Няма радост по-голяма, ЮЛЧЕ да се гушка в мама

• 61 244
  • 695
  •   1
Отговори
# 660
Всеки път и аз питам докторката за това забелване, тя все ми казва - рано е. От майки пък чух наскоро, че не на всяко дете се налагало  newsm78, като не разбирам нищо от момченца
mishletoooo89 как го разбраха това за топчетата, видимо има ли разлика примерно в размера?
Да се оплача цяла седмица почти като заспеше в 23.00 та до 5.00 с едно примрънкване към 3 и давах биба и готово, но снощи....взе ми тока, то не стига че през деня двамата с кака му ме изтормозиха, щях да скачам вече през терасата  #Crazy ами и нощта беше.... абе луда работа, не съм се чувствала толкова изтощена откакто се роди

# 661
Има разлика в размера,но то при повечето мъже е така и нз въобще дали е правилно да се оперира,но има време ще го мислим,а за забелването от лекар,хирурга каза че се пръска с обезболяващо и не усеща нищо.

# 662
Има разлика в размера,но то при повечето мъже е така и нз въобще дали е правилно да се оперира,но има време ще го мислим,а за забелването от лекар,хирурга каза че се пръска с обезболяващо и не усеща нищо.
При какъв специалист го води за пишлето да види?И аз сега имам момченце и искам да го заведа да го прегледа дали всичко е наред.

# 663
  • София - Варна
На сина си не съм забелила нищо още, а е на 2 год. И 9 медеца. Не съм забелвала. Забелвам колкото да се почисти пишлето, а напослефък и това не правя. Мисля, че трябва по ест път да станат нещата. Освен ако детето няма някакви урологични проблеми, които налагат забелване. Истинската фимоза се алучва мн рядко и това със забелването реално е остаряла практика.

# 664
Водих го на хирург имахме препоръка в епикризата

# 665
И Евгени тази нощ беше по-неспокоен. Една лекарка казала, че вторият месец най-много плачели, че тогава по принцип в природата се отбивали бебетата. Не знам дали е вярно. Пишлето го почиствам всеки ден с физиологичен разтвор. Вече от този месец и забелвам след баня по малко. Не виждам някаква разлика в тестисите.

# 666
  • София - Варна
Аз се обърках с терминологията. Исках да кажа, че не съм го водула на док, за а го дръпват отведнъж пишлето и да се приключи със Абелването. Не съм и забелвала с цел да намалявам физиологичната фимоза, тъй като тя е нормално и ест нещо и има причина да е там. Забелвала съм колкото да почиствам малко главичката и толкоз.

# 667
Аз може ли да питам мамите, чиито дечица спят повече през нощта, дали сте на кърма или на АМ?
Моята е само на кърма и през нощта яде в 1, 4  и в 7 сутринта вече си се буди. Не се оплаквам от самото ядене, то е за 15-20 мин, но много често след това се ококорва, после я приспивам по 20-30 мин поне и се получава така, че като се събудя будувам по час-час и половина. Реално спя на 2-3 пъти по 1,5-2 ч и това ме разбива. Досега стисках зъби и си викам, че имам бебе и трябва да се примиря, но взех да се чудя вече, особено като слушам разни познати, които твърдят, че докато са кърмели децата си са заспивали все на гърда.

# 668
devoi4eto, аз храня малкия с АМ, но при мен е същото: преобуване, хранене, кокорене, мрънкане, приспиване...и до следващия цикъл останали час и половина - два. Аз свикнах, по някой път придремвам късния следобед, но по принцип не мога да спя през деня и така...

# 669
Pippa,
Потърси инфо за пенестите акита при кърмено бебе. В нета съм срещала инфо, но не помня дали беше свързано с приемането на повече предно мляко, или с лактозата.

# 670
Днес имаме тежък ден от както се е събудил сутринта до сега-18 часа, е дремнал общо час, пробвах всичко и той беше ужасно уморен и плачеше, но не заспиваше. Сега най-после заспа, дано поне вечерта да е по-лека. За забелването тука в Австрия, казват изобщо да не се пипа пишлето, че това забелване ставало от самосебе си, докато детето стане тинейджър и аз незнам вече как да постъпя. Хич не ми харесва идеята да забелвам. Това е някаква тема табу, едва когато забременях чух, че изобщо се прави такова нещо.

# 671
И моят веднъж спа общо час и половина за 12 часа през деня Simple Smile Аз кърмя и давам АМ, когато се разплаче от глад. Нощем само кърмя и от две седмици някъде се буди по-често нощем. Може би защото през деня колкото пъти потърси гърда, толкова му и давам. Не знам ...

# 672
  • София - Варна
Моята не спи през деня повече от 2 часа общо. Това, разбирайте, от 10 сутрин до 10 вечер, грубо казано.
При нас обаче го има и факторът Батко, заради който тя допълнително не може да заспи, тъй като той не и предоставя тази възможност.
Нощем се буди 2 пъти. Имам 3 пъти сън от по 2 часа на серия сън средно като се започне от 12 през нощта до 9-10 сутринта и 2 пъти будуване по около час, час и нещо.

# 673
За забелването нашата педиатърка каза след третия месец. Колики имаме вече много рядко, но за сметка на това са му доста силнички. Относно храненето Алекс е на 54 дни и сам си махна нощното хранене и много рядко се буди към 3 да хапва.

# 674
  • Варна
Ние също не спим повече от 2,3 часа през деня. Това е откакто стана на месец. За сметка на това спим през нощта ( тя де, не аз  Laughing ) . Храним се последно в около 22,23,24 и после зависи кога е заспала,спейки започва да сумти и да се мята в леглото и да си смуче юмручетата . Взимам да храня. Засмуква зърното от въздуха без да си отвори очите и суче 5,10 мин. Слагам я в леглото когато спре и в 5 сутринта като по часовник ни хващат коликите. Тя спи ,но се свива,пъшка и ръмжи. И аз спя или по-скоро се мъча. Пак давам гърда ,пак малко суче. Следващото ни хранене,което вече е пълноценно е 7,8 сутринта и денят започва. Докато се обърна станало следобед.Само на кърма сме.
 Не знам при вас как е,но на мен вече ми се губят моменти. Живота ми е като дежавю. Забранявам имена на хора и кой ден,какво се е случило. Често се чудя дали се е случило изобщо или съм сънувала  Joy
 Относно пенестите акита и аз бях чела това за кърмата, но попитах двама педиатри и казаха, че при нас е от коликите. Коремчето много се надува и става като барабанче. Когато й преслушват коремчето ми казват да не се притеснявам ако акото е пенесто , зелено или със слуз. В началото много се шашках.
 Иначе вече сме големи. Не искаме само да лежим и ревем истерично докато не я вземе някой да я разхожда из къщи. Главата все е изправена,кокорим големи очи и всичко се гледа с интерес. Голям манипулатор взе да се оформя. И в количката ревем като сме на разходка, дерем се чак и като я взема на ръце почваме да оглеждаме всичко  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт