Звездни компромати- 291 част

• 122 565
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Нищо ѝ няма на Дара, просто на мен ми изглежда по-отракана от останалите деца в компанията. Peace

Може би защото е малка, нищо че се прави на голяма, имаше безумни изказвания в Черешката снощи. Най-фрапантното беше от рода на "Предпочитам татко ми да е починал, отколкото с майка ми да са разведени".

Това го чух снощи минавайки покрай телевизора, но понеже в темата за Черешката никой не го спомена ( а там разкостват всяка дума), реших че ми се е сторило.

Заради малкото момче на Йоко(приятелка на двама сина ми го похвали това дете) днес изгледах предаването. Та я слушах и Дара, която каза, че й е по- лесно да казва, че баща й е починал, отколкото че е разведен с майка й. Въпреки че ако беше жив, най- вероятно с майка й да са се развели отдавна.

# 196
# 197
Погледнах профила, ами някакви детски му работи, не вярвам да е нещо различно от платоническа любов.
На тази възраст какво друго да е? А и момчето някакво хлапе с младежки пъпки.
За мен това е много по-нормално, отколкото да стане на 16 и да ходи с 25 годишен, примерно.
Самочувствието ѝ е в повече, от там дразни, но то явно някой ѝ го подхранва.

# 198
Момиченцето има жабешкото излъчване на майка си,дано като поотрасне не е толкова самовлюбено и самонадеяно,като цяло и двете са ми антипатични.

# 199
Склонна съм да вярвам и че не е само платоническа любов. Имаше доста теми във форума от бременни или желаещи бебе тинейджърки на около 15-16  с няколкогодишен опит в секса. Така, че не би ме учудило отраканата Дара да е напреднала и в тази сфера Rolling Eyes

# 200
http://www.missbloom.bg/zvezdi/goreshti-novini/krisko-vleze-po-s … hnost-v-bolnitsa/
Криско влязъл в болница по спешност ден след раздялата си с Ася.

Не видях да сте го пускали. Имаше пост, но за раздялата им, не за инцидента.

# 201
  • София
Момиченцето има жабешкото излъчване на майка си,дано като поотрасне не е толкова самовлюбено и самонадеяно,като цяло и двете са ми антипатични.
Колко грозно изказване. Нямате спирачки.

# 202
  • София
Клюкита, моля ви, нека не коментираме децата  bouquet
Как се 'вика' модератор да трие коментари.

# 203
Склонна съм да вярвам и че не е само платоническа любов. Имаше доста теми във форума от бременни или желаещи бебе тинейджърки на около 15-16  с няколкогодишен опит в секса. Така, че не би ме учудило отраканата Дара да е напреднала и в тази сфера Rolling Eyes
И циганките раждат на 12, но това не означава, че всички сме застрашени щерките да ни "обабят" на тази възраст.

И аз разгледах, нищо скандално не видях. Момичето е прието в НГДЕК, явно не си губи времето само по гаджета.

# 204
# 205
Няма да лежи, на пробация ще е. Peace

# 206
Аман от Том Харди и сестрите Хадид 😅

+1 Mr. Green

# 207
  • Rock & Roll feeling ...
И на мен тази Дара ми е леко непрятна, претенциозна, мрънкаща и грубовата до липса на възпитание.
+1 .
И все пак зад всичко това,за мен прозира една неудовлетвореност и нещастие.
И не визирам случилото с баща й.

# 208
Склонна съм да вярвам и че не е само платоническа любов. Имаше доста теми във форума от бременни или желаещи бебе тинейджърки на около 15-16  с няколкогодишен опит в секса. Така, че не би ме учудило отраканата Дара да е напреднала и в тази сфера Rolling Eyes
И циганките раждат на 12, но това не означава, че всички сме застрашени щерките да ни "обабят" на тази възраст.

И аз разгледах, нищо скандално не видях. Момичето е прието в НГДЕК, явно не си губи времето само по гаджета.

Не казах това. Имах предвид, че днешните тинейджъри започват по-рано да да водят полов живот. Не, че всички тръгват да раждат на 15. Peace

# 209
Колко грозно изказване. Нямате спирачки.

Да,преекспонирано е,но това ми е усещането и за двете.Напъни безкрайни

Общи условия

Активация на акаунт