибера ще промивам...
Уми,
разби ме и мен... неприятно. И сега какво предлагат, то не може през месец да я махате тая сливица.

Общи условия

Активация на акаунт