"София - Ден и Нощ" - 12

• 78 192
  • 779
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
   То, аз и не виждам какво може да ги раздели на този етап – все пак, играят го лудо влюбени, бъдещи младоженци. Thinking Освен ако Галя не се активизира и не им погоди някой номер, но не ми се вярва чак такива интриги да планират сценаристите – нереалистично звучи. Crazy

# 676
Aз пък изобщо не мисля, че Галя е бременна, просто е напълняла малко и много ѝ личи в бюста.

Коки ако след това с колата, което предстои да се случи , не го разкарат от кварирата вече не знам какво трябва да направи за да е аут!

# 677
Не се сетих за Тодорка, защото за мен отношенията й с Марио просто не са любов.
Марио, Марио, какво правиш, бе, момче... Чуваш ли ме, бе, момче...
Аз като я видя тази жена и спирам да гледам.

# 678
И за какво Галя звънна на Бранко, пак ли ще се съберат с него..

# 679
От 1 август сериала ще го дават от 22,30 до 23,00

# 680
Само половин час?

# 681
  • I Love You 3000

Хахаха значи още по нелогичен ще стане. Ние за един час се чудим как минава време за месец, пък сега за половин  ooooh! Какво ще дават от 23?

# 682
   То, аз и не виждам какво може да ги раздели на този етап – все пак, играят го лудо влюбени, бъдещи младоженци. Thinking Освен ако Галя не се активизира и не им погоди някой номер, но не ми се вярва чак такива интриги да планират сценаристите – нереалистично звучи. Crazy
Има логика Галя да иска да им скрои номер, особено с обаждането на Бранко...ама какво да е...Дани знае, че Рая спа с Бранко, нали ги снима, пък и нито Рая беше с Дани, нито Бранко с Галя...т.е. не е изневяра.
Да го вземе за кавалер, също не виждам логика...Рая нали беше казала, че ѝ е приятно с него, ама бързо го забрави и сега си е с Дани...няма защо да ревнува...фирмата ѝ я прехвърли...едва ли има как да ѝ я вземе...Дани не харесваше Бранко, но пък той му даде пари за операцията, които така ѝ не върна...
Остава някакъв вариант да иска да подразни Дани, че е с друг и то не кой да е, а Бранко...ама пък нали има химия между него и Рая, ще се женят...надали толкоз ще изревнува, че Галя е с Бранко, ама това ми е най - логично за обаждането на Галя на Бранко, след като я поканиха на сватбата...
Ако беше се обадила на Светлин да ѝ е кавалер...щеше да е по неловко, ама на Бранко, какво толкова, нали бяха гаджета...
А може и нещо друго да е де...

# 683
  • София

#Crazy #Crazy #Crazy Не ми се вярва

# 684
  • Gotham City

#Crazy #Crazy #Crazy Не ми се вярва

И от къде е тази информация? Че и на мен не ми се вярва, те с техните реклами по 15 минути на епизод, то епизода ще стане 15 минути от 40-50, някак няма логика

# 685
# 686
Цитат
Една любов е на път да приключи завинаги, а един от съквартирантите ще бъде изправен пред най-трудното решение - да напусне ли квартирата, за да преследва щастието си в далечни земи?
и за мен така написано ми навява ,че Рая и Дани ще се разведат.Много ми е странно точно сега,ама като цяло сериала няма нищо общо с риалити ,нито пък имат логика повечето сцени.Така че няма да се учудя ,ако са и те.То все хубави работи последните серии с тях стават,сигурно ще им развалят щастието.А и за Дани всички жени с които беше са ''Жените на неговия живот'' ,''Тя е жената за мене''  ooooh!
Пък може и на Теодора да й предложат нещо ,знае ли човек. newsm78 Тя нейната любов към Марио безгранична и всеопрощаваща  Laughing ,та най-накрая да се свършва тоя фарс.Марио и Сабина най-добре си подхождаха според мен.

# 687
И аз харесвах Марио само със Сабина. Така хубаво я гледаше...съжалявам, че там претупаха нещата на бързо.

# 688
Трябва да опразват малко квартирата, че нали кастинг правят за нови герои...та може и Митко да хване пътя за Свиленград с майка си, беше ми излезнала една „достоверна” статия във фейсбук, че актьорите мрънкали за повече пари, тъй като се правили на.маймуни пред камерата, сериала ставал все по популярен, а им плащали по 130лв на епизод. Митко мрънкал най - много...та ако има доза истина в писаниците...може да последва ПорФавор.
Дани и Рая пък е логично след сватбата да си намерят самостоятелна квартира, нали ще станат официално семейство, може пък и да решат да заминат двамата за Лондон.
Коки да го изгонят, заради тази глупост с колата...
И ето ги свободните стаи... чакат новите си наематели...без това достатъчно локуми разгъваха с тях и се сгаджосваха един с друг...нека дойдат нови...Митко ще ми липсва, ако си тръгне, ама...ще го преживея.

# 689
Коки ако след това с колата, което предстои да се случи , не го разкарат от кварирата вече не знам какво трябва да направи за да е аут!
Аз знам, аз знам  Joy.
Стела за какво я изгониха... за неморално поведение. Първия път прави секс в леглото на Боби, вторият път защото се секси с бащата на Теодора. Значи и Коки трябва да направи нещо подобно. Предлагам да се секси с леля Мария /тъкмо сега е в София/ в леглото на Бобката и изгонването му е сигурно  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт