Любители на котки - Тема 106

• 62 160
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Да, същият е. Той упойка не е слагал, само обезболяващо преди няколко дни и лекарството, което ми даде. Като цяло конкретна диагноза не каза, нито какво й даваме... Иначе наистина кабинета е доста тесен и занемарен.

# 181
  • Варна
Изобщо не било лесно да си в малко населено място и да ти трябва ветеринар!
Свързах се с единствения, май, в градчето и уж разбрах горе-долу къде живее. Утре ще го потърся и ако не го намеря ще пращам мъжа ми до Варна, че тук домашни котки(в смисъл обгрижвани и от вет) почти нямало-така ми каза. Не запомних препаратът, с който разполага.
Трябва ни антибълхин, всъщност.  Видях една гадина в козинката на Мага.  Twisted Evil

# 182
  • Варна
Някой от нас може ли да удари едно рамо-за седмица става въпрос?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=931946;topicrefid=19

# 183
  • Пловдив
Д-р Лалев кастрира моето коте, което почина. Но то не почина от това всъщност. Аз пък в стари теми прочетох много добри отзиви за него, жена която има доста животни също ми го препоръча. Не знам. Иначе сега Дори пак в тази клиника, но в Изгрев където е, я водя. Добре е вече котето. Яде, скача. Дори и да е имало нещо го овладяха явно. Ето я красавицата ми.

# 184
  • Варна
Голяма сладурка е, Петя, усмихна ме Simple Smile

# 185
  • София
Как научихте котката си да ползва затворена тоалетна? Без вратичката си я ползва, но с нея не се сеща какво да прави.

# 186
Може би си е до котка. Ние взехме затворена. Седя два дни като отворена, след това седмица затворена, но без вратичката. И двете котки си я ползваха. След това сложихме вратичката. Едната от първия опит се усети и нямаше проблеми с ползването. Но другата не можеше и не можеше да се научи. Какво ли не пробвахме. Накрая просто я оставихме без вратичка.

# 187
  • София
Petia, какво сладко ококорено фъстъче! Обожавам ги тези мъничета, и ме е много яд, че толкова кратко време трае котешкото детство. Наслаждавайте й се на max, че после цял живот ще е ''възрастна'' котарана!

# 188
Petia, голям бонбон си имаш  Heart Eyes
Междувременно моята котарана се измъкна снощи от скривалището си, мисля, че чишка, но не е ходила по голяма нужда, не яде и не пи вода... През ноща повръща веднъж, след което пи вода и на сутринта пак се скри. И вчера не посмях да я заведа на лекар, днес ще видя дали ще успея и къде :/

# 189
Стейси, в Обзор ли си? Мисля, че съм в къщата на ветеринаря 😊 Ако искаш ще ти обясня къде е, май и телефон имам.

# 190
Леле, ще я изям тази Дори. Голямо е бонбонче  Heart Eyes
Нашата Ая също не иска да яде лечебната си храна - гладува от 4 дена. Накрая се обадих на вет.лекар и той ми каза да и купя друга храна и да и дам. Купих  Орижен с 6 риби - снощи изяде всичко, което и бях сложила,  днес сутринта само си помириса паничката и започна да я "заравя", а ходи по мен и мяуче за храна. В чудо съм се видяла вече. ooooh! Иначе си пие вода, ходи си до тоалетна, играе си, весела е, няма вид, че нещо не й е наред.

# 191
Ох, Мони избяга. Не е във входа. Веднъж бяга, но външната врата не бе с автомат и се прибра сам.
Само обикалям като гламава квартала и рева. Тая нощ ще сложа механизма да не се затваря входната врата да влезе.

На всички много гуш Hug

# 192
  • София
Ох, дано се прибере!  Praynig

Абе как нямат страх тези котки! И Мъро, и Мацо ги беше страх да се показват на стълбищната площадка, а Наско излиза без никакви притеснения и няма никакво желание да се прибира. Вчера минал през решетъчната врата, която е преди таванските помещения, легнал в мръсотията като лъв и ме гледа пренебрежително като го викам. От първия етаж има един Рижко, който прави същото без да му пука. Гълъбинка и тя вече е рецидивистка в бягането. Последния път беше откарала у съседите 2 дни под леглото. Направо я бяхме отписали. Никакъв страх нямат днешните котки!

Петя, Дори е прекрасна! Усмихна ми деня!  Heart Eyes

Sweet_Dreams, какво става с котето?

# 193
  • София
Може би си е до котка. Ние взехме затворена. Седя два дни като отворена, след това седмица затворена, но без вратичката. И двете котки си я ползваха. След това сложихме вратичката. Едната от първия опит се усети и нямаше проблеми с ползването. Но другата не можеше и не можеше да се научи. Какво ли не пробвахме. Накрая просто я оставихме без вратичка.
Моята принципно не е от най-досетливите,  ако врата на стая е претворена,  не се сеща да побутне. Засега подозирам вратичка та с пръчка и като почне да ти е си я бута и се самозатваря. Нали е на зор и се сеща как да излезе. Ама от другата страна не се сеща за бутане за влизане, а стои и реве с пълен глас.

# 194
Дано се намери котенцето.

Моята принципно не е от най-досетливите,  ако врата на стая е претворена,  не се сеща да побутне.

Завиждам ти. Ние сме с три котки - Маца, Ники и Кирчо. Кирчо сам, без затруднения, отваря всички врати. Ето я и Ники (вече добавихме парашутистката), дето падна от 8 етаж:

Общи условия

Активация на акаунт