Любители на котки - Тема 106

• 61 082
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Честито и от мен.
Споделяйте за котешките игри мами.  Praynig
Много обичам да играя разни игрички, последно ММ много ми се смя като спечелих чаша от една игра, като малките деца съм. Blush

Toва е от тези игри, които са в отделни вериги супермаркети. При нас в момента има във Фантастико. При покупка на 2 консерви с промоционална цена се трие карта. В Пловдив е възможно да има също в някоя от веригите. Провери в Лекси например. В брошурата пише, че са на промоция по 99 ст. и е възможно да участват в играта.

# 691
Благодаря.
Още сега изпращам брат ми. Joy

# 692
  • Варна
Ако разчитат на моя късмет, милите ми котки никога няма да спечелят от някоя игра. Добре, че им подаряват разни работи покрай покупките.  Laughing

Ивекс  Hug
Аделинда дали успя да задоми котенцето, което намери скоро?  Praynig
Таня, до месец най-много се връщаме у дома и отсега ми се свива сърцето Мила как ще посрещне Мага. Поне да не е по-зле от досега. Пак ще са разделени де-Магчето директно изчезва в детската, то по-зле май няма, ама дано не избухне Мила с някое от нейните поведенчески изпълнения.
Погалване на красивите ни котки, чиито снимки ми напълниха сърцето!  Hug

Ох, като споменахте котешки апартаменти и ми стана смешно заради Женка и Мила и техните.  hahaha

# 693
Танче, уау! наистина.
Скрит текст:
А Мъро... обичах твоя Мъро. Напомняше ми на нашето Мише едно време, за някакви сладки отминали времена.

# 694
  • София

Сетих се, че имам снимки и на Гълъбинка. Там само "Уау!" не стига.  Joy Joy Joy

# 695
Език ли е?  Heart Eyes
Страхотна котарана.

Скрит текст:
Водихме котето на ветеринар. Всичко е наред, уговорихме се и за ваксините, има си паспорт вече и име - Том.  Heart Eyes Според ветеринарите е на около 2 месеца и половина. Доволна съм.

Клипчето:http://www.vbox7.com/play:2da2c0b2f3

Последна редакция: пн, 22 авг 2016, 19:40 от Ивекс

# 696
  • София
Ивекс, клипът е личен и не се вижда.

Какво стана с Гурметчетата? Имаше ли томбола?  Laughing

# 697
Оправих го.
Брат ми е ходил, но не е намерил. В сряда се прибираме на София, ако още я има промоцията във Фантастико ще се пробвам.

# 698
Във Варна томболата беше в магазини СВА.

# 699
  • София
Ивекс, голям чистник е! И колко много косморляк!  Laughing

Играта във Фантастико е до сряда включително.

Снощи Наско не пожела да дойде с мен в стаята. Реши, че много му харесва в кухнята. Simple Smile През нощта отивам натам в просъница и гледам в ъгълчето до вратата нещо черно, продълговато и лъскаво. Стреснах се! Реших, че е огромна хлебарка.  Shocked Въоръжих се с една джапанка и тръгнах внимателно към нея.  Grinning Бре, чудовището дори не се опитва да избяга!  Laughing Като наближих повече започнах да се съмнявам, но едва като се наведох разбрах, че всъщност е леко смачкано черно грозде. Тогава се огледах и се оказа, че цялата кухня е в "хлебарки".  hahaha Нашият намерил гроздето на място, на което никога не се е катерил досега. Голяма забава е била! Посъбрах зърната, но предполагам, че след време доста стафиди ще открия под хладилника и другите скришни местенца.  hahaha

# 700
 Joy Joy
О, значи ще имам шанс за Фантастико. Утре ще се прибираме на София и ще си пробвам късмета.
С космите е ад, мета като луда по два пъти на ден. При баба сме, тя е на първия етаж и влизат гадинки, сутринта намерих Топи на терасата да измъчва един гущер, спасих го, но остана без опашка.

