Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 24

• 30 772
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • UK
ФЕли, коя и тази каша пробиотик? До взема и аз Wink
Извинявайте за отдлените постове, но през телефон не винаги ми дама възможност да редактирам др си.

# 616
Кокона, тук вече не става въпрос за глезене. Наливаш в спринцовката на панадола и стискаш носа. Изливаш го в гърлото и затваряш устата. Ще не ще ще го глътне.

# 617
  • UK
Да, естествено, говорех по принцип Peace и това сме правили, ефекта става нулев, след като, го изплюе Wink
А и човечето се наплаши Sad тук вече, има и психология.  Аз, съм на мнение,  че трябва с разум и приказки, не с насилие .

# 618
  • София
като стиснеш носа няма как да изплюе.
аз търпя лиготии, ама като е за лекарства не позволявам не искам.
хващам го по-здраво и се дават насила лекарствата, ако се наложи.

# 619
Приоритети.
За мен по важно и да помогна на стомахчето, отколкото да я галя с перце по главата.
Ти си знаеш де.
И аз съм минала тоя период. Стиска зъби е не си пие панадола. Е, ако не и набутам лекарството насилствено нали ще получи гърч в един момент. Сега вече с нея могат да се водят преговори и осъзнава какво точно и се говори.
Така де. Това съм аз.

# 620
  • гр. София
Аз давам един сироп за имунитет и Анди много го мрази и след като го дадох вчера си бръкна с пръсти в гърлото и го изповръща. Та и на година и нещо пак са си тарикати.
Тъкмо го похвалих, че спря с дрискането и пак почна. Аман.  Crossing Arms

# 621
  • UK
Да, така е. Съгласна съм напълно.  Това за стискането на носа, не го знаех, сл път, дано, не се наложи, ще го приложа и него Wink
И аз съм безкомпромисна по отношение на лечение,  хранене, тя се наплаши от тези тъпи клизми и от моята истерия  Rolling Eyes направо, съм ужасна. За най-малкото, почвам да плача и те децата, съвсем, се стресираха.  Виновна съм много. Зная ...

# 622
  • Пловдив
и аз за лекарства съм безкомпромисна, обаче пак успяват да плюят и двамата Rolling Eyes

# 623
Кокона, ей това е
http://apteka.framar.bg/30008079/%D1%85%D1%83%D0%BC%D0%B0%D0%BD% … -300-%D0%B3%D1%80
това е при остра диария, да не те объркам нещо да я запечеш още повече. Видях, че е трайна до октомври, взела съм само една доза, ако искаш ще ти я дам, само ми пиши на лични.

Аз пък съм благословенна от към малкия, види ли лекарство първи се нарежда и се сърди ако случайно не давам на него  ooooh!

# 624
  • UK
О ФЕли,  аз, не съм разбрала, явно. Ние, сме в др крайност. Аз, купих др каша на Blevit за разкарване,  изяде я сестра, която няма, този проблем  Crazy злоядко каза, неее
Виждам че в групата за дг вече се уговарят къде да се срещат и да вземат парите  Rolling Eyes

# 625
Снощи видях, че са писали, май първо да боядисали и тогава ще събират пари. Тоя ФБ нямам навика да го поглеждам, снощи видях че са писали. Вчера говорих с една майка, нейното дете е завършило ДГ, било е в нашата група при същите госпожи, сега ще е първи клас. Карали са ги да правят нови легла моля ти се, като им гледам столчетата имам чувството, че ще купуваме нови. И те са купували килим и играчки.

# 626
  • София
Ама какви са тия работи, легла, столчета, килим, дето родителите ще ги плащат  Shocked

Кокона, опитай да не си показваш чак толкова емоциите пред децата, просто те още не разбират всичко, само успяват да усетят, че мама е тъжна или разстроена....

# 627
  • UK
Зази  Hug опитвам се наистина. Благодаря ти  :bouquet
ФЕли, ние по-всяка вероятност Wink ще пропуснем тази част Wink
Очакваме подробности и тогава ще предприемем действия.  Ще ги отпишем, скоро,  ако всички върви в правилна посока Wink

# 628
  • Пловдив
Кокона, ти не каза накъде смятате да се отправяте  newsm78
при нас се развихри страшна буря, градушка, красота просто Rolling Eyes

# 629
  • София
тука само дъжд се изсипа, обаче хич не разхлади, стана задушно.

Общи условия

Активация на акаунт