Все тая, всеки си преценява, решава и т.н. Аз лично не бих тръгнала да раждам от човек, с който има вероятност да се разделя, още повече да ми е трето дете и то на тази възраст. 
. Повечето даже вече и не пушат. Та въобще нямам твоите наблюдения - изнервени и отегчени жени съм виждала и на 20, и на 30, и на 40.Аз съм на 40 сега, децата ми пораснаха, но свекърва ми още работи и ще работи вероятно и след като се пенсионира, докато може. Това какво отношение има към казуса?
П.П. Моите не са оставяни на баби и дядовци въобще, но това не го смятам за повод за гордост. Въпрос на избор и стечение на обстоятелства.
П.П. И в малките населени места вече не се женят рано мъжете. Дори сред помаците, за които допреди десетина години по-ранният брак беше норма. Всъщност по селата и малките градчета от селски тип рядко остават млади хора, освен съвсем безперспективните.
Мне мила, не съм ги питала...Но знам, защото едно време играехме заедно по площадките и те бяха големите каки, някои с 5-6 до 8 години по - големи от мен. А и да - в разговорите покрай децата се разбира кой на колко е, не е философия.
Аз споделих моите впечатления от тези дами. За сметка на дамите на моята възраст, които си тичат след децата на площадката, ритат топка с тях и така нататък, повярвай - те чоплят семки....
Явно само около мен са такива...
Съгласна, че не е добре хич да не се оставят децата, просто при нас такова е положението, че не можем повече от веднъж месечно...