Трещерица - никой не се съобразява дали Деси е на кеф, или не е . Моето мнение в случая НЕ важи, защото това е майка му все пак и не искам да си докарвам повече скандали. И повярвай ми, за нея 20лв не са проблем - нито е от почистващия персонал за да я жалите, нито има някакви разходи изобщо.
the wishmaster - В периода когато сме били в тях сме давали всичко, което сме имали финансово няма значение дали ще платим сметки или пазарувахме - правехме и двете. Заплатата ми беше много скромна и беше трудно, после останах и без работа. Да не говорим, че тя се прибираше и пиеше кафе, не исках да има други задължения вършех абсолютно всичко и винаги имаше капризи. Но никога не сме си търсили оправдание да не помогнем и се чувствахме длъжни. Защо сега все още да е чувствам така? А и 1 път не ми се обади да ме пита жива ли съм. Така че..

vesela_veli - Така е и затова вече ще си имам обица на ухото и няма да пускам постове относно личния си живот тук, че пак рискувам да ме " разпънат ".
HighSpeed - то е повече от ясно,че се чете избирателно. Сега се чудя аз ли наистина съм дребнава или какво. За съжаление лошите моменти преобладават хубавите там където бяхме и имам чувството, че дори си ги донесохме в новия дом.

То насила не става