Най-неприятен език

• 32 403
  • 237
  •   1
Отговори
# 15
Аз пък много харесвам френски, руски, турски, албански, арабски и всички останали езици по света, които съм чувала. Мразя е много силна дума. Не мога да мразя език, но единствено не ми харесва китайски-чжън, зън, чън. Направо се чудя как се разбират тези хора...и често звучи все едно се карат.

# 16
Не ми звучат добре-арабски, китайски, немски,унгарски
Харесвам как звучат-португалски, италиански, испански, албански /опреличавам го на нещо средно между турски и италиански/, гръцки

Руския и френския са ми прекалено меки и лигави

# 17
Френски не харесвам, хваща ме скомен от Р-то и начина на изговаряне на съскавите и шушкавите съгласни. Но ако отида във Франция, убедена съм, че ще започне да ми харесва.

А албанският го харесвам страшно, макар да знам само 5-6 думи, мога с часове да го слушам.

# 18
китайски-чжън, зън, чън. Направо се чудя как се разбират тези хора...

Нещо по темата.

# 19
Забравих да спомена френският, който ми е лигав и префърцунен. И съм чувала, че е доста труден.

Може и да съм чувала албански, но не се сещам как звучи.

# 20
Аз много харесвам:италианския,хинди,английски и френския.
Най-неприятните са ми:немския (учих го 1 година) и арабския

# 21
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Чешкият не ми е любим, но като се налага, ползвам си го Laughing
Ориенталските езици също не ме влекат.

# 22
  • София
Направо си представям колко литра плюнка ще изплюете, ако чуете французин или турчин да кажат, че мразят звученето на родния ви български език.  Laughing

# 23
  • out of space
Френският- звучи ми все едно някой повръща.
Японският- имам чувството, че вечно се карат.

Немският ми е любим- много ми харесва звученето, за съжаление не можах да го науча.

# 24
  • някъде
Турски и виетнамски  ooooh!

# 25
  • София
Не понасям немски, унгарски и португалски. Френски също трудно издържам, въпреки че съм го учила 2 години.

Обожавам английски, арабски и гръцки  Heart Eyes

# 26
Нямам непоносимост към нито един език. По-скоро са ми любопити и искам да науча нещо, а не съм от хората, на които им се отдават.

# 27
  • Ямбол
Цигански и скандинавските са ми неприятни. Турският и арабските са ми добре. Френският отива в графа малко поносим.
В последно време не мога да понасям северния и по-скоро шопския диалект.

# 28
  • София
Не бих казала, че има език, който мразя. Но не съм и чувала всички езици Simple Smile
На мен например азербайджанският език ми е интересен като звучене  Laughing Не бих го учила обаче.

# 29
Турски, арабски и може би всички мюсюлмански езици + немски.

Общи условия

Активация на акаунт