Парфюмни размисли и страсти - 199

• 125 606
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Потвърждавам казаното от Уолтър за Nautica Voyage. Преди издържаше повече, но вече не е така. Трябва да се поливаш, за да се задържи някой друг час на теб.

Nautica Voyage е парфюм,с който особено ако се ползва често имаш задължително т.н. olfactory fatigue , или с думи прости супер бързо се свиква с аромата и спираш да го усещаш на себе си,но останалите около теб го усещат.Същото ми се случва в голяма степен с Aventus - ако го ползвам повече от веднъж седмично на 3-я час абсолютно нищо не усещам,но в същия момент съм получавал комплименти 5-6 часа след задължителните 5-6 пръскания.

Моля, за бързо мнение за Oudmazing Montale. Hug bouquet

МНОГО ми се искаше да мога да ти отговоря,но за съжаление не мога  Crossing Arms . Oudmazing беше до съвсем скоро с временен ексклузивитет за продажба само във Франция и Русия.
В Щатите питах в Osswald и Twisted Lily , и ми казаха,че е поръчан и всеки момент го чакат,но все още го нямаха...дори и семпли.
МНОГО ми е любопитен този парфюм,и имам усещането,че супер ще ми хареса.
Явно екслузивитета е паднал вече-сега погледнах,че на няколко места вече се продава извън сайта, и се надявам да се докопам до него възможно по-скоро.Ще гледам мостра да си намеря.

jully m Явно работиш за марката,или за вносителите.В поста ти има МНОГО неверни неща , но ще излизам и нямам време в момента да ти отговоря.Ще го направя тези дни.

На теб може да ти е било забавно,но мен ме заболя стомаха направо от това как се опитваш да ми обясниш какво е ниш , а особено това

Относно това, как се продават нишови парфюми ще предам на вносителите , които също познавам , ценните ти напътствия, пък знае ли човек – може да вземат да те послушат smile3521

Нямаш никаква идея с какво се занимавам,и дали хляба,които си слагам на масата не е свързан по една,или друга степен с парфюмерийния бизнес извън страната,който е на светлинни години от този в Бг и региона.
Излизам СИЛНО развеселен от менторския тон в поста ти.Хубава вечер. Peace

Нови 3 аромата , с които забравих да се похваля-не си бях купувал нищо ново от 2 месеца , и реших да зарадвам себе си с :

Парфюм за вечерта :

# 316
Утре ще го пробвам Уолтър, заедно с другите летни Монтали надявам се и ще споделя.
Днес доста се почудих да го взема насляпо, но Монтал на сляпо не вземам, та ако ще не един, не есклузивен, а златен да е и предпочетах да изчакам да го пробвам утре.
Казаха ми, че е разкош!

# 317
Изпробвах я тази „Слънчева орхидея” - стоеше си най-незабелязано на рафтчето на Том Форд. Само моя милост се мотаеше пред него в опит да предизвикам интерес и сред съпружеското тяло. Уви, коментарите ми бяха посрещнати с неприкрито недоверие, което се увеличи многократно след изпробването на парфюма  като знак на добра воля.
Том Форд, ако някога е успявал да ми каже нещо, е било от времето на „Гучи” и „Ню” на Ив Сен Лоран, т.е. говорел ми е чрез други имена, поддадох се и аз на „Черната орхидея”, която политически некоректно разнасям при почти 100 % влажност и температури по-близки до 40 градуса, отколкото до 30 (жертви все още няма, официално поне минават за такива в резултат на горещините).
Не разбрах, какво й е слънчевото на тази „Орхидея”, освен, че задушливостта й може да конкурира с температурите навън (и все пак, пробвах я провечер, дори не на обяд). За съжаление, трайността й от повече от три часа ми се стори безкрайна и не успях да я покрия с всичко останало, а дори по изключение не бях си сложила „Черната” ѝ сестра. Скучен и монотонен аромат, който малко преди да изчезне, ми показа една прилична ванилия, която вероятно трябваше да спаси положението.

# 318
  • София
jully m Явно работиш за марката,или за вносителите.В поста ти има МНОГО неверни неща , но ще излизам и нямам време в момента да ти отговоря.Ще го направя тези дни.

На теб може да ти е било забавно,но мен ме заболя стомаха направо от това как се опитваш да ми обясниш какво е ниш , а особено това

Относно това, как се продават нишови парфюми ще предам на вносителите , които също познавам , ценните ти напътствия, пък знае ли човек – може да вземат да те послушат smile3521

Нямаш никаква идея с какво се занимавам,и дали хляба,които си слагам на масата не е свързан по една,или друга степен с парфюмерийния бизнес извън страната,който е на светлинни години от този в Бг и региона.
Излизам СИЛНО развеселен от менторския тон в поста ти.Хубава вечер. Peace
Прекрасна вечер WaltherP99  Simple Smile
Мога само да се радвам за това, с което се занимаваш Simple Smile
И не е нужно да работя за някой, за да знам неща, които ти не знаеш, но щом държиш последната дума да е твоята  -  нека бъде така  Laughing
С усмивка и без повече да се напъвам да ти противореча - ти я давам Joy Joy Joy  , макар че едва ли ще те прочета...
"Менторският"  ми тон може би е в твоите възприятия, защото не ме гони манията, че съм нещо повече от всички тук!
С това приключвам и се извинявам за този спам,  предполагам досаден за всички! И ще помоля модератор, ако счита за нужно да замете тези "приятелски словесни атаки"

# 319
jully m с най-добри намерения казвам, че начина по-който се изразяваш би отблъснал много хора, да пробват или да изяват намерение за пробване на споменаваната от теб марка.
 Peace
За да не е спам, днес пробвах Soleil orchid .
Отидох с намерение да си го купя, но с тестването така ме наболя главата, че ми стана лошо. Парфюмът е хубав, просто усещам нещо, което не ми се нрави. Случвало ми се е и с няколко други парфюма.  Rolling Eyes Shocked Благодаря на всички, които споделят по темата.

