Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 24

• 30 494
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • България
Аз не знам да се хваля или да се оплаквам, но всички бодита са ни малки Simple Smile Някои дори не са обличани.Нали в жегите ги карам денонощно само по памперс,а когато излизаме слагам по една роклА, защото са най тънички и лесно се обличат.Та тази сутрин реших да ги изведа по-рано (и без това не ме оставиха да спя Mr. Green)Стори ми се хладно и извадих бодитата,ами аз като видях колко са малки  Whistling

# 91
И на мен това с бодитата ми е малко тъмна Индия. Чудя се дали изобщо да купувам 0-3 месеца или направо 3-6 newsm78 Вие какво ще ме посъветвате?

# 92
  • Варна
Cristi, като ти гледам лентичката, ще ти трябват бодита. 0-3 месеца е ОК да купиш. Може да пропуснеш размер 0-1 месец. 3-6месеца вече ще дойдат много големи. За начало бих те посъветвала да търсиш бодита с копченца за по-лесно обличане.

# 93
  • София
моето дете се роди 3кг 50 см.
размер 0-3м му стояха като торба, даже съм го показвала тук.
след около три  седмици вече му бяха добре, но си имаше нужда и от малки дрехи, които набързо купихме в деня на изписаването от близкия магазин.

Последна редакция: нд, 03 юли 2016, 15:11 от бамбарадамбара

# 94
  • Варна
Бамби, за първи път виждам Дебеланчо. Много сладко бебенце, пу-пу Simple Smile

# 95
  • София
сладко и послушно бебенце беше, вече е голям и сладък бяс  Mr. Green
вчера прегракнах да крещя, беше решил че трябва да се претрепе.
върху дивана слага стола си, върху него колата за бутане и той трябвало да е качен на колата  Crazy
ей такива едни "умни" идеи има, че и държи да си ги реализира.

# 96
Кристи, от моя скромен опит мисля, че ще ти трябват бодита и за 1 месец.
Ние имаме и ни стоят перфектно  Mr. Green Всичко друго ни е голямо все още  Simple Smile

# 97
И аз да кажа като Бамба - има си нужда от бодита 0-3 месеца. В момента всичко му е голямо,  а е към 3500 гр.
Днес -о, чудо! Трима възрастни успяхме да седнем на заведение с двете деца. Хапнахме картофки с бира.. верно - на прибежки и припълзявания, но все пак. Баткото удари личен рекорд по стоене на 1 място на масата - 12 мин.!!! Има надежда  Mr. Green

# 98
Моме, Бамба, разсмяхте ме с глас Joy Сигурна съм, че и моя хубостник ще е същия. Стига да не се е метнал на баща си Mr. Green

Благодаря, момичета! Ще взема и малки бодита тогава.

# 99
Бамба, ейй че сладък мъж, да ти е жив и здрав  Heart Eyes

# 100
Бамба, ейй че сладък мъж, да ти е жив и здрав  Heart Eyes
Аз пък не видях Crossing Arms

# 101
  • София
Аххх бамба, много сладуко си го описала малкия сладур. Нека ти е жив и здрав, ако пък е много послушен няма да ти е интересно Mr. Green

Аз имам въпрос към мамите от София, къде си водите децата на преглед събота и неделя когато ЛЛ не си вдига телефона.

# 102
Три дни се чудя къде сте и днес тръгнах да ви издирвам, а те са ми изтрили поста за Запис.  newsm78

Ей сега го играх фризьорка- моята мацка, като не иска на професионален такъв - мама изигра тази роля. За втори път я подстригвам, ама голям зор. Косата и е почти до кръста и е много гъста. Резнах едни 7-8 см. Не че ми се решава проблема с изпотяването, къпането и сушенето, ама пак по-добре да има какво да връзвам. Ходим на плитки. Всеки ден се плетем по 2 пъти. Много искам да и правя рибена кост, ама то шава и не стои мирно....

# 103
Макси- събота и неделя, както и в делничните дни водя в дежурното. На моята докторка това са МЦ Лора Peace

Кристи- купувай и от най- малките размери. На Бобчо всичко му беше голямо, дори 0-1 м. Инцидентно на втория ден ходихме по магазините

# 104
Благодаря, Фокси.

Общи условия

Активация на акаунт