Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 24

• 30 778
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
  • В сърцето на любимия човек
ами нямам идея тогава  Rolling Eyes
в това положение след секцио не знам как ще ставаш вечер.
Много се надявам да успея да го кърмя и да не ставам нощно време, само да се пресягам и да го взимам, баща му да му сменя памперса през нощта  hahaha

# 361
Имаш чувство за хумор  Joy

# 362
И ние се къпем, като мръсни тенджери на мивката.  Laughing

За повивалник и корито ползвам тази комбинирана стойка:

и съм много доволна.

# 363
Пънче, идилия направо  hahaha
Нямах никакъв проблем да ставам след секциото, последното за което се сещаш е.

# 364
Имаш чувство за хумор  Joy
Аз вече му заявих на бъдещия татко, че отговорноста за мъжките атрибути е негова - забелване, пикаене прав и т.н. Тази сфера на приложение ми е непозната и не съм компетентна  Mr. Green

Сега сериозно - на всяко хранене ли се сменя памперса? Не пропускат ли поне на едното среднощно хранене да не го напълнят? Тия щастливи и ухилени бебета от рекламите нали казват, че са сухи цяла нощ  Rolling Eyes

# 365
Пънче, ние си взехме такъв скрин преди раждането със същата мисъл да го ползвам и за преповиване. Не ми беше комфортно и взех твърд повивалник за бебешкото легло. Много по-добре ми беше и дълго време го ползвах, но не знам за твоят случай. Възможно ли е да се сложи на кошарката в другата стая?!

# 366
  • гр. София
Като баш бебе е дрискал на всяко ядене и съответно сме сменяли памперси непрестанно.

# 367
Възможно ли е да се сложи на кошарката в другата стая?!
Не. За момента използваме спалня, дневна с трапезария и кухненски бокс. Жилището има още две стаи, които са преходни една към друга и са за основен ремонт - в момента са склад за стари мебели и вещи, тепърва трябва да се отделят една от друга, да се шпакловат, да се купуват мебели за тях и т.н. В следващите две-три години изобщо не виждам изгледи да стигнем до тях.

Шоки - яснооо, значи съм голям оптимист  Whistling

# 368
  • София
Сега сериозно - на всяко хранене ли се сменя памперса? Не пропускат ли поне на едното среднощно хранене да не го напълнят? Тия щастливи и ухилени бебета от рекламите нали казват, че са сухи цяла нощ  Rolling Eyes

Моят син пропуска нощното хранене почти от самото начало. Тази нощ е спал без да мръдне от 23.00ч почти до 06,00ч сутринта. Е, компенсира с цял ден пищене от колики преди това  Tired
За усмихнатите, щастливи и пухкави бебета ще замълча ...  Mr. Green
Но поне е сух с "Памперс", факт  Grinning

gallizia, ако не ти представлява трудност , да пуснеш после линк към тази лампа?  Simple Smile

# 369
Пънче, предполагам , че ще свикнеш и на скрина. Все пак всичко си е въпрос на навик. А и ти ще си намериш най-удобния за теб начин като дойде малкия човек. Може пък и на спалнята да ти е удобно...

Относно къпането на мивката - при нас беше мнооого дълго време, само че в банята. И ние при скорошния ни ремонт умишлено сложихме широка мивка с кухненски смесител (кой знае пък, може да сме благословени и с второ бебче  Praynig ). Доколкото помня и самите неонатолози преди да ни изпишат препоръчваха къпане на мивка, особено докато падне пъпчето (набило ми се е в главата - "да се мие на течаща вода"  Simple Smile )

# 370
  • Пловдив
и аз така и не използвах повивалник, бях купила твърд с идеята да е на леглото на единия младеж, да, ама в началото нали спяха в едно легло и нямаше как да го сложа, после пък бях свикнала вече да ги оправям на леглото или дивана и така си и остана Simple Smile и моят кръст е проблемен, но не го повредих повече с това Rolling Eyes
къпането в началото също го правех на мивката, първата вечер като си ги взехме у дома, се вдъхнових в коритото да ги къпя, реших, че е неандерталско по мивки да им е банята при условие, че имат такова хубаво корито, е, не повторих, чак към втория месец започнахме да ги къпем в коритото, помня, че тогава баща им вече се престрашаваше, че в началото го беше страх от размерите им Mr. Green иначе аз и досега като се наакат денем им мия дупетата на мивката, бая ми скъсват ръцете вече де Laughing
Пънче, в началото нон стоп сменях памперси, акали - неакали, на всяко хранене, че и по-често Rolling Eyes

# 371
Не сменям памперси през нощта аз, нека прави разлика между нощ и ден Mr. Green
Точно вчера си говорихме с ММ с колко от нещата, за които преди сме говорили, че няма да правим, сега сме тясно обвързани   Mr. Green

# 372
И аз искам линк към въпросната лампа.

Хепи, покажи твоя стерилизатор, че още се чудя какъв да взема. Мислех си за микровълнова, примерно Ще се радвам, ако някой сподели опит.

# 373
Аз стерилизирам в уред за готвене на пара, чудесна работа върши  Peace

# 374
Предполагам, че става дума за тази лампа:

http://www.bebemarket.bg/bg/item/За-детската-стая/Комбиниран-уред-за-стая---Babymoov-18639.html

Общи условия

Активация на акаунт