"София - Ден и Нощ" - 12

• 78 646
  • 779
  •   1
Отговори
# 555
Къде изчезна мишето - Надето  newsm78
В сайт за фетишисти...от сериала не ѝ плащали достатъчно и се захванала с по доходоносна работа  Joy Шегувам се.
При Андрей, Васко, моториста, дето Симона заби една вечер и другите изчезнали безследно герои е.  Joy
Laughing , добре де , ама с какво оправдаха отсъствието и . Пропуснах няколко епизода и не видях ...скараха ли се с Митака , започна някъде работа ли ? Или просто на единия епизод я имаше , а на следващия , не  Grinning
Ами незнам кои си изпуснала, но сестра ѝ (от истинските ѝ родители) я потърси, баща ѝ я биел, карали се с майка ѝ и Надето я взе при тях в квартирата, Митко ѝ каза, че могат да ги осъдят за това, тъй като тя по документи не ѝ е сестра, обадил се на социалните, скараха се, тя грабна сестра си за ръчичка, тръгнаха си и повече не я показаха, Митко не ѝ е звънял дори, не се сеща, че имаше гадже  Joy Нещо такова беше.

# 556
Аха , благодаря за разяснението  Hug Значи тоя Митака много късопаметен , а уж голяма любов беше  Grinning

# 557
  • somewhere near the sea
Ама много страдате за това Наде  Thinking Тя беше пълнеж, нито беше харесвана толкова, нито беше някаква ярка роля. Защо да я търси Митко? Тя го обвини в предателство, той да я моли, след като беше прав.

Аз още новата не мога да разгадая.  newsm78

hahahaКокито си получи шамарче по протокол. Joy

# 558
Мен пък Лили ми е много сладка и се надявам да се върне! Crossing Arms Наивна, глуповата, глезена, но не досадна и натрапчива. Пък и наистина напоследък визуално ми е по-симпатична. Не знам на какво се дължи.
Сложила си е фасети,преди зъбите и бяха криви.Едни зъби променят много.

# 559
  • София
По кино нова ще дават 3епизода в 17.
Тази седмица колко са излъчени?

# 560
  • София
По кино нова ще дават 3епизода в 17.
Тази седмица колко са излъчени?

5 - от понеделник до петък

# 561
Не мога да повярвам,че това е слабата Галя.......според мен е бременна-корем,бедра,дупе:
https://www.facebook.com/kalina.kuzmanova.7/videos/vb.1000002224 … ype=3&theater

# 562
Berussa, водата ти лъже окото.

# 563
  • Sofia

Хич не е от водата. Naughty Галя видимо е надебеляла, и то е качила доста. Наистина е възможно да е забременяла, май си има сериозен приятел. Ето нейни снимки преди – 1, 2 – на тях виждам една анорексична жена. Confused

# 564

Хич не е от водата. Naughty Галя видимо е надебеляла, и то е качила доста. Наистина е възможно да е забременяла, май си има сериозен приятел. Ето нейни снимки преди – 1, 2 – на тях виждам една анорексична жена. Confused
Нали....,аз направо не мога да я позная!

# 565
  • Sofia
   Дано просто да си хапва повечко или наистина да е бременна, а да не е нещо от здравословен характер... Между другото, интересно ми е, някой знае ли с какво се занимава Галя в реалния живот? Май за нея няма много информация в Интернет. Ако наистина актьорите носят свои дрехи в сериала, то ми е правило впечатление, че някои от тези на Галя са доста скъпички, та затова ми е интересно с какво ли се занимава в реала. Simple Smile

# 566
   Дано просто да си хапва повечко или наистина да е бременна, а да не е нещо от здравословен характер... Между другото, интересно ми е, някой знае ли с какво се занимава Галя в реалния живот? Май за нея няма много информация в Интернет. Ако наистина актьорите носят свои дрехи в сериала, то ми е правило впечатление, че някои от тези на Галя са доста скъпички, та затова ми е интересно с какво ли се занимава в реала. Simple Smile

Някъде четох,че учи актьорско майсторство в НБУ,но е и модел.Демонстрира висок стандарт,наистина е със скъпарски марки дрехи в сериите.

# 567
Дано е бременна, а не просто надебеляла. Е, трябваше да качи малко, но все пак..

# 568
  • И аз не знам къде
Е те в сериала се даврандисват - и Стела качи,но аз си мисля,че е бременна и сигурно затова ще я разкарат от сериала  Thinking

# 569
  • София
Новата танцьорка ми прилича на транс  Sick

Общи условия

Активация на акаунт