# 320
Това е личен спор (между тях двамата), не бива да си го изкарваме на парфюмите. Марката я споменава не само тя. Просто и двамата разполагат с информация повече от другите и го приемат лично.

# 321
  • София
Аз пък изобщо не съм се почувствала отблъсната от това, което разказва jully m. Дори напротив - радвам се да се запозная с неща от кухнята на един прохождащ пред очите ни бранд и всичко ми е много интересно. И понеже познавам jully m лично, знам, че тя е културен, сдържан и интелигентен човек, което е видно и от поведението й и в темата, впрочем.
(така и така си стана спам, поне да си кажа)  Mr. Green

# 322
Нямам намерение да спороя. На мен така или иначе ми харесват някои от тях  Peace Hug

# 323
  • София
jully m с най-добри намерения казвам, че начина по-който се изразяваш би отблъснал много хора, да пробват или да изяват намерение за пробване на споменаваната от теб марка.
 Peace
За да не е спам, днес пробвах Soleil orchid .
Отидох с намерение да си го купя, но с тестването така ме наболя главата, че ми стана лошо. Парфюмът е хубав, просто усещам нещо, което не ми се нрави. Случвало ми се е и с няколко други парфюма.  Rolling Eyes Shocked Благодаря на всички, които споделят по темата.
СМ благодря ти за сподленото впечатление, оценявам го   bouquet
Относно споменаваната марка- не агитирам никой с нищо, а отговорите ми са в резон на това, което чета  Peace
Не съм си позволила да обидя никой!!! А всеки има неговото си право да тълкува даден пост както го разбира! Аз предпочитам да бъда себе си!

# 324
Аз пък изобщо не съм се почувствала отблъсната от това, което разказва jully m. Дори напротив - радвам се да се запозная с неща от кухнята на един прохождащ пред очите ни бранд и всичко ми е много интересно. И понеже познавам jully m лично, знам, че тя е културен, сдържан и интелигентен човек, което е видно и от поведението й и в темата, впрочем.
(така и така си стана спам, поне да си кажа)  Mr. Green
Подкрепям напълно.  Peace
Аз също познавам дамата. Heart Eyes
Супер запленена съм от бранда и откакто вече писах, Ковачева ми спомена за него преди 10-тина дни изчетох всичко, което намерих за него. Интересувам се от всякаква информация от кухнята или не и най-вече нямам търпение да пробвам парфюмите. Хубавите мнения, сравненията на техни парфюми с някои парфюми на Насомато ме насочват, че ще открия нова любов- бранд и това ме вълнува, а мен в последните години рядко ме вълнуват парфюмни неща.
Пишете моля, подробно за парфюмите, които познавате, дайте описания и аз като ги пробвам също ще го направя, надявам се много скоро.

# 325
  • някъде под слънцето...
Не виждам как поста на juliy m, би повлиял на интереса към даден парфюмен бранд.
juliy m, не приемай постовете на Walther999 лично.Глобалността на  информация с която разполага, понякога води до неточности в детайлите.
На мен също преди време набързо ми обясни системата на функциониране на изчезващи веме малки семейни парфюмерии в Испания и казуса продават ли се в тях винтижи или не...

Последна редакция: сб, 16 юли 2016, 08:01 от sl

# 326
  • Бургас
Дени,благодаря ти за отговора и за съвета, Heart Eyes bouquet Hug непременно ще търся проба. Hug

# 327
Това е личен спор (между тях двамата), не бива да си го изкарваме на парфюмите. Марката я споменава не само тя. Просто и двамата разполагат с информация повече от другите и го приемат лично.
След като спора е личен да си го пренесат на лични съобщения. Всички тук сме запознати с нишовите аромати не е нужно да ни се дообяснява ooooh!

# 328
След като спора е личен да си го пренесат на лични съобщения. Всички тук сме запознати с нишовите аромати не е нужно да ни се дообяснява ooooh!
Напротив, според мен идеята е,че далеч не сме запознати.
В случая, не бих насърчила писането на лични съобщения, защото, като се отсеят някои моменти, остава информацията.

Честно казано, отдавна  съм спряла да вземам насериозно, дали ще бъда възприемана като поредния невежа от хора, за които  дори употребата на пълен член в българския език е мистерия.
Всяка тема във форума, рано или късно, си има своите бури в чаша вода, аз продължавам да следя тази заради моите увлечения и информацията, която ми е нужна bouquet

# 329
Проблемът тук е в стила на писане: и двамата са информирани, но нещо в предаването на информацията куца. Особено на фона на такива виртуози в описанията като Ковачева, Йоан Владимир и др.

Общи условия

Активация на акаунт