ТРЕТИ клас - 1 тема

• 67 550
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Аз гледам в изданието на Булвест -   ето

# 646
  • София

Този учебник ще си го поръчам веднага. Далеч по-смислен е от просфетния. Нещата са хем верни по същество, хем подходящи за възрастта - е, поне в тези 2 страници, де. Но ще му дам шанс, че другия ми иде да го използвам за барбекю още от сега.

# 647
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
попълвахме някаква карта и сърцето ми спря Crazy за миг помислих, че сънувам  Blush

"Моите любими предмети са "Човекът и природата" и "Човекът и обществото"."
Скрит текст:
имаше си и подготвено обяснение човека.  Blush защото четвъртокласници му казали, че по тези предмети ще прави проекти.

Blush

# 648
  • Варна
A! Добри, и аз наскоро попълвах някаква такава анкета за любимите предмети, за извънкласни занимания и т.н. Но я попълних, защото дребната пише много грозно и ме беше срам да я оставя тя да го прави. Та обяснението на детето беше, че щяло да има "извънкласни занимални" и проучват с тези анкети кой какво иска да прави. Тя беше крайно предпазлива в изказванията и на всяко второ питане отговаряше: "Това го остави празно!" Rolling Eyes Голям страх да не я накарат да прави нещо допълнително!

# 649
разбрах, че е по новите програми "заедно в час" или нещо подобно  Peace

стана ми интересно за какво трябваше да подпиша аз като цялата анкета беше написана за детето: "казвам се....", "любимият ми предмет е...." и сам да си избере извънкласно занимание  Laughing тук нямаше замисляне даже: руски иска да учи и това е  Crazy

# 650
  • Варна
В нашата нищо не беше обяснено, но явно учителката им е казала нещо. Иначе също беше от името на детето с изискване за подпис на родител. Вероятно, за да не се съберат много желаещи космонавти...

# 651
 hahaha това му беше пожеланието към всички рожденици миналата година. голям мерак беше  Hug

# 652
Попълва се за програма "Твоят час", финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове, подобно е на проект Успех. При нас имаха по Проект Успех в първи клас - Играя и уча английски език с тяхната класна и сега ще има същото, но през лятната ваканция. Моята иска да ходи. Иначе има различни дейности, някои и в учебно време, а също и часове по МАТ и БЕЛ за изоставащи ученици. От момчетата всички искали на Айкидо, най-голям интерес се отчита  Laughing
Иначе при нас входните нива бяха тази седмица, нищо обаче не са им върнали още за подпис. При нас само ги подписваме за справка и после ги събират пак и стоят в т.нар. им "досиета"

# 653
  • София
A! Добри, и аз наскоро попълвах някаква такава анкета за любимите предмети, за извънкласни занимания и т.н. Но я попълних, защото дребната пише много грозно и ме беше срам да я оставя тя да го прави. Та обяснението на детето беше, че щяло да има "извънкласни занимални" и проучват с тези анкети кой какво иска да прави. Тя беше крайно предпазлива в изказванията и на всяко второ питане отговаряше: "Това го остави празно!" Rolling Eyes Голям страх да не я накарат да прави нещо допълнително!

ААа, това го попълвахме - той - на хартиен носител (аз само подписах накрая), аз - онлайн "изданието" - щото и то трябвало.
Любим предмет... физическо (щото няма домашни).
Желание за извънкласно участие - никакво, по нищо, по никое време. По мое наставление - ваканцията не я давам, не желая да ставам по никое време, да не споменаваме да го карам някъде си. Абсурд. Същото се отнася и до съботите и неделите. Ако могат да ги вместят тези часове в редовните часове - все ми е тая, яхна си работа. Но времето, което не им принадлежи (на училището, демек), да не ни пипат.  Crossing Arms

# 654
  • Перник
И ние попълвахме такова. Калоян няма любимо занимание и не иска да ходи на нищо  Confused

# 655
Аз също попълване подобна бланка още в началото. Ще е просто поредната статистика и до там.

# 656
  • Sofia
Аз също попълване подобна бланка още в началото. Ще е просто поредната статистика и до там.
И на мен така ми се струва. Що си не продължиха с "Успех"...  Абе...

# 657
  • Перник
То при нас и "Успех" нямаше, или поне аз не съм разбрала  newsm78
А защо не продължава мога да ви отговоря - защото е от предишния програмен период. През 2014 - 2020 г. има нови програми, мерки, приоритети и т.н.

# 658
  • Sofia
А защо не продължава мога да ви отговоря - защото е от предишния програмен период. През 2014 - 2020 г. има нови програми, мерки, приоритети и т.н.
... старата песен на нов глас... и нови облагодетелствани...  Wink

При нас днес беше последното входно - по ЧО. Равносметката е очаквана - 5ца по Мат. с глупави грешки, ама то все са ѝ такива там... нали не ѝ е сила...    Simple Smile

# 659
Калина по математика има 6- за едни глупави грешки. Не е дочела правилно условието.

По български е другата седмица.
Днес правиха по английски. 

Общи условия

Активация на акаунт