Знаете ли кого видях?! - тема 29

• 199 807
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Любо Нейков вчера, в един хотел бяхме.
И той трябва да отслабне, както го постигна Руслан Мъйнов.

# 46
Любо Нейков вчера, в един хотел бяхме.
И той трябва да отслабне, както го постигна Руслан Мъйнов.
Руслан май е с пръстен на стомаха

# 47
Serge Devant във Варна, много хубав..
Shocked къде по-точно
В морската, имаше и участие вечерта за джулая, та като разбрах къде ще е се присъединих и отидох да се щракна с него. Много учтиво се държа и чао ми каза като си тръгваше даже.. Laughing

# 48
Някаква дето е женена за др Енчев (не й знам името) в Ринг мол. Нечувано грозна е. Чудя се мъжа й не може ли да я очовечи или това си е негов резултат.  Но е по-страшна от вампир!
Имам подобни наблюдения на живо върху същата дама;

# 49
Някаква дето е женена за др Енчев (не й знам името) в Ринг мол. Нечувано грозна е. Чудя се мъжа й не може ли да я очовечи или това си е негов резултат.  Но е по-страшна от вампир!
Имам подобни наблюдения на живо върху същата дама;

Ако е тази: https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&s … =1467781737331008 е Теди Велинова, която винаги ми е била много, много плашеща..

# 50
  • Berlin
Е, сега, плашеща. Нищо й няма, на живо изглежда по-нормално даже. Един път съм я виждала само, но никак не се изплаших.

# 51
Руслан е казвал, че е на Зоната (диета), за пръстен не е споменавал (но може пък да е искал да остане в тайна... знам ли го). Много се радвам, че отслабна той, както и да го е направил, симпатичен ми е.
А за Любо Нейков ми е направо жал, от гуша и корем, направо се е обезформил и не че толкова кг са важни, но здравето преди всичко. Защо трябва да чакаш да се появят сериозните проблеми, за да вземеш мерки, когао може и да е късно. Пари има, явно воля не му достига.

# 52
Руслан е на Зоната да, многократно е споделял, чувствал се като момченце, а и изглеждаше така, скоро го гледах в постановка  Peace

# 53
  • София
Е, сега, плашеща. Нищо й няма, на живо изглежда по-нормално даже. Един път съм я виждала само, но никак не се изплаших.
Подкрепям Peace
Доста често я виждам, на живо и без грим или с лек такъв изглежда доста по-добре отколкото на снимки.
Не твърдя, че е красавица, ама чак пък плашеща...

Преди няколко дни Райна, циганее ми.

Нели Атанасова без грам грим, за годините си изглежда доста добре в лице, тялото въобще не го коментирам- перфектна.

И двете в мол Сердика.

# 54
  • out of space
Део и Рафи пред офиса. Първия се качи на тъмно синьо БМВ комби, вторият отпраши в бял джип Нисан с бургаска регистрация.

# 55
Христо Иванов, бившият министър на правосъдието. Има впечатляващ корем на живо Simple Smile, иначе на мен ми е симпатяга някакъв, беше в добро настроение.

# 56
Силва Зурлева,днес рано сутринта,на Ангел Кънчев,сама си управляваше БМВ-то. Peace

# 57
Вчера видях Ася Методиева. На екран никога не ми е правила кой знае какво впечатление, но на живо си изглежда съвсем нормално.

# 58
Вчера видях Ася Методиева. На екран никога не ми е правила кой знае какво впечатление, но на живо си изглежда съвсем нормално.
Коя е тя?

# 59
Водеше сутрешния блок по БНТ

Общи условия

Активация на акаунт