Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 24

• 30 498
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Милият. Ще свикне. Дано да е безболезнено.

# 121
И аз се присъединявам към вълненията на сборните групи и "новите" детски градини. От петък малкият е във филиала на градината ни с нови учителки. За сега ни спасява, че има три приятелчета от неговата група. Но сме на тръни как ще мине тази седмица. Ще го оставим до средата на Юли, после поемат бабите. Но не ми се искаше цяло лято да е с тях. Та да видим.. уж, така се учил да свиква на всякакви условия... Дали!??!

# 122
А колко е голям? Извинявай, ако си казала, не помня.

# 123
  • София
сигурно ще свикне и с новата градина, ама ще е драма.
хем ново място, нови учителки, нови деца и понеже сега беше в ясла ще са и съвсем нови правилата, едва ли ще е там грижовната леля, която помага с всичко  Confused
Скрит текст:
и вчера отпадна всякаква дилема със прословутото забелване, и тая работа е свършена в градината, емчо му бил показал, та ми демонстрира как стават работите. само не разбрах в кой момент са се разсъбличали да ги вършат тия работи  Crazy

# 124
Оле боже  Shocked

# 125
  • София
що се пулиш, всякакви неща се научават там  Crazy

# 126
Принципно знам, но това искрено ме смути. Госпожите ли са им показали? А ако не са, кой ги гледа докато ги правят тия работи.

# 127
  • София
не госпожите, децата са обменяли опит.
предполагам че или докато са по гърнетата или като уж са спяли.
с въпросното дете са легло до легло.
нали не очакваш че са залепени за тях по цял ден  Rolling Eyes
имат две големи помещения , свързани с врата, няма къде да излезат, най-вероятно докато спят госпожите са в съседната стая.

# 128
Сигме, на 4 и половина е. Завършва втора група.
Бамба, много големи вълнения имах с минаването от ясла към детска градина. Но нещата се развиха по най-добрия начин. Но при нас яслата не беше никак приятно изживяване. В детската имаше само два дни "мрън" и край!.. Там все пак вече ги поемат педагози. Пеят песни, играят организирани игри, има си точно правила, повече играчки.. абе друго си е. Само ви стискам палци и да попаднете на добри учителки.
А за пишлетата..точно! по гърнетата, по леглата... Добра работа са свършили малките мъже, да не го мислиш:)

# 129
Скрит текст:
и вчера отпадна всякаква дилема със прословутото забелване, и тая работа е свършена в градината, емчо му бил показал, та ми демонстрира как стават работите. само не разбрах в кой момент са се разсъбличали да ги вършат тия работи  Crazy

Joy Joy Joy Joy Ей, опасни са !

Аз по този повод да запитам, кога трябва да почна да му опъвам пишлето на моя юнак, че забравих да питам педиатърката, а ММ живо се е закъхарил по този въпрос. Мъжки му работи... Mr. Green

# 130
Лутиен, ясно. Значи твойто момченце е баткото на темата  Heart Eyes

# 131
  • София
KittyCatty , това исках да кажа, не опъвай нищо.
още като откри че съществува този атрибут се започна едно разпъване във всички посоки.
от друго дете пък се научи да пикае прав.

Luthien, те и в яслата си имат педагози, и песни учат , всичко което си изброила си го има и там  Rolling Eyes

# 132
Верно ли е най-голям!? еее, някъде и той да е най-голям, че е роден Ноември и все е най-малък в групите. Отделно и с толкова борба да дойде при нас е и най-малък сред децата на приятелите ни Simple Smile)
Бамба, верно ли имате педагози?! При нас в яслата си бяха само медицински сетри. Може би има значение дали е в ОДЗ или СДЯ, ние бяхме в отделна ясла. Направо си беше оцеляване...

# 133
  • София
в сдя е, по принцип ги отглеждат една сестра и една леля.
два или три пъти в седмицата идва педагог по 2 часа и се занимава с тях.
но и със сестрите пеят песни и организират някакви игри, защото ги виждам после в къщи.
а и откак говори добре го разпитвам и си разказва почти всичко, дори кога са му се скарали или наказали и защо точно.
дори и неща за други деца и семействата им разбирам, дори и да не искам.  Rolling Eyes

# 134
  • Пловдив
Кити, за забелването аз препоръчвам колкото се може по-рано при детски уролог /ако сте в Сф. в Пирогов го правят/ или педиатър /някои са обучени/, ако се забави забелването, се събират нечистотии, възможни са инфекции и тем подобни, също така не е добре да се разчита на опъването от родител или дете да свърши със сигурност добре работата, защото може да не се забели до където трябва и в бъдеще като голям мъж да има проблеми Peace нашето го направихме много рано, бяха на 3 месеца Peace
малее, настръхва ми косата какви работи предстои да научат като трябгнат на градинки Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт