Звездни компромати- 291 част

• 122 562
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Но ми е интересно кърпите и другия багаж жена му ли носи, че той нарамил само един пояс?!?  Laughing
Щото като се знам ние как тръгваме на плаж...  Mr. Green
Може и без друг багаж, ако си на ол инклузив някъде  Wink  Даваш карта и на входа на плажа ти дават хавлии, а храна и питиета има навсякъде. Та и ние само с пояс вървим и кофичка евентуално  Peace

# 181
Но ми е интересно кърпите и другия багаж жена му ли носи, че той нарамил само един пояс?!?  Laughing
Щото като се знам ние как тръгваме на плаж...  Mr. Green
Може и без друг багаж, ако си на ол инклузив някъде  Wink  Даваш карта и на входа на плажа ти дават хавлии, а храна и питиета има навсякъде. Та и ние само с пояс вървим и кофичка евентуално  Peace
Ами почти съм сигурна, че са на ОИ, но пък ние носим играчки, пояси, резервни бански и т.н. Много неща за приятен престой... малко на шега го казах за Бербатов, разбира се.  Peace

# 182
Вижте сега... Много по-разбираемо е да дрънкаш глупости на 14, вместо на 40.
Освен това и моят 13 годишен си има гадже от неделя  Mr. Green Понеже мадамата му пише от сутрин до вечер, той получи страхова невроза и се крие вече трети ден, като лъже, че е на село (ние нямаме село).

# 183
  • До морето
Нищо ѝ няма на Дара, просто на мен ми изглежда по-отракана от останалите деца в компанията. Peace

Може би защото е малка, нищо че се прави на голяма, имаше безумни изказвания в Черешката снощи. Най-фрапантното беше от рода на "Предпочитам татко ми да е починал, отколкото с майка ми да са разведени".

Това го чух снощи минавайки покрай телевизора, но понеже в темата за Черешката никой не го спомена ( а там разкостват всяка дума), реших че ми се е сторило.

# 184
  • София
Освен това и моят 13 годишен си има гадже от неделя  Mr. Green Понеже мадамата му пише от сутрин до вечер, той получи страхова невроза и се крие вече трети ден, като лъже, че е на село (ние нямаме село).
При въпросното момиче не е като при сина ти.  Grinning
За справка - профилът й във фейсбук.

# 185
  • Пловдив
При въпросното момиче не е като при сина ти.  Grinning
За справка - профилът й във фейсбук.
Дай де!

# 186
  • София
Янтре, снощи съвсем случайно попаднах на профила й. Хич не го знам как се води. Ако друг може, нека го даде.

# 187
# 188
  • София
Нищо ѝ няма на Дара, просто на мен ми изглежда по-отракана от останалите деца в компанията. Peace
Как няма да е отракана като от година и нещо се е обзавела с гадже.
Може би защото е малка, нищо че се прави на голяма, имаше безумни изказвания в Черешката снощи. Най-фрапантното беше от рода на "Предпочитам татко ми да е починал, отколкото с майка ми да са разведени".

Е как така гадже?! Тя сега май завърши 7 клас. Някаква платонична история или ...  Embarassed

# 189
  • София
Николета сигурно по навик подава дупе, когато е легнала по корем.
Снимката на Мира и сина й е много хубава.  Heart Eyes

Leya, аз с очите си го видях. И са едни обяснения в любов, ум да ти зайде.  Mr. Green

# 190
  • DE
Мира Добре е доста неприятна жена.

Азис на какво е принц  newsm78

# 191
  • София
Азис на какво е принц  newsm78

Сигурно на - Kleta maika Balgaria  hahaha

# 192
  • Вестерос
Каза, че си има гадже от година и нещо, даже се учуди, че другите нямат

# 193
  • София
Ясно. За мен е шокиращо това! 13 годишна е Екимовата щерка ..  Confused
Сега погледнах - на 25 юни е навършила 14 години, но все тая.

# 194
Мира Добре е доста неприятна жена.
Този уикенд я загледах по ТВ, някой пластичен хирург си е оставил пръстчетата по нея.
Едно време беше хубава.

Общи условия

Активация на акаунт