Боледуване на децата ни - тема 41

• 61 435
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Мисля, че точно на смрадликата се казва тетра.
Да, точно така.

Извинявайте, че пак ви занимавам със същите неща, но това малкото постоянно си чопли раната/сцепеното на бузката, точно хване коричка и тръгне да заздравява и тя не мирясва докато не я махне. Не разбира от дума, хиляда пъти обясних, че не трябва. Сега пак го е разкървавила  ooooh!
Питах дерматолог, каза ми да пръскам Оксикорт уж да зарасне по-бързо, ама нещо няма ефект с нейните палави пръстчета все там навряни.
Притеснява ме, че си стои като дупка, със сигурност ще остане белег ако така продължава. Дерматологът каза после Содермикс да мажа, но чак след като заздравее раничката, а такива изгледи няма засега с това постоянно чоплене.

И после celo -cote за белега.
Второто го мазах 3 месеца.
И това е след като заздравее раната или веднага след първата седмица го започнахте?

# 151
  • София
Много неприятно с това чоплене, ама колкото и да им се повтаря, няма смисъл. Поне при нас. Съзнателно или не, го правят. Много малка лепенка дали би бил приемлив вариант за вас?

# 152
  • Бургас
Много малка лепенка дали би бил приемлив вариант за вас?
Опитах. Тя е свикнала от краката си да ги маха и отлепя и лепенката. Малко, инато и невъзможно човече  Mr. Green

# 153
  • София
При нас донякъде действа ако намажа раничката с крем и ѝ кажа да не я пипа докато попие добре крема. Наистина внимава да не се размаже. Та така през деня няма да я чопли.

# 154
Moн незнам какво разбираш под " да заздравее раната".
Тя раната за една седмица се е затворила и коричката е паднала. Или детето я е махнало вече.
И почвам да мажа.

# 155
тете, айде стискаме палци за хубава почивка. ох, разсмя ме с тоя стол  hahaha

дано днес прегледът на детенцето на дани да мине добре, ще очакваме новини от нея Peace

Мон, обясни ѝ. аз моята така я стряскам от малка, може да не е правилно, но... изравям от гугъл снимка на някой грозен белег или възпалено. после ѝ обяснявам, че трябва да спре да пипа раничката, за да не стане такава, защото хем ще я боли повече, ще зарасне по-бавно и след това може да не ѝ харесва белега. мажи я с нещо за сърбеж, мился, че фенистил или осмофорс може да са от полза  Peace

# 156
  • Бургас
Moн незнам какво разбираш под " да заздравее раната".
Тя раната за една седмица се е затворила и коричката е паднала. Или детето я е махнало вече.
И почвам да мажа.
Разбирам да няма кръв, а тя като махне коричката отдолу си е кърваво и незаздравяло. А има кремове, които се мажат задължително след това и затова питам.
Благодаря на всички ви  Hug

# 157
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Шшшш, тихо, тихо да кажа...да не ми мине котка път, разбирайте болест Mr. Green - в неделя мислим да тръгнем за морето, на място ще търсим хотел или квартира, даже незнам в кой град ще отидем Mr. Green За първи път така безотговорно го давам, ама каквото стане...
И днес си купих един рибарски стол с облегалка от Кауфланд, за 10 лева, да седя като бял човек на плажа с вестник и кафенце в кунки Sunglasses Ей го, разпънала съм го вкъщи и съм се кльопнала на него да го тествам...днес и утре съм отпуска, да постегна багажа, а детето е на градина..
Успех и ще чакаме да кажеш на кой бряг си се опнала!!!! Laughing

# 158
Аз го разбрах, че раничката е още мокра...не може да хване коричка. А на мокри рани май не е добре да се маже отгоре крем. На Силвето предложението е добро...иначе и моят не отбира от дума Rolling Eyes

Момичета, благодаря ви bouquet Ако имате някое изпитано местенце, съм отворена за предложения Laughing
Надявам се на морето да стигна до стола, защото преди две години стоях на коляно на плажа, и на хавлията не можах даже да легна Tired

# 159
  • София
Тет, стиснати палци и от мен.  Praynig

На море ходим в Гърция; на бг морето нещо не можем да намерим кое е подходящото наше местенце и затова правим резервация още от зимата за една седмица в Гърция, а после се молим за отпуски, здраве и т.н.

Дани, чакаме новини.  bouquet

# 160
Teta,  Peace Peace Peace
Оф, като работила и живяла по бг черноморието-не бих си го причинила с дете  Mr. Green
И мен ме влече към гръцко, само да не се излъже ММ с някоя оферта за нашето море, че ще... box
Затуй още умувам за резервациите-миналата година се скарахме за хотела от много избиране, та накрая се навряхме в един не особено хубав в последния момент, та затова сега ми се иска по отрано-обаче с тия болести... Crossing Arms
И един въпрос към софиянки-препоръчайте ми моля ви болница софийска и доктор, който разбива камъни в бъбреците с лазер  Praynig ( за баща ми е)

# 161
  • shumen
Бпагодаря,момичета.Прибрахме се благополучно в 23.00 часа и всичко мине добре.Доктора го прегледа и каза и той,че без операция няма да стане.Няма какво да чакаме повече и утре ще го планира за кога и ще изпрати писмо с датата,но ще е не по рано от края на Август,началото на Септември,че излизат отпуска преди това и какво да подготвим преди нея.След това каза,че трябва да останем в София общо 4 дни,като един преди и 2 след операцията,но извън болницата,по възможност.Там се оставало само в деня на операцията по принцип.Така,че тогава ще търся може би хотел някъде около Пирогов и ако има някои някакви отзиви за някакъв може да ми помогне.
Тет,стискам палци и аз.Дано си изкарате една хубава и незабравима почивка.

# 162
  • София
Дани, според моя личен опит в Пирогов, мястото е добро за такава операция. От друга страна е хубаво, че ще прекарате само ден там, като така ще намалите досега с болнична атмосфера. Няма страшно - сигурна съм, че всичко ще мине благополучно. Ние избързахме с нашата операция - направихме я на около 1 г. 8 м., защото ни липсваше увереност, че тестисът ще слезе сам. И от Пирогов, и от Токуда ни консултираха, че няма смисъл да чакаме. Спомням си, че мотивът, който ни отказа от Токуда, беше препоръката им за съпътстващо хормонално лечение, но да не спамим излишно темата. Peace

# 163
Доколкото съм чела, проф.Бранков също отрича хормоналното лечение, счита го за остарял метод Peace
Дани, всичко ще е наред, това е рутинна операция Hug

# 164
Dani ситискам палци и съм сигурна , че всичко ще е наред. Много се радвам, че вече се реши на операция.  Hug

Погледнах в Booking. Около Пирогов дават апартамент под наем..за вечер , две , три. Цените са около 50-60 лева на вечер.

Последна редакция: пт, 08 юли 2016, 10:15 от Hope for Two

Общи условия

Активация на акаунт