# 701
Скоро не съм се разписвала, а идвам и след неприятни изживявания от снощи.
Този път обаче не е проблем с нашата Кити, а с едно от децата и които родители на ММ гледат на вилата. Снощи ни докараха Мими в ужасно състояние. Вчера е била много зле - залитала, не може да се изправи и повръща, но тъй като хората са си мислили, че вет. клиники в града са до късно я довели вечерта и нямаше кой да я прегледа. Оставиха ни я пред вратата и аз потърсих дежурен ветеринарен доктор поне за съдействие по телефона. Човека дигна след 5 обаждания от моя страна и каза "Липса на магнезии, понеже е кърмачка с една инжекция и ще я оправя ама утре сутринта", хич не останах доволна от отговора му защото още помня как в 11 вечерта му звъннахме за Кити, която беше брутално ухапана от питбул и той каза "Доведете я сутринта, това не е спешен случай"  Shocked
Та закарахме Мими при нашия си доктор сутринта и човека каза отравяне от мишка. Много ниска температура 34 и нещо, обезводнена и едва дишаща. Късно я водим и все пак има лъч надежда, биха и 4 вида инжекции + глюкоза и сега е на слънце завита. Моля се като се прибера от работа да ме посрещне, защото доктора не дава много надежда ... Цяла нощ не сме спали да я наглеждаме понеже остана пред врата в един кашон, че Кити да не я закача и с ММ през час ходихме да я проверяваме.
Яд ме е и на родителите на ММ за бавната реакция, но поне ние направихме всичко по силите си.

# 702
Здравейте на всички
Ще взема една котка от София, горката е използвана за разплод (много кофти дума но при нея е точно така) и в лошо състояние. Козината и е залиняла и е леко слаба. В момента е на витамини и добра храна и се възстановява.
Ако някой има път София-Плевен, или минава около Плевен и е навит да я транспортира, ще съм благодарна.
Иначе гледам зоотаксита, ако може да препоръчате и сте ползвали такъв транспорт, ще съм благодарна.

# 703
LofYou, стискам палци котето да се оправи, дано. Praynig
Що за ветеринар? Сменям го на секундата.  Peace
Сега видях, че не е вашия ветеринар, но ако ухапано коте от питбул не е спешен случай, то какво?

# 704
  • София
LofYou, стискам палци Мими да се оправи!  Hug Praynig

Ние днес сутринта заведохме Грей за първата му ваксина. Счетохме, че денят е подходящ, тъй като съм си вкъщи и ще мога да го наблюдавам за евентуална алергична реакция. Откакто сме се прибрали (към 9 и 30) до сега (вече почти шест часа) спи като пън. Предупредиха ни, че може да е сънлив и унесен, но не вярвах, че нашето диване ще се кротне. Grinning Мястото, на което го боднаха го боли (и за това ни предупредиха), но засега всичко е наред.

Искам да ви споделя случката си с Фантастико  и промоцията на Гурме.
Онзи ден отидох и специално купих две консерви Гурме с надеждата, че ще спечелим легълце. Взех консервите, платих ги на касата, ама скреч-карта йок. Дамата на касата каза, че са свършили. Подразних се. Все пак на рафта са разлепени 5-6 висящи реклами "Вземете вашата скреч-карта от касата". Тръгнах си разочарована и вкъщи седнах да напиша гневен мейл на Фантастико. (Всъщност в сайта им има форма за подаване на сигнали, оплаквания, похвали). Описах проблема и на следващия ден получих обратен мейл от тях, в който пишеше да потърся управителя на магазина, който да поднесе извиненията им, да ми даде скреч-карта и малък комплимент.
Е - направих го. Очаквах пренебрежително отношение от управителя, но се изненадах. Момчето искрено се извини и каза, че грешката е тяхна, че не са махнали рекламите. Скреч-картите им наистина били свършили. Дадоха ми легълце и ми подариха консервичка от рафта.
Не знам дали заплахата ми, че ще се жалвам на КЗП подейства така, ноо съм доволна от бързата реакция и отношението.
Сега Грей си има подарък, а аз запазих добрите си чувства към Фантастико.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт