Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (12)

• 45 727
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
А избрала ли си с кой ще е  hahaha

# 121
Е, надявам се с мъж, дете и баба. Така мъж, дете и баба ще се гледат, а аз ще гледам себе си Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 122
Е, надявам се с мъж, дете и баба. Така мъж, дете и баба ще се гледат, а аз ще гледам себе си Mr. Green Mr. Green Mr. Green

newsm19    дано да е така както го мислиш, да не стане ,който си има дете да си го гледа  Mr. Green

Аз имам резервирана почивка за Октомври и август ще питам Сигридов на какво мнение е  Praynig

# 123
Бабата е финансово зависима, мъжът е емоционално зависим. Все някак ще ги преборя Mr. Green Mr. Green Mr. Green А най-хубавото е, че не могат една дума да си кажат, така че шанс за коалиция няма!

# 124
  • В градината...
Отиваме ние на море. Аз, ММ и с баба. И. няма и 3 месеца. Реве нон стоп та се къса. На морето, видиш ли, от прохладата, млъква и не можем да я познаем. Излизаме вечер на кръчма - бебе реве, баба яде и пие, мама и тати бавят бебе.

# 125
Отиваме ние на море. Аз, ММ и с баба. И. няма и 3 месеца. Реве нон стоп та се къса. На морето, видиш ли, от прохладата, млъква и не можем да я познаем. Излизаме вечер на кръчма - бебе реве, баба яде и пие, мама и тати бавят бебе.

Joy Joy Joy Не е за смях, но си го представих  направо като на филм  Laughing

# 126
Хахахахаха, милите Crazy

# 127
Гледам сте се заговорили за моята болна тема в момента  Confused Тази година няма да видя моето любимо моренце Cry Единственото нещо, което можеше за малко да ме изкара от депресията и с което се забаламосвах след неуспеха. Пък, ако ми се усмихне късмета и другото лято няма да го видя, ама за това ме е яд много, че по принуда седим и не може да мръднем никъде. Един път пропуснахме всички почивни дни и хубаво време май месец и накрая нулев резултат, ако не дай си боже и следващия път се получи така съвсем ще се чувствам многократно прецакана. Мрън  cry

# 128
Блинг, идвай и ти догодина. Тъкмо ще сме с две бебета тогава Laughing

# 129
Ааа със съвсем малко бебе не тръгвам по почивки. При най-голямото чудо ще е на 2-3 месеца Naughty От колкото години все се "заканвам", че всяко поредно лято няма да се ходи на почивка, щото видите ли трябва да съм бременна и все ми се разминава. И така уж плаша съдбата. Е, преди две години ми се получи, ама за кратко и после беше голяма радост, че въпреки загубената Б, можех да си щъкам цяло лято насам натам. Знам, че това са маловажни неща, обаче от вътре ми е  #Cussing out и съвсем изнервя положението. Единствено ме крепи новия опит. Обаче, ако пак не се получи наистина психически ще е трудно. Много е неприятно да си дал една кофа пари, да си затънал до гуша, да си се изчерпал финансово и емоционално и отгоре на всичко да нямаш възможност да се махнеш някъде дори за три дни и да си прочистиш мозъка.
Наскоро си горовихме с приятели, че е идейно да се вземе апартамент под наем за цялото лято и да си го менкаме. Та взимаме един такъв в някой от по-големите морски градове да има условия за малки деца и отиваме вкупом Mr. Green Ще си помагаме и гледаме бебета взаимно Sunglasses

Последна редакция: вт, 12 юли 2016, 16:50 от 💎Bling-a-ling💎

# 130
  • София
Кристиии, догодина аз ще дойда с тебе на морето.  Wink И аз само чакам да се роди жива и здрава бубата по термин и после почвам с букването Mr. Green

# 131
Ехааа, айде!

# 132
Блазе ви … никакво море няма да видя тази година и аз като Блингчето. Отписахме го, защото процедурите са ни по-важни и мисля, че няма да мога да се отпусна и да си почина. Даже и на басейн не смея да отида да не лепна някой бацил точно сега. На всичкото отгоре тази седмица по план-график мислех да сме в отпуска и да се махнем от София за няколко дни, но поради вярата ми, че ще правим опит си отложих отпуската. И сега – нито опит, нито отпуска. От два стола, на земята. От началото на годината имам само 3 дни болничен заради хистероскопията и нито ден отпуска. Направо вече съм като зомби.  Rage Rage Rage
Меденката, април миналата година започнах такава поредица от гинекологични прегледи /първо преди лапарото, после след лапарото, след Золадекса, контролни и т.н./, че към днешна дата свят ми се вие от посещения по АГ кабинети. На първия преглед при д-р Калчев през април тази година той обърна внимание и на формата на матката, показа ми някаква линия, която трябвало да бъде права, а не седловинна, каза че формата е както трябва. После при хистероскопията потвърди, че всичко ми е наред отвътре. На първия преглед ми съобщи, че имам два полипа и миома, нещо което никой преди това не ми бе казвал. Вариант 1 – да са се появили през март, защото февруари бях на преглед при опериралия ме АГ и той нищо такова не спомена. Вариант 2, който според мен е верния – техниката в Малинов е по-добра и доктора също. Така че смятам, че могат да се видят доста неща дори и при преглед. Доколкото знам септум също се вижда.

# 133
Водихме дребната във Велинград, когато беше на 2 месеца 😃 е, едната вечер се редувахме да вечеряме, но на другата успяхме да хапнем едновременно😃 първото й море беше на 9 месеца, второто - точно на годинка.... но тя от 5-ти месец си спинкаше  по цяла нощ 😃

# 134
Не знам как ще разсъждавам някой ден обаче за момента не мисля, че ще се навия да мъкна малко бебе по почивки. Към годинка по може. То не е и никаква почивка за никой. Особено като и детето е малко и не му остават спомени. Ако разбира се няма кой да помага и да го гледа няма друг изход. Но в случай, че има, по-добрият вариант е родителите да се откъснат за няколко дни, колкото и да им е трудно и да си починат.
Аз се изнервям, защото не е като да има някакви огромни и важни причини да не може да отидем някъде. Просто заради някакви глупости. Отделно, че вече няколко пъти правим опит и все в последния момент нещо се обърква. Направо имам чувството, че "съдбата" не ме пуска поради някаква причина. Този юли толкова да ми е любим и да го свързвам с лични празници и почивки, а седя и чакам да стане август. Поне да бяхме успяли да се вредим за втори опит Confused

Последна редакция: вт, 12 юли 2016, 16:50 от 💎Bling-a-ling💎

Общи условия

Активация на акаунт