Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 24

• 30 484
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
  • UK
Аз като др 'луда' изпадах в шаш и паника, като правя нещо, с едната, а др недай си, боже ревне ooooh! Joy търчах кат изоглавена,  под ръка с др при ревящата hahaha и аз имам мн случки в градината  Laughing Обикновено, ги успокояваше тръскането на количката и возенето по терени с дупки. Обаче, като асфалтираха алеите в Морската, се чудех, къде да ги търся тези дупки, че и майките с по 1 дете в количка, ме гледаха накриво, като се окажа в тяхното поле, с ревящите  hahaha

# 61
  • България
Гугито,посмях се доста с твоята история и си се представих  Joy макар,  като ти е на главата ти иде не да се смееш, а да седнеш да ревеш до тях  Joy   hahaha  Laughing
Аз пък когато се наложи храня едновременно.

# 62
  • Пловдив
и аз като бяха съвсем мънички успявах да ги храня едновременно, но после стана невъзможно Rolling Eyes

# 63
ооо, и аз съм ги оставяла така, няма начин, пробвала съм като бебета ако храня едното, а другото реве с крак да люлея шезлонга и всякакви трикове, но не винаги имаше резултат Rolling Eyes

Люлеенето с  крак и аз го бях усъвършенствала  Laughing, но сега имам електрическа люлка с мелодии, вибрации и  т.н, но ефектът е минимален. Между другото, педиатърката ми каза, че е нормално бебетата да си поревават, защото така си прочистват дробчетата.

ПП; как успявате да ги храните едновременно или само за кърменето говорите ? Със шише абсурд да ги нахраня сама едновременно  Crazy

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 20:56 от KittyCatty

# 64
И аз чат пат ги оставям да реват когато храня едното, понякога и храня едновременно. Добре поне, че нощем са добрички  Grinning
Храненето с шише е лесна работа, кърменето отнема време.
Слагала съм единия странично в ъгъла на дивана, застопорявам шишето с нещо и така само си се храни  Wink Два пъти съм тествала този метод при инфарктни ситуации.

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 21:04 от amini

# 65
  • Пловдив
не е за кърмене, аз обикновено вземах единия, другия, който се хранеше по лесно приклещвах на дивана до мен и така  Simple Smile

# 66
Гуги, заедно сме писали  Wink

# 67
Момичета, моите хайванчета супер много се движат и са жилавички - сами се опитват да хващат шишето, бутат го понякога и се борят с мен.  smile3516Не мога да си представя да им оставя шише без надзор,  особено момата - цялата се омазва с мляко. Освен ако имате някакви по-специални шишета. Моите са пластмасови и стъклени на Авент.

# 68
  • Пловдив
аз не го оставях шишето, с едната ръка държах на този, който е в скута ми, с другата на този, който е на дивана

# 69
аз не го оставях шишето, с едната ръка държах на този, който е в скута ми, с другата на този, който е на дивана

ще пробвам  Peace

# 70
  • UK
Аз едновременно ги хранех, едва като, започнахме захранването  Crazy преди това на 30 минути някъде. Бях им направила график, на спане, ядене, да има време и за смяна на памперси, за работа в къщи и пр Wink
И ти миличките спазваха план-графика  Laughing

# 71
И мойте вече са размери 4350 и 4700 и 55 см. За храненето едно след др.на 4 часа.едното не дава зор и винаги чака второ,затова пък др.не може и минутс да изтрае като е гладно

# 72
Нямам много време да пиша, само вечер чета и заспивам  Whistling
Значи има и две моми ощетени от към допълнителния подарък за деня на детето, не сме сами  Joy Joy Joy
Днес имаме напредък, седяхме на плажа натюр, а големия не можах да го извадя от водата. Нашта работа стана като лафа, дай му пет лева да почне и петдесет да спре  ooooh! Накрая му се скарах, защото му беше посиняла устата и му трепереше долната устна.

Моите изцяло бяха на АМ, когато се е налагало да ги храня заедно, слагах 2 възглавници, сядам между възглавниците и държа шишетата с двете ръце. Е оригването малко зор беше да ги крепя и двамата, ама ставаше.

На плажа и двамата не се изпикаха нито веднъж, в къщи малкия опика навсякъде, вярвайте ми направо ми иде да се гръмна вече  ooooh!

# 73
  • В сърцето на любимия човек
Ооо, Крики, много се радвам за твоите госпожици  Hug  Пожелавам им да пораснат здрави и борбени като майка си  Hug
Скрит текст:
Искрено се надявам, че въпреки ранното раждане, всички тревоги са зад гърба ви  Praynig

# 74
Крики, как са девойките? Искрено се надявам да са много добре.

Общи условия

Активация на акаунт