ИЗМЕННИК НА РОДИНАТА /Vatan Haini/ - нов сериал с Халит Ергенч и Бергюзар Корел

• 92 538
  • 736
  •   1
Отговори
# 345

При гъркините пише, че са били на преглед- резултатите в Турция били отрицателни за рак на гърдата , но те искали Берг да се прегледа и в чужбина...не знам дали е вярно...

А, възможно е.

Аз съвсем забравих това.

То едно ли е тези дни.  ooooh! ooooh!

А веднага ги оплюха, че заминали на почивка. Идиоти.

Съжалявам, но тъй като скоро се завърнах  Wink  Laughing, правилно ли разбирам, че е имало опасения за Берг?

# 346

Съжалявам, но тъй като скоро се завърнах  Wink  Laughing, правилно ли разбирам, че е имало опасения за Берг?

Появиха се скоро съобщения, че Берг е напипала някакво образувание и си е направила изследвания. Резултатите в Турция бяха отрицателни. Пишеше, че става въпрос за доброкачествена  киста.

Може да са били на преглед и в Лондон.

Дано всичко е наред!  Praynig Praynig

# 347
  Благодаря, Варна!

И двата текста са много показателни. Всъщност тези "декларации" имат ясно послание, според мен. Ние, сме за "демокрация" (тази дума в последната седмица претърпя ужасна метаморфоза, поне що се отнася до Турция), но със сигурност не сме за "бащицата".

"  Не съм симпатизант на никаква идеология, партия или политически възглед. Не приемам какъвто и да е опит за преврат, както и правенето на фасадна „демокрация” вместо държава, в която се зачитат човешките права, свободата, равенството, правовия ред и разбирателството между хората."

И друго, което ми направи впечатление.  Текстът , в Лондон ли е писан? Така звучат думите на Берг.
   Това ме кара да мисля, че те се чувстват много по-свободни да кажат какво мислят извън Турция. ( не е голяма изненада)

# 348
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Много добро изразяване. Отличин изказ.  Без да могот да се внушат чужди думи и мисли. Точно и ясно.  Надявам се да няма кой да им опонира на написаното. Но и че все ще се намери кой да се заяде, е вярно.

# 349
Цитат
Джейда също се е подложила на операция там, която би й позволила да изкара безпроблемна бременност.

Ще се радвам, ако Джейда  има още едно детенце Peace

Последна редакция: пн, 25 юли 2016, 19:34 от liliMS

# 350

Тъжни изглеждат наистина Берг и Халит, но аз вярвам в тях.

Те и двамата са много интелигентни хора. Сигурна съм, че ще вземат най-доброто решение за своя живот.

Много способни са. Не само като актьори. Имат редица умения и извън това. Не се съмнявам, че ще успеят да се реализират и извън Турция, ако се наложи.

Каквото и решение да вземат, то със сигурност ще бъде подчинено първо на мисълта за бъдещето на Али.

И аз не изключвам, както беше подхвърлено, да са ходили в Лондон, за да уредят имуществени или финансови въпроси.

Абсолютно!

Декларациите им са много силни!

# 351
Права си Варна написано е без вдъхновение,но явно и  двамата нямат настроение за вдъхновение,
но затова пък са се изразили абсолютно точно:

"Не приемам никакви опити за преврат. Ще бъда срещу тях до последната си капка кръв."

-------------------------------------------------------
"Но"Какво е демокрацията?
Демокрацията е господство на народа.
Демокрацията е форма на управление, в което участват гражданите.
Демокрацията е управление на народа, чиято воля се защитава от негови представители, избрани чрез свободни избори.
Система, която пази основните човешки права и свободи.
Демокрацията е начин на живот, режим, в който царят добродетелите и почтеността."
"Още щом се върна, ще направя всичко, което се иска от мен,  за да има в страната ни демокрация, в която се демонстрира разбиране към всяка гледна точка, към всеки възглед и убеждение, за да имаме държава, в която цари свобода и се спазват човешките права, в която управлението се подчинява на  закона и правовия ред. Ще направя нужното, за  да  бъде защитена демокрацията. "
--------------------------------------------------

"Демокрацията позволява на хората свободно да изразяват и защитават мнението си.
Да се опитваме да слушаме и разбираме различни възгледи."
-------------------------------------------------
/Т. е. това което става сега  демократично ли е?/
На Берг писмото звучи по-смело.

# 352
Привет на всички!

Семейство Ергенч  се завърна бързо. Дано нещата около тях са добре! Praynig

Варна, благодаря ти за преводите! Hug Hug

Радвам се за Джейда!

Относно текстовете на Берг и Халит - истината и само истината, така бих ги определила.
Съгласна съм с Берг, тя е преди всичко майка. И в тази ситуация, всеки човек се страхува и тревожи
преди всичко за децата си, за бъдещето, което ги очаква.
В думите на Халит има много отговорност, много човечност и категоричност.

# 353
Хюля е пуснала тази снимка преди час...Това не е ли ръката на Берг... Thinking.

# 354

Добро утро и хубав ден на всички!

Надявам се на хубави новини от Берг и Халит.  Praynig Heart Eyes
Хора с тяхното светоусещане, разбирания и ценности не заслужават да живеят в Турция. Тази сутрин един български преподавател в Истанбул каза: „Тук трябва да си част от стадото, за да не страдаш”

А Ердоган още не е изсипал цялата торба със злини.

Една от журналистките, включени в списъка за арести, не може да бъде открита. Вчера дори синът й я призоваваше чрез медиите веднага да се предаде. Позорно било да се крие.

Представям си колко Павлик- Морозовци ще се нароят.

Последна редакция: вт, 26 юли 2016, 08:16 от varna_2

# 355
Добро утро!  Hug

Цитат
А Ердоган още не е изсипал цялата торба със злини.

Една от журналистките, включени в списъка за арести, не може да бъде открита. Вчера дори синът й я призоваваше чрез медиите веднага да се предаде. Позорно било да се крие.

Позорно е това, което прави Ердоганьо! ooooh!

Хубав и спокоен ден с позитивни новини!  Grinning

# 356
Здравейте! Hug Hug
На всички желая хубав летен ден! Hug
Пожелавам си, да имаме добри новини за Берг и Халит!  Flowers Four Leaf Clover PraynigPraynig Praynig

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 26 юли 2016, 10:40 от HELEN60

# 357
Привет Hug

Август по принцип е ваканционен месец, но дизитата започват снимки. Надявам се да започнат да излизат новини и за нашият сериал- все още не знаем, освен Онур, кой ще партнира на Халит и Берг.

Да се надяваме,че все пак сериал ще има Wink
 Сега , когато всички са против армията, която се обърнала срещу народа, може би да се хареса един сериал, който ще покаже едно славно минало на турската армия newsm78 говоря си аз , ей така, без да знам сценария Mr. Green но всичките ми мисли са обединени около надеждата ,че няма да се откажат от заснемането на сериала...

Процесите в Турция са много сложни и няма да отшумят за два- три дни. Не се знае на колко още злини ще бъдем свидетели. Кутията на Пандора вече е отворена...

Желанието ми е, час по скоро да започнат снимки Халит и Берг- ще се потопят в друга епоха , ще мислят повече за ролите си , ще работят много и ще имат по- малко време да мислят за суровата действителност в Турция... Praynig

# 358

Цитат
но всичките ми мисли са обединени около надеждата ,че няма да се откажат от заснемането на сериала...

Да, Лили, може да не откажат от сериала, важното е дали няма да променят сценария!? Защото, наистина, че
Цитат
Процесите в Турция са много сложни и няма да отшумят за два- три дни. Не се знае на колко още злини ще бъдем свидетели. Кутията на Пандора вече е отворена...

Лошото е, че психиката на човек се променя много трудно към по-доброто. Цитирам и Варна:

Цитат

Представям си колко Павлик- Морозовци ще

Смяна на ценностната система на поколенията  - младото поколение, при това родна кръв е по-ретроградно от по-старото поколение.

Лени, благодаря за хубавата снимка и за кафето с хубав изглед!

По повод на снимката се питам дали ще гледаме снимки и ще четем информация, интервюта на наши любимци и техни колеги!?

# 359
Ако Канал Д не отмени проекта, Халит и Берг ще си изпълнят ангажимента.

Какво ще решат после вече зависи от това дали ще продължи насъскването срещу тях и в каква посока ще поеме Турция.

Не вярвам да оставят Али да расте в такава държава.
Днес един коментатор каза: "Все повече млади хора в Турция разбират, че за да направят кариера трябва да завършат религиозни училища и университети, да бъдат поддръжници на ислямистките кръгове и Ердоган"

Какво бъдеще има за дете израснало в такова семейство в каквото расте Али?

Думи на лидера на основната опозиционна партия, която уж се води светска и кемалистка.

" Като политици сме много щастливи от атмосферата в страната. Доволни сме. Надяваме се да продължи така".  ooooh! ooooh!

Хайде обикновените хора ги е страх. Как пък един опозиционен политик не се намери да попита как така 20 000  учители са участвали в преврата, възможно ли е всички ректори и декани до един да са заговорници и поддръжници на Гюлен.

Журналистката Есин Овет: "Достатъчно външни врагове си имаме. Ако дадем възможност и на вътрешните, с нас е свършено."

Кои са вътрешните врагове? Тези, които си позволят да не се радват на случващото се, да не веят знамена по площадите и да не повтарят, че Турция я очакват прекрасни дни.

============

Един много хубав колаж на Надето  Hug

Последна редакция: вт, 26 юли 2016, 13:57 от varna_2

Общи условия

Активация на акаунт