Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 24

• 30 492
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • UK
О, ФЕли вие, активно плажувате Hug А аз се чудя, къде се губиш Wink
Добре де,  на плажа в моренцето, не става ли по-лесно, приучаването  newsm78
Много хубави мерки на бебчетата ви момичета  Hug да са много здравички!

# 76
Крике, браво на принцесите, много се радвам за вас. Мина през ада, но важно е всичко да завърши добре  Hug Hug Hug

Кокона, явно при нас ще е голям зор, нямам идея как там стискат, а в къщи мърсуват.
Големия, когато е извън къщи не се сеща за бибата изобщо, в момента в който се приберем и започва да я иска. Не я смуче, просто я държи в ръка. Малкия я искаше когато си ляга, една седмица му казвах че кучето я е изяло. Човека се съгласи и така вече не я иска, обаче другия с характера нямам думи просто какще се оправям с него.

Абе тия деца що не се раждат направо на 20 години, поне да не ни скъсяват живота предварително ooooh!

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 22:51 от Fellindra

# 77
Понеже сме се събрали на седянка близнашки мами, да ви питам вие как се оправя(х)те с желанието на мъниците да са на ръце или да спят при мама в спалнята. Моите сякаш са се наговорили и дават дежурства при мен - все съм с бебе в леглото и се изкривявам цялата от притеснение да не ги разбудя или закача в съня си. Още са малки и ме е страх да не свикнат така и после да не искат да си спят по леглата. Не знам как да постъпя.  smile3507

# 78
Благодаря ви.добре сме.Вече са си истински бебета.здрави сме и много щастливи,че сме заедно всички.Не искам и да се сещам за последните 5 месеца- те са минало

# 79
Браво на момичетата. Съчувствам ти, защото съм минала през същият ад, макар и по голяма и една.
Много са борбени недоносените. И после растат да ти кажа много щурави.

# 80
Мен ме е страх да ги взимам в леглото и избягвам,освен ако няма др начин и за няколко минутки

# 81
Кити, в предни постове бях писала, с прекрачването на прага всеки си лежеше в самостоятелна кошара. Така и аз можех да поспя те докато спят без да се притеснявам. Почнеш ли веднъж на ръце, просто жална ти майка. Това са 2 деца не е едно, вземала съм само когато имаха колики или някакво друго неразположение. Моя големия от 5 месец започнах да го люлям в кошарата, и така до година и половина. Приспивала съм го по40-50 мин. на мен ми се доспива, на него не. Обаче така ги научих да знаят, че ще спят в леглото си, а не в моите ръце. Приспивала съм и на шезлогна.

# 82
  • Варна
Фели, като станат на 20, ще викаш: Колко хубаво беше, като бяха на 3 Simple Smile

Кити, не съм близнашка майка, но гледай ти да си добре. Хич не му мисли как ще ги научиш, а гледай да се наспиваш и да си отпочинала. Може малко да ти е притеснено, като бебетата са при теб. Но, повярвай ми, няма по-ужасно нещо от това да ставаш по много пъти през нощта, будена от бебешки плач, който спира само след разнасяне на бебето из стаята.

Ако са спокойни мъниците при теб, пращай половинката при съседката, слагай ги на неговото място и си живей живота Simple Smile

# 83
Крики, чудесни мерки на малките госпожици, много добре звучиш  Hug
Мен ме е страх да ги взимам при мен на спалнята, слаба съм в ръцете и затова няма как да разнасям.
Проблемът ми е, че няма място за втората кошара в спалнята и се чудя да ги отделям ли или единият да спи в единичната количка. От няколко дни и двамата откриха палците си и настървено ги смучат  ooooh!

# 84
Оо палците са ни любими и на нас,много са вкусни.А едното бебе как точи лиги от няколки дни,малко е за зъби,ама знам ли.може и рано да избие някое зъбче

Амини,нека спят в една кошарка.на тая възраст се побират и си им е добре.моите така си говорят и пипат като са заедно.много са привързани

# 85
Fellindra, моите бебчета са още само на месец. Не знам дали осъзнато го правят или инстинктивно, но започват да плачат през нощта и като ги взема при мен се успокояват, иначе приспиването може да отнеме час и не става с люлеене в леглото (пробвала съм), искат на ръце. В началото ги приспивах в седнало положение на леглото и се улавях, че заспивам и ръцете ми се отпускат. Реших, че така е опасно и затова опитах да ги гушна с ръка към мен, докато съм легнала - така заспиваха по-бързо, а и аз бях по-спокойна, че няма да ги изпусна и не си изкривявах врата и гърба. Ако се събудя, ги връщам в леглото. Надявам се, че още им е рано да се научават така и като поотраснат с още месец-два да мога да ги отбия постепенно.

Другият вариант е, както казва gallizia да ставам всеки път и да ги дондуркам, а аз и без това ставам на 3 часа да ги храня - това означава изцяло да се лиша от сън.  Confused

Амини моите също си смучат палците. Май са го наследили този навик още от утробата.

# 86
Крикииии  Hug
Тати иска да ни вземе на морето,ще сме на другия етаж,сама се чудя как ще се оправям с плажа.Къщата е на брега де няма да го мъкна на дълги разстояния поне...Оф,изгубих тренинг ли  Confused

# 87
Отиваййййй. Ако видиш зор може да ни викнеш  hahaha

# 88
  • Варна
И ние сме готови с багажа да се присъединим, нищо че сме на морето Simple Smile

# 89
  • Пловдив
и ние сме готови да полетим за подкрепление Laughing
Крики, да са ти живи и здрави девойките и да израснат много борбени, каквито вече са доказали, че са Simple Smile
от околните хлапета имаме две момченца много мънички родени, сега по нищо не може да се познае това, огън и жупел са, майка им са чуди къде да се дене Laughing те са онези младежи дето се хапят до късане на месо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт