Любители на котки - Тема 106

• 61 057
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Рошличка, радвай се докато спи. Wink
Чак да не повярваш как са реагирали, браво.
Болна съм, всичко ме боли, ще пратя ММ да видим дали има още картончета.

# 706
  • Варна
Sesylle, стискам палци скоро да прегърнете котанката!  Hug
От търсачката във фейсбук попаднах на тази група за взаимопомощ при транспорт на животни:

https://www.facebook.com/groups/TRANSPORT.za.JIVOTINKI/?fref=ts

LofYou, и на вашето отровено котенце стискам палци да се пребори!  Hug
Утре ще гушкам Мила и Женя-ще се прибираме за да посрещнем екскурзиантката.
И после обратно при Магито.
Навсякъде ме чака котка, или две.  Joy

# 707
  • София
Стейси, блазе ти.  Heart Eyes Hug. То, не че е за завиждане. hahaha Joy hahaha

: LofYou, дано котенцето някак се оправи. Praynig Praynig Praynig Макар че при тази температура и предвид колко е малко? Praynig newsm78

Рошличка, радвам се, че си си вкъщи, ама само на това ли разчитахте? Кот трябва да е в перфектно физическо и психично здраве за да му сложите ваксините. Явно е. Hug
Честито за подаръка и подхода. Hug

Ивекс щом си болна, явно Б-я не е за теб. Wink Laughing Laughing Laughing Връщай си се.! Wink Hug

# 708
  • София
Е, разбира се, че е здрав. Информирани сме. Simple Smile Просто беше плюс, че съм вкъщи, за да има някой с него.

За сметка на почти целодневното спане сега е страшно див. Изобщо не знам дали ще се кротне тази нощ. Хареса си леглото и пада страшна игра и драскане.  Crazy

# 709
  • София
Рошличка, радвай се докато спи. Wink
Чак да не повярваш как са реагирали, браво.
Болна съм, всичко ме боли, ще пратя ММ да видим дали има още картончета.
Бързо да оздравяваш! Какво стана? Имате ли награда? Аз опитах за последно, но спечелих консерва. Simple Smile

А от утре, пак във Фантастико, има игра на Фрискас с покупка над 1,99 лв. Пак се трият карти. Може да се падне катерушка, каквато съм показвала, че спечелих миналата година. Този път не открих картинка, но който иска да я види, да потърси брошурата, която е от утре. Трябва да я качат в сайта на супермаркета.

LofYou, как е котето? Пребори ли се?  Praynig

Sesylle, успех в транспортирането и грижите за мацата!  Hug

# 710
  • София
Много ми харесаха легълцата на Гурме, но ме е страх да купувам такива консерви, не само, че са боклук, а и моята злояда госпожица толкова лесно се пристрастява към тях, че съвсем отказва после друго.

# 711
Аз консервите ги дадох на котките пред блока.
Танче, нищо не спечелихме. ММ е ходил в два магазина, в първия нямало карти, във втория камък.
Ще се пробвам с Фрискас тогава, такъв зор и аз не знам защо, като Топи не иска да поглежда драскалки, но мама иска да му спечели нещо. Joy

LofYou, как е котето? Пребори ли се?  Praynig
Присъединявам се, чакаме хубави новини. Praynig

Sesylle, успех и от мен.

# 712
За жалост новините не са добри, снощи към 2 часа Мими почина, не можа да се пребори с отровата.
От една страна като я гледах снощи как се мъчи за глътка въздух и как жално мяукаше от време на време, си мисля дали това не е по-добре за нея. Лошото е, че беше само на 1 година и 1 месец, не можа да порасне, но остави след себе си 3 малки бебчета, които се надявам да оцелеят  Praynig Praynig

# 713
 Tired
На по-добро място е котаранката. Hug

# 714
LofYou,  съжалявам за писанката, дано поне малките оцелеят  Hug.
Ивекс, оздравявай бързо  Hug Ще взема и аз да се пробвам да спечеля нещо от Фрискас, въпреки че никога не печеля от томболи или игри  Sad
Sesylle, успех и пиши какво става.
На всички останали пухчовци прегръдки и целувки  Hug Heart Eyes

# 715
За жалост новините не са добри, снощи към 2 часа Мими почина, не можа да се пребори с отровата.
От една страна като я гледах снощи как се мъчи за глътка въздух и как жално мяукаше от време на време, си мисля дали това не е по-добре за нея. Лошото е, че беше само на 1 година и 1 месец, не можа да порасне, но остави след себе си 3 малки бебчета, които се надявам да оцелеят  Praynig Praynig

Имам половин кутия адаптирано мляко, и 1 биба в Пловдив съм, мога и по пощата да ти ги пратя. Моето малко се захрани и плюска пауч до пръсване и вече не ми трябва. Съжалявам за котето и успех на мъниците.

# 716
adelinda, благодаря за предложението но и нашите мъници хапват вече друга храна така че няма да е проблем. Повече се притеснявам за съседите с отровата за мишки, но и с тях планирам да говоря  Crossing Arms

# 717
Тук рядко откривам информация и собственици на котка сфинкс и затова реших да създам любителска група във фейсбук за всички почитатели на породата. Няма да я пускам тук, за да не стане като реклама, но ще се радвам да ми пишат на лично всички фенове на породата, за да се запознаем дори и виртуално и да обменяме съвети и опит за тези прекрасни същества.

# 718
  • София
LofYou, съболезнования. Hug
Здраве и живот на малките. bouquet

# 719
LofYou, съболезнования. Hug
Здраве и живот на малките. bouquet

и от мен  Sad

Общи условия

Активация на акаунт