Септември наближава, мама все по-нетърпелива става! - ТЕМА 6

• 60 577
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
Звъннах й момичета , каза ,че влиза в операция и да отида в 11 и да изчакам да приключи и да ме приеме. Хвана ме шубето , рано ми е за раждане , а съм си харесала и дата и по възможност да си стои вътре. Сега съм и малко гладна, ама няма да ям ,първо да мине прегледа.

# 391
Звъннах й момичета , каза ,че влиза в операция и да отида в 11 и да изчакам да приключи и да ме приеме. Хвана ме шубето , рано ми е за раждане , а съм си харесала и дата и по възможност да си стои вътре. Сега съм и малко гладна, ама няма да ям ,първо да мине прегледа.
Не се притеснявай. Рано е още бебинка да излиза. Поне още една 2 седмици. Стискам палци да е наред всичко. Пиши веднага като разбереш какво става!!!

# 392
  • София
Да се разпиша,че никаква ме няма.
Вчера се върнахме от Тасос.Страхотна почивка си направихме без да имам никакъв проблем с пътуване и плажуване.
Чувствам се добре,контракции имам от време на време.Днес следобед съм на консултация,че не сме се виждали цял месец с доки  Mr. Green

# 393
Добре дошла отновооо! Много се радвам за теб. И на мен ми се ходи пак на почивка. Сега свекито ще идва от Бг и се надявам с ММ да обикаляме тук някъде. Хихиххихи

# 394
Аз от миналата седмица съм в 45 дневен вече ама никога не се изплаща целия, сега август тр да получа за 10 дена от него, вече останалия септември.

# 395
Ужас.ще си чакаме парите значи;)
Ох аз съм с ужасен запек.вчера цял ден и днес все още не съм ходила.а съм изяла сигурно кг круши и сливи.....какво друго да изям и изпия вече не знам Sad
А никак не ми не иска да ходя до аптеката за разабително

# 396
Ужас.ще си чакаме парите значи;)
Ох аз съм с ужасен запек.вчера цял ден и днес все още не съм ходила.а съм изяла сигурно кг круши и сливи.....какво друго да изям и изпия вече не знам Sad
А никак не ми не иска да ходя до аптеката за разабително
Аз бях така покрай Великден само дето не бях ходила 4 дни и накрая стигнах до Мелилакс ...

# 397
Към мамчетата от Бургас - ако може да ми препоръчате добър очен специалист, с който да се консултирам относно начина на раждане  Peace

# 398
Katrinkoleva , и аз трудно взех да ходя, не всеки ден , това някъде от месец, то нали в началото и в края на бременността го дават , че е така и аз ям по кг праскови и сливи на ден и др плодове де.
Just smile, на Младост знам, че има хубава очна клиника, но аз лично не съм ходила никога на очен и не познавам лекари

# 399
Мн гадно Sad
Днес и Фрапе си правих...боб ядох...сливи....нищо....Направо се изнервям вече и ме боли чак

# 400
Точно от там ми препоръчаха две имена и най-вероятно при някой от тях ще ходя  Peace

# 401
Мн гадно Sad
Днес и Фрапе си правих...боб ядох...сливи....нищо....Направо се изнервям вече и ме боли чак
Явно е от хормоните , аз вчера и днес се отчетох ама мн твърдо. Грозде ядох вчера и кроасани , на мен сякаш кроасаните ми действати диня и пъпеш ядох ама от тях не действа, гроздето беше нововъведение

# 402
Ох не знам.цял компот от кайсии изядох; ( ако още нещо изям просто ще се спука. ..

# 403
Аз всеки ден по принцип не ходя до ВЦ, така, че ми беше ясно, че през бремеността няма как да стане, освен, ако не е някое чудо!  Embarassed На мен познатите плодове и трикове хич не ми помагат, или само еднократно, вече се отказах да пробвам. Взела съм си Дуфалак за спешни случаи, но си стой запечатан.

Иначе в първите седмици си хванах хемороид, надявам се да поизчезне след бремеността. Рядко се обажда, но е неприятно.  Twisted Evil

# 404
В началото на бременността и аз го имах този проблем със запичането,както и хемороид,но за сега нямам проблеми и мисля,че пиенето на повече вода ми помага. При първата бременност ядях сушени кайсии и те ми помагаха.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт