Бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 80 451
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Оставяла съм и така си втасвам понякога през нощта лятото  Peace

Естествено, не мога да ти гарантирам 100% успех, но ще втаса.

Обикновено аз го втасвам в хладилника тестото, после го премесвам и пак му давам време да втаса и тогава го пека.

Но например милинки вечер слагам готови в хладилник да втасат и сутринта са надути и директно пека.

Ако е за вас и не държиш толкова на представителен резултат - давай смело  Simple Smile

Моля ви, пишете ми за домашния оцет отзиви, че ми е важно!!! bouquet

# 106
Неее, за пред хора е !:) Разбрали сме се какво да донесе всеки, и друг път съм правила тутманик и тук си умират всички за него, та веднага си го поръчаха...
Хмм, освен наистина просто да се прибера по рано, а това с милинките мога да го пробвам направо вечерта за сутринта за закуска в събота! Simple Smile
Благодаря!

# 107
Купих си чиа, и много искам да направя десерта, който преди имаше в асортимента на Хепи. Моля ако някой знае рецептатата да ми я даде, или ако има друга подобна да я сподели, благодаря bouquet

# 108
Клавия,
Моят свекър си прави туршиите и краставичките само с домашен ябълков оцет. до сега не сме имали фал, но все пак си има разлика от оцет до оцет, особено щом е домашен!
Мога от опит да кажа, че с оцетозаместващите продукти всичко е пълен провал, но с домашния - до сега сме били ок.  Peace

# 109
Цитат
Моля ви, пишете ми за домашния оцет отзиви, че ми е важно!!!

Аз имам един несполучлив опит с домашен оцет за кисели краставички и повече не бих пробвала. Нека и другите кажат, но при мен не се получиха нещата. Краставичките станаха меки и имаха странен дъх ..

# 110
Купих си чиа, и много искам да направя десерта, който преди имаше в асортимента на Хепи. Моля ако някой знае рецептатата да ми я даде, или ако има друга подобна да я сподели, благодаря bouquet

Можеш ли да опишеш десерта  Peace

# 111
  • Пловдив
 bouquet
изпуснах ви!

Ако посваря св.джолан в тендж. под налягане и после само да запека newsm78 Че нямам време за повече...

# 112

Беше в едни симпатични бурканчета - нещо като чиа с мляко или крем /бял/ и съответно с карамел, с мед,  с ягоди, с мента и подобни. Вкусът беше лек и много деликатен, фин и сладък, разкош Crazy

# 113

Беше в едни симпатични бурканчета - нещо като чиа с мляко или крем /бял/ и съответно с карамел, с мед,  с ягоди, с мента и подобни. Вкусът беше лек и много деликатен, фин и сладък, разкош Crazy

Предполагам, че можеш да използваш тази рецепта поне като съотношение на количеството течност и чия за получаване на пудинг: http://www.supichka.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0% … D0%BE%D0%B4%D0%B8

# 114
  • София
...........................

......................... и като го замеся, дали ще ми остане време да втаса и да го изпека... Дали ще стане ако го замеся на сутринта и го сложа в тавата, да си втасва до към обед, докато се прибера,няма ли да е прекалено много време?
Замеси го сутринта, остави го на спокойствие в хладилник и после когато се прибереш  спокойно го довърши. Няма никакъв проблем.

# 115
  • София
bouquet
изпуснах ви!

Ако посваря св.джолан в тендж. под налягане и после само да запека newsm78 Че нямам време за повече...
Можеш, спокойно.

# 116
Неее, за пред хора е !:) Разбрали сме се какво да донесе всеки, и друг път съм правила тутманик и тук си умират всички за него, та веднага си го поръчаха...
Хмм, освен наистина просто да се прибера по рано, а това с милинките мога да го пробвам направо вечерта за сутринта за закуска в събота! Simple Smile
Благодаря!
Мамче, аз така процедирам когао ще ми трябва сутрин: вечер по-късно меся, направо оформям и оставям в хладилника. До сутринта (обичайно към 5 и нещо  Laughing ) е втасал както си трябва и слагам да се пече Simple Smile Така че и в твоя случай защо не, както е предложила Марчева Peace

# 117
Хмммм- добре, добре, ще пробвам, че наистина не ми се тича след  работа всичко накуп. Работата ми е такава, че все не знам кога точно мога да приключа, и щеше да ми е голям стрес да ми е по часовник всичко.
То моя човек си ми каза че сама съм си виновна, че все не мога да откажа да сготвя нещо като ме помолят, каквото и а де то, и после припкам като за световно, понеже съм се съгласила веднага без да размисля имам ли време.. Joy Но в крайна сметка начини има винаги, както и Бг-Мама, дето да си питам за съвет! Simple Smile

# 118

Моля ви, пишете ми за домашния оцет отзиви, че ми е важно!!! bouquet

хпеди правех и туршия, и краставичките с него,  нямаше си проблеми с продуктите, но в последните години не ни стига и го смесвам с купем.

# 119
Значи надделяват мненията, че няма проблем  Simple Smile

Оцетът е хубав на вкус, приятен - ползвам го спокойно за салати  Peace

Общи условия

Активация на акаунт