Сватба 2017

• 114 785
  • 869
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Аз съм отчаяна абсолютно всички, които ми препоръчахте и се въртят из форумите са заети. Емил Андреев, Найден, Бедрос,Стоян Петров, Вале, Хорхе....

# 676
Не е задължително да се остави някъде кутията и да се пускат пликовете в нея.
Аз не харесвам изобщо минаването по масите. При нас ще бъде преди влизането на гостите в ресторанта, на входа ще сме аз и мъжа ми, съответно шафери, които да помагат и може би родители. Ще си правим наздраве с гостите, ще ни дават пликовете, ние ще се снимаме с тях, след което влизат в ресторанта.
Относно сценарий, имам горе долу визия за нещата, но след като уточним как и къде ще премине църковният брак, ще мислим, кой от двата варианта:
1. Младоженецът взима кумовете, после мен, отиваме в църквата за венчавка, после към ресторанта, където ще е изнесеният ритуал. След това уелкъм дринк за гостите, а ние с кумове и шафери на снимки.
После се връщаме, поздравления и наздраве, снимки с гостите и влизаме в ресторанта.

2. . Младоженецът взима кумовете, после мен, отиваме към ресторанта, където ще се правят церемониите по граждански и църковен брак. След това уелкъм дринк за гостите, а ние с кумове и шафери на снимки.
После се връщаме, поздравления и наздраве, снимки с гостите и влизаме в ресторанта.

Ние вече ангажирахме DJ - Емил Алексов.
Сега почвам да търся фотограф. Там ще доста трудно.
Да ви питам, има ли някоя от вас, която не иска видео?
Защото ние по-скоро клоним да нямаме.
Какво мислите по въпроса?

Напълно съм съглаана за процедурата с подаръците . Но какво правим, ако гостите са в ресторанта преди нас на така наречения Уелкъм дринк? Не може да ги изкараме навън, за да влязат пак през входа  Laughing

Поздравления за избора на Ди джей, ние все още удряме на камък и имаме запазен само ресторант.

# 677
  • London, UK
Аз съм отчаяна абсолютно всички, които ми препоръчахте и се въртят из форумите са заети. Емил Андреев, Найден, Бедрос,Стоян Петров, Вале, Хорхе....
В темите от миналата година имаше добри отзиви за Живко Микс. Въпреки че е поп фолк DJ казаха, че се справя добре на сватби и не пуска чалга, ако не искате.

# 678
  • София

В темите от миналата година имаше добри отзиви за Живко Микс. Въпреки че е поп фолк DJ казаха, че се справя добре на сватби и не пуска чалга, ако не искате.

Била съм на сватба, на която води той, общо взето мисля, че добре се справи, но там имаше и водеща, така че работата му беше на половина.  Simple Smile

Напълно съм съглаана за процедурата с подаръците . Но какво правим, ако гостите са в ресторанта преди нас на така наречения Уелкъм дринк? Не може да ги изкараме навън, за да влязат пак през входа  Laughing

Поздравления за избора на Ди джей, ние все още удряме на камък и имаме запазен само ресторант.

При нас си имаше час за влизане, никой не е влизал и после пак да излиза. Всички преди да влязат си получиха шампанското, имаше поздрави, дадохме им подаръчетата, те ни дадоха пликове, подаръци, пари и т.н.

# 679
Това с връчването на подаръците преди влизането в ресторанта малко ми е като плащане на куверт.. Давайте парите, пък чак тогава може да влезете и да хапвате и пийвате..  Laughing Не знам, поне аз така го виждам.. Simple Smile

# 680
Напълно съм съглаана за процедурата с подаръците . Но какво правим, ако гостите са в ресторанта преди нас на така наречения Уелкъм дринк? Не може да ги изкараме навън, за да влязат пак през входа  Laughing

При нас си имаше час за влизане, никой не е влизал и после пак да излиза. Всички преди да влязат си получиха шампанското, имаше поздрави, дадохме им подаръчетата, те ни дадоха пликове, подаръци, пари и т.н.
Абсолютно, уелкъм дринкът се прави извън ресторанта, т.е на открито - в градината или около ресторанта, зависи от мястото. Обикновено се прави гостите да не скучаят по време на снимките на младоженците, нещо като свързващо звено между ритуалите и купона. Например: правят се да речем шатричка, където се предлагат шампанско и кетъринг, високи маси, на които гостите могат да си оставят питиетата и да си говорят. То си има обявен час, а и преди да се появят младоженците, никой не се пуска в ресторанта.

Алиса, изобщо не стои така за мен. Много по-изискано е така, отколкото да се минава по масите, но всеки си има виждане по въпроса.
Освен това, аз не харесвам т.нар. паузи по време на правене на наздраве, за вечеря и т.н. Като съм ходила на сватби, ми е било неприятно, когато това се е случвало и на моята сватба не искам да бъде така.

Love, Maria, защо не пробвате Емил Алексов.
Иначе и аз съм попадала на мнение за Живко Микс, че добре се справял. Нямам преки наблюдения.
Когато прехвърлях форумите си извадих някои имена, но не съм ги проверявала.
Например Емил Дрехаров, нямам никакви наблюдения, давам го като идея. (Ама той май е от Пловдив).
Ами аз ще имам среща с нашия DJ другата седмица, ще го питам за някое друго име от добрите DJ-и.

# 681
  • София
При нас снимките бяха преди подписването, така че не се наложи гостите да чакат. Grinning
Мен пък ме дразни, ама много, обикалянето по масите. Вървят младоженците, а след тях някой с кошница или кутия да събира парите. Точно като просене ми е. Peace

# 682
Stefka1987, в 'Кипарис'

# 683
И мен ме дразни обикалянето по масите. Наистина си е просия, но явно е най-масовото и по-възрастните гости се обиждат, ако не се случи така. Обаче и другото с взимането на пари преди ресторанта пак не ми допада, един вид като допускане до купона.. Не знам, в голяма чуденка съм за тия подаръци как точно да го измисля..  Rolling Eyes

# 684
  • София
И мен ме дразни обикалянето по масите. Наистина си е просия, но явно е най-масовото и по-възрастните гости се обиждат, ако не се случи така. Обаче и другото с взимането на пари преди ресторанта пак не ми допада, един вид като допускане до купона.. Не знам, в голяма чуденка съм за тия подаръци как точно да го измисля..  Rolling Eyes

Аз наистина за 1 път чувам някой така да го възприема.  Simple Smile При нас никой не се е обидил от по- възрастните.  Simple Smile

# 685
Ами, не знам, така твърди диджеят от личен опит, а той е бил на стотици сватби. Simple Smile

# 686
Това ми е най-голямата драма как ще се случи, може би ако зависеше от мен изобщо нямаше да искам нито пари, нито подаръци. Най-яко е да стане парти, нищо повече не ми е нужно, ама... Ще го мисля, имам още един месец Grinning

# 687
bobito исках да знам да не би да сте се насочили към Тера, че една приятелка миналата година й взеха здравето там Simple Smile

Относно минаването по масите - при нас си има традиция. За мен не е само да минеш и да прибереш един плик. Аз примерно знам, че ако не качиш булката на масата не й даваш пари Simple Smile Общо взето гостите те правят малко на маймуна в тия моменти (което на мен не ми пречи, аз съм била много пъти такъв гост), но става голямо шоу. Та поради тази причина ние ще минем, хем и да поздравим всеки един гост.
Това е измислено според мен, за да могат и госите да си отдъхнат малко и да хапнат (предполага се, че е купон и няма кога иначе), но сте прави, че за голяма сватба е кофти. При нас ще са 80 човека макс и мисля, че няма да е повече от час.

# 688
А сценарии за сватбата измислихте ли? В тих ужас съм, защото си нямам ни най-малка идея как трябва да протече събитието. Утре вечер имам среща с един DJ и очаквам той да ме светне по темата.
Основното ястие при нас ще е свинска вратна пържола със сос, гъбки и картофи. А преди това има предястие кашкавалчета в бекон.

Променихме датата на 29.04.2017 Стара Загора 

И аз това го мислих дълго време, но накрая това което решихме е: мъжа отива да взима кумовете, после ме взимат мен и отиваме към църквата, където ни чакат гостите. Оттам гостите отиват на welcome drink с кафе и сладки в ресторанта, а ние с кумовете на сватбена фотосесия. След фотосесията отиваме в ресторанта за изнесена церемония и после си е купон - музика, танци, игри и ритуали, хапване, пийване.

Хей, при нас програмата е едно към едно с вашата, страхотно си е. Дори смятам, че се облекчава доста ходенето насам натам. Даже след изнесения ритуал ще правиме снимки с всеки и ще събираме подаръците. После по време на купона ще мина за едно наздраве с всеки.

# 689
  • София
bobito исках да знам да не би да сте се насочили към Тера, че една приятелка миналата година й взеха здравето там Simple Smile

Относно минаването по масите - при нас си има традиция. За мен не е само да минеш и да прибереш един плик. Аз примерно знам, че ако не качиш булката на масата не й даваш пари Simple Smile Общо взето гостите те правят малко на маймуна в тия моменти (което на мен не ми пречи, аз съм била много пъти такъв гост), но става голямо шоу. Та поради тази причина ние ще минем, хем и да поздравим всеки един гост.
Това е измислено според мен, за да могат и госите да си отдъхнат малко и да хапнат (предполага се, че е купон и няма кога иначе), но сте прави, че за голяма сватба е кофти. При нас ще са 80 човека макс и мисля, че няма да е повече от час.

А къде е този обичай, ако не е тайна. Grinning Никакъв шанс да ме качват по масата и такива неща. